jeega? Absoluuta uzmaniibas pieveershana, teksti kaa piemeeram "zjeel ka taa" vai "mums tevis pietruuks..". Dzeeshoties var panaakt to ka cilveeki vairaak izraada uzmaniibu, dzeeshanaas apmierina veelmi peec uzmaniibas.. liek justies kaut nedaudz svariigam..
Annir:Virtuaala vide reizeem meedz buut trauceejosha - taapeec pametu juus, bija jautri. Ja tur augshaa nolems - satiksimies dziivee. Bez gara shova, tipa ... shonakt pusnaktii ... Ja kaadam no manis kaut ko shausmiigi vajag - atstaajiet Elikam savu kontaktinformaaciju - vinsh man nodos
manii arii reizi pa reizei iezogas shaada doma, bet pagaidaam neesmu sasnjeeemies, vienmeer lasiju Tavus komentus un pieziimes. Lai veicas!
tagad paši domājiet,ko tādu man nodarījāt....un mocieties sirdsapziņas pārmetumos. gribi aiziet,aizej,gribi klusēt,tad klusē,nav īpašs temats forumā jātaisa,var tāpat ar savējiem sāpi izrunāt. Jūtīgās mākslinieku dvēseles varētu izveidot sadaļu sērojošajiem pakaļpalicējiem...Un tad ik pa laikam paskatīties,kurš bērēs pa īstam raudājis un kurš tikai izlicies.
Vēl viens aizgājējs??? Varen ražīgs "veļu" laiks šogad...
Bet tā masveida virtuālās vides pamešana, vai tā ir kāda globāla tendence? Mandomāt, ka liela taisnība ir IvetaiK par problēmām reālajā, ne virtuālajā dzīvē. Ir jau tā zināmā mērā atkarība, un no atkarībām esot jātiek vaļā... Nez, vai alkoholiķi arī saviem pudeles brāļiem svinīgi paziņo, ka no rītdienas vairs nedzers, piemēram? No smēķētājiem tādi paziņojumi ir dzirdēti. Kā ar medniekiem? Makšķerniekiem? Tas tāpat kā fotografēšana ir dzīvesveids...
Jūtīgās mākslinieku dvēseles varētu izveidot sadaļu sērojošajiem pakaļpalicējiem...Un tad ik pa laikam paskatīties,kurš bērēs pa īstam raudājis un kurš tikai izlicies.
Te augstāk tika pieminēti arī tādi, kas to darījuši n-tiem reižu... paiet laiciņš un ir atpakaļ!!! Paziņojums- varbūt, ka tas ir labi, ka paziņo... man vakar vajadzēja vienu garadarbu redzēt- meklēju- autors dzēsies!!! pazaudēts laiks. No otras puses to var uztvert par zināma veida viena indivīda protestu pret vidi... Es paziņojumu nenosodu. Daudz slitāki ir tie daži tipiņi, kas nepārtraukti piegāna šo vidi, dzēšas, reducē jaunu niku, atkal te iekšā, un gānās tālak.
Jonatans:jeega? Absoluuta uzmaniibas pieveershana, teksti kaa piemeeram "zjeel ka taa" vai "mums tevis pietruuks..". Dzeeshoties var panaakt to ka cilveeki vairaak izraada uzmaniibu, dzeeshanaas apmierina veelmi peec uzmaniibas.. liek justies kaut nedaudz svariigam..
Haiduks: Daudz slitāki ir tie daži tipiņi, kas nepārtraukti piegāna šo vidi, dzēšas, reducē jaunu niku, atkal te iekšā, un gānās tālak.
Haiduk, kurš ir/būs tas soģis, kas pasaka/pateiks - šitas piegāna, bet šitas ir foršais, draudzīgais un pieklājīgais? Uztveres dažādas - tikpat labi viens, kas Tev šķiet, ka piegāna, man var šķist ļoti noderīgs, un otrādi
P.S. Nepieauksim konkrētus tēlus, tas tā - teorētiski
Haiduks: Daudz slitāki ir tie daži tipiņi, kas nepārtraukti piegāna šo vidi, dzēšas, reducē jaunu niku, atkal te iekšā, un gānās tālak.
Haiduk, kurš ir/būs tas soģis, kas pasaka/pateiks - šitas piegāna, bet šitas ir foršais, draudzīgais un pieklājīgais? Uztveres dažādas - tikpat labi viens, kas Tev šķiet, ka piegāna, man var šķist ļoti noderīgs, un otrādi
P.S. Nepieauksim konkrētus tēlus, tas tā - teorētiski
tāpēc viņš var vairoties reducējot klonus, bet daudzi pamet šo vidi , paliek riebīgi... bet dažai jaf tas dikti patīk... gaumes dažādas ...bet man bieza āda, es pat tevi izturēšu
ekoists:tagad paši domājiet,ko tādu man nodarījāt....un mocieties sirdsapziņas pārmetumos. gribi aiziet,aizej,gribi klusēt,tad klusē,nav īpašs temats forumā jātaisa,var tāpat ar savējiem sāpi izrunāt. Jūtīgās mākslinieku dvēseles varētu izveidot sadaļu sērojošajiem pakaļpalicējiem...Un tad ik pa laikam paskatīties,kurš bērēs pa īstam raudājis un kurš tikai izlicies.
) Patiesiibaa, mandomat, Tava skepse ar siiku cinisma piegarshu ir visai veseliga. Tas nopietni
Nu negribi- neskaties, neraksti, nelasi. Bet nesaprotu kādēļ tas fakts jāmēģina pataisīt par "sensāciju"?.... Saprastu vēl, ka smuks skuķītis gribētu sev papildus uzmanību pievērst, bet te takš šķiet nobriedis pusmūža vīrišķis?