forum.gif
Uz redzeeshanos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Uz redzeeshanos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.08 12:28
 citēt
Lai veicas reālajā dzīvē! :))
Publicēts: 21.11.08 12:30
 citēt
Alvila un Luchika piemeers laikam lipiigs...
Publicēts: 21.11.08 12:38
 citēt
gRieŽžam vEEnAZs
Vājš Tev raksturs, nekā personīga :)
Mūsdienās jāmāk likt mīksto uz visu un visiem.
Publicēts: 21.11.08 12:52 labots
 citēt
sasodīts :( WMWMW, Lučiks, Annir :( ar ko ta lai vairs spamo ? :face-crying: Vēl tik Portretiem jāizdzēšas un hana jautrībai.....:face-sad:

eu, jā, vecais - moš pārdomā ?:)

esmu vīlies:face-plain:
Publicēts: 21.11.08 14:15
 citēt
ko es esmu nokaveejusi!? luchiks ar paspeejis pa shiim dienaam izdzeesties? njaaaa.......

NilsS, jaadzeeshas mums ar;-))))

Annir, veiksmi fotografeeshanaa!
Publicēts: 21.11.08 14:16 labots
 citēt
vasuntli:NilsS ir starpiiba starp izdzeesa un izdzeesaas.

jā ? / slauka prieka asaras :)/ ......vai esi augšāmcēlies, brāl ?:) ........... tālāk lasīt stāstu par Neticīgo Tomu.......
Publicēts: 21.11.08 14:22 labots
 citēt
dansiga:ko es esmu nokaveejusi!? luchiks ar paspeejis pa shiim dienaam izdzeesties? njaaaa.......

NilsS, jaadzeeshas mums ar;-))))

Annir, veiksmi fotografeeshanaa!

ne Vella - es sieviešu pavadā neesmu gājis un neiešu :face-kiss:
Publicēts: 21.11.08 15:21
 citēt
NilsS, bet dzeeshas jau lielaakoties virieshi (hmm - aizdomiigi aizdomiigi - laikam nestabilaaka nervu sisteema) ;-))))
Publicēts: 21.11.08 15:21
 citēt
Alloxam vairs nebuus ar ko pluukties
Publicēts: 21.11.08 16:03
 citēt
sii juu!!! Bij ok! :)
Publicēts: 21.11.08 16:18
 citēt
Annir:Virtuaala vide reizeem meedz buut trauceejosha - :) :face-kiss:
reālā arī. nu jā. kolaidara. lai veicas, see You later, aligator!

sērojošie pakaļpalicēji.
Publicēts: 21.11.08 16:21
 citēt
Nu, man sho gan ta ka zjeel.., sakariigs viirs bij, mandomaat..
Publicēts: 21.11.08 16:23
 citēt
tiksimies, ja paliksism dzīvi. pazīsim viens otru pec kamerām un objektīviem, kā slēpotāji uz kalna pēc slēpēm un zābakiem!
Publicēts: 21.11.08 16:40
 citēt
poke power.
Publicēts: 21.11.08 17:16
 citēt
haralds, taa var iekrist - a ja nu aizdod/aiznjemaas?;-))))
Publicēts: 21.11.08 18:00
 citēt
ko tur atcerēties... nekāds ainavu fotogrāfs jau nebija :D
Publicēts: 21.11.08 18:36
 citēt
miau arī izdzēsās :face-grin: 3x :face-grin:
darīt nav ko :face-grin::face-grin:
Un kāda jēga dzēsties? Paskaidrojiet man :face-plain::face-surprise::face-grin:
Publicēts: 21.11.08 18:58
 citēt
jeega? Absoluuta uzmaniibas pieveershana, teksti kaa piemeeram "zjeel ka taa" vai "mums tevis pietruuks..". Dzeeshoties var panaakt to ka cilveeki vairaak izraada uzmaniibu, dzeeshanaas apmierina veelmi peec uzmaniibas.. liek justies kaut nedaudz svariigam..
Publicēts: 21.11.08 19:38 labots
 citēt
Jaunākais modes kliedziens - spamojos un dzēšos = erekcija un ejakulācija. :face-grin:
Publicēts: 21.11.08 20:50
 citēt
Arišķības, ārīšķības.
Piekusi - nu takš nerādies kādu laiku, atpūties, gan jau vēlāk būsi atpakaļ:)
Publicēts: 21.11.08 20:56
 citēt
A man foršu somu pa lēto nopārdeva.:face-wink:Lai vieglas...Tpū,tpū,tpū! :face-devil-grin: Gan jau pārādīsies modeļa statusā.Vai ne,:face-wink: Eliza_Lace ?
Publicēts: 21.11.08 21:11
 citēt
Proščai Annir :face-crying: - privet Buldogs :face-kiss:
Publicēts: 21.11.08 21:33
 citēt
Annir:Virtuaala vide reizeem meedz buut trauceejosha - taapeec pametu juus, bija jautri. Ja tur augshaa nolems - satiksimies dziivee. Bez gara shova, tipa ... shonakt pusnaktii ... Ja kaadam no manis kaut ko shausmiigi vajag - atstaajiet Elikam savu kontaktinformaaciju - vinsh man nodos :) :face-kiss:

manii arii reizi pa reizei iezogas shaada doma, bet pagaidaam neesmu sasnjeeemies, vienmeer lasiju Tavus komentus un pieziimes. Lai veicas!
Publicēts: 21.11.08 22:07
 citēt
Baigi jocīgi, jo, vai tik Annir pats nevīpsnāja par alvilu :D a tagad pats māj ar baltu lakatiņu :D
Publicēts: 21.11.08 22:15
 citēt
tagad paši domājiet,ko tādu man nodarījāt....un mocieties sirdsapziņas pārmetumos.
gribi aiziet,aizej,gribi klusēt,tad klusē,nav īpašs temats forumā jātaisa,var tāpat ar savējiem sāpi izrunāt.
Jūtīgās mākslinieku dvēseles varētu izveidot sadaļu sērojošajiem pakaļpalicējiem...Un tad ik pa laikam paskatīties,kurš bērēs pa īstam raudājis un kurš tikai izlicies.
Publicēts: 21.11.08 22:21
 citēt
Vēl viens aizgājējs??? Varen ražīgs "veļu" laiks šogad...

Bet tā masveida virtuālās vides pamešana, vai tā ir kāda globāla tendence? Mandomāt, ka liela taisnība ir IvetaiK par problēmām reālajā, ne virtuālajā dzīvē. Ir jau tā zināmā mērā atkarība, un no atkarībām esot jātiek vaļā... Nez, vai alkoholiķi arī saviem pudeles brāļiem svinīgi paziņo, ka no rītdienas vairs nedzers, piemēram? No smēķētājiem tādi paziņojumi ir dzirdēti. Kā ar medniekiem? Makšķerniekiem? Tas tāpat kā fotografēšana ir dzīvesveids...
Publicēts: 21.11.08 22:23
 citēt
ekoists:

Jūtīgās mākslinieku dvēseles varētu izveidot sadaļu sērojošajiem pakaļpalicējiem...Un tad ik pa laikam paskatīties,kurš bērēs pa īstam raudājis un kurš tikai izlicies.

Bēru ģenerālmēģinājums. Kā dullajai Paulīnei :face-grin:
Publicēts: 21.11.08 22:31
 citēt
Te augstāk tika pieminēti arī tādi, kas to darījuši n-tiem reižu... paiet laiciņš un ir atpakaļ!!!
Paziņojums- varbūt, ka tas ir labi, ka paziņo... man vakar vajadzēja vienu garadarbu redzēt- meklēju- autors dzēsies!!! pazaudēts laiks.
No otras puses to var uztvert par zināma veida viena indivīda protestu pret vidi...
Es paziņojumu nenosodu. :):):)
Daudz slitāki ir tie daži tipiņi, kas nepārtraukti piegāna šo vidi, dzēšas, reducē jaunu niku, atkal te iekšā, un gānās tālak.
Publicēts: 21.11.08 22:40
 citēt
Jonatans:jeega? Absoluuta uzmaniibas pieveershana, teksti kaa piemeeram "zjeel ka taa" vai "mums tevis pietruuks..". Dzeeshoties var panaakt to ka cilveeki vairaak izraada uzmaniibu, dzeeshanaas apmierina veelmi peec uzmaniibas.. liek justies kaut nedaudz svariigam..

Šito Tu par sevi arī, Jonatan? ;)
Publicēts: 21.11.08 22:44
 citēt
Haiduks:
Daudz slitāki ir tie daži tipiņi, kas nepārtraukti piegāna šo vidi, dzēšas, reducē jaunu niku, atkal te iekšā, un gānās tālak.

Haiduk, kurš ir/būs tas soģis, kas pasaka/pateiks - šitas piegāna, bet šitas ir foršais, draudzīgais un pieklājīgais?
Uztveres dažādas - tikpat labi viens, kas Tev šķiet, ka piegāna, man var šķist ļoti noderīgs, un otrādi ;)

P.S. Nepieauksim konkrētus tēlus, tas tā - teorētiski ;)
Publicēts: 21.11.08 23:01
 citēt
Antiikaa:.. Ir jau tā zināmā mērā atkarība, un no atkarībām esot jātiek vaļā...

zināms arī tas, ka atmetot vienu, vietā nāk divas:face-wink:
Publicēts: 21.11.08 23:29 labots
 citēt
Veiksmi Annir... Reizēm daži tilti jānograuj, lai atbrīvotu prātu jauniem iekarojumiem.

Vai bija pareizi - laiks rādīs.

Skaidrs, ka tagad viena labi infofmēta Nikonista mazāk :(
Publicēts: 21.11.08 23:56
 citēt
Haiduk, dzēsies! un nesaki, ka neesmu tevi brīdinājis... ;)
Publicēts: 22.11.08 00:27
 citēt
ievish:
Haiduks:

Haiduk, kurš ir/būs tas soģis, kas pasaka/pateiks - šitas piegāna, bet šitas ir foršais, draudzīgais un pieklājīgais?
Uztveres dažādas - tikpat labi viens, kas Tev šķiet, ka piegāna, man var šķist ļoti noderīgs, un otrādi ;)

P.S. Nepieauksim konkrētus tēlus, tas tā - teorētiski ;)

:face-grin: tāpēc viņš var vairoties reducējot klonus, bet daudzi pamet šo vidi :) , paliek riebīgi...
bet dažai jaf tas dikti patīk... gaumes dažādas :D
...bet man bieza āda, es pat tevi izturēšu :)
Publicēts: 22.11.08 00:30
 citēt
petersonsphoto:Haiduk, dzēsies! un nesaki, ka neesmu tevi brīdinājis... ;)

Būšu pieklājīgs, un ļaušu iet tev pirmajam :)
Publicēts: 22.11.08 00:35
 citēt
Varētu taisīt totalizatoru - kurš būs nākamais aizgājējs :face-grin:
Publicēts: 22.11.08 09:02
 citēt
forelljjanka:A man foršu somu pa lēto nopārdeva.:face-wink:Lai vieglas...Tpū,tpū,tpū! :face-devil-grin: Gan jau pārādīsies modeļa statusā.Vai ne,:face-wink: Eliza_Lace ?
:)
Publicēts: 22.11.08 09:10
 citēt
Ievish, nee, man toreiz tieshaam bij viss piegriezies.

+IvetaK
Publicēts: 22.11.08 09:37
 citēt
ekoists:tagad paši domājiet,ko tādu man nodarījāt....un mocieties sirdsapziņas pārmetumos.
gribi aiziet,aizej,gribi klusēt,tad klusē,nav īpašs temats forumā jātaisa,var tāpat ar savējiem sāpi izrunāt.

:)) Patiesiibaa, mandomat, Tava skepse ar siiku cinisma piegarshu ir visai veseliga. Tas nopietni:)
Publicēts: 22.11.08 09:40
 citēt
Nu negribi- neskaties, neraksti, nelasi. Bet nesaprotu kādēļ tas fakts jāmēģina pataisīt par "sensāciju"?....:face-wink:
Saprastu vēl, ka smuks skuķītis gribētu sev papildus uzmanību pievērst, bet te takš šķiet nobriedis pusmūža vīrišķis?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):