3 dimensijas? Drīzāk 3 dažādi(leņķi) kadri... Nedomāju, ka tur sanāk kaut kas vairāk kā te: www.well.com...
Feins komentārs zem tā raksta:
I'm kinda confused. I, just like most people I know, only have two eyes. So what part of my body is seeing that third picture being produced? The description on Wireds page says that the third interpolates the images, but.....why? This seems like someone said "You know if we put a third lens on it we can make some extra money and make people have to buy our stereo viewer instead of just de-crossing your eyes to see the image".
Karoč, kā tu vari nobildēt objektu no otras puses neaizejot aiz tā? Spogulis kātiņā?
Kaadreiz beerniibaa biju samonteejis divas Smenas kopaa un man sanaaca stereo filmu kamera tad vareeja saktiities 3D diapozitiivus , tikai kaa skatiities 3D digi bildes ? Tajaa linkaa augstaak jau ideja laba bet taa mirgojoshas tomeer nebaudaami.uzbildeet jau laikam var, vismaz nekustiigus priekshmetus vai dabas skatus uztaisot statiivam paliigieriici kas ljauj paarbiidiit kameru par acu attaalumu vienai no otras, diezgan vienkaarsha ieriice, bet kaa taas bildes peec tam skatiities? Vispaar bija kautkaada sheema kaa taisiit 3D fotoalbuumus uz papiira drukaatajaam bildeem
man ar kautkaa probleemas ar to stereo redzi, redzu labi ja 20% no visiem kautko bet ir tak 3d printeris ja nejaucu kautko, laikam padaargi bet ja nu gribas
3D printeris tas ir drusku cits tas ir piemeeram drukaajam kluciiti tad paeec drukas procesa no kameras arii iznjemam kluciiti ko var panjemt rokaas, vismaz man taadu printeri izdevaas redzeet, arii Latvijaa kautkur ir domaats piemeeram arhitektiem lai aatri var uztaisiit kautkaadu projektu maketus.
nea es redzeeju ne jau dabaa citu variantu, tur ne ta liime jeb kas pievienojas printeeshanas procesaa veidojot telpiskaaku atteelu. pag samekleeshu. sore aplauzos, vinjam taisniiba tas ir cits
Kāda problēma , 3D foto Rīgā var pasūtīt jau kādus 15-20 gadus Vel ne tik sen Triangula bastionā bij maziņš kantorītis kas pieņemā NO JEBKURA bildiku un tasija tev vismaz 3D attēlu Ja vajadzēj uz pasūtijuma viņi taisija hologrammas Tā ir ka no tehnikas neko isti nejdze un pasaule sākas ar DIgi ZIEPI Pieprasījums istenībā bija neliels , nju tur dazī krievu bernudāzi un pa kādielm lielākiem pupiem vēl koperatīvu laikos Vēlāk šis kantoris pārtapa par www.dardedze.lv
Jā starp citu viens no spicakajiem večiem pasaulē Telpiskajos attēlos un hologrāfijā ir pēc tautības Latvietis no USA kautkāda pentagona labora gudritis , neatceros vairs kā sauca bet sen jau pensija
Aaaa jaaa te ka pa Spaniju komandējumā mēnesi dauzijoss pirms pāris gadiem , dzivoju vienā bordelī un tur apkartnē pardevās dažādi žurčiki ar saucamo 3D un briļukiem Tipa LV Privārās dzīves analogs tik pamatā bildes un lūramas 3D