forum.gif
videokarte?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / videokarte?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.08 21:46
 citēt
Pirms neilga laika iegādājos videokarti ar ventilātoru, bet drīz vien pārdevu, jo troksnis bija neciešams :(

Man ir jautājums par kartēm ar radiātoru. Šī tipa kartēm ir nepieciešams papildus ventilātors, vai pietiek ar tām dzesēšanas ribām?
Publicēts: 21.11.08 21:51
 citēt
cik zinu, tad pietiek, bet esmu originaalo mainiijis uz lielaaku (jaudiigaaku) ventilatoru, radiatoram arii liku papildus, un cietajiem arii katram pa vienam klaat. tik laiku pa laikam puteklji gan jaatiira.
Publicēts: 22.11.08 00:12
 citēt
labak ir uzlikt !
ja worda tikai rakstisi, tad var ar nelikt. :face-smile:
Publicēts: 22.11.08 00:39
 citēt
Uzliku Zalman VF700 ventilatoru..kompis krietni klusāks!
Publicēts: 22.11.08 02:21
 citēt
Nju es saveejo GF9800GTX apriikoju ar acelero s1 un 2 120mm ventiem. Kluss un dzesee labi. Pasiivajaam ar kaut ko dereetu palikt apakshaa. Vismaz 120mm Tas ir kluss un gaisa pluusma pa pirmo
Publicēts: 22.11.08 07:45
 citēt
Pasiivaas kartes ir ok. Vismaz man probleemu tagad nav.. ak jaa, kastiiti taapat ventilee 4 papildus ventilatori.
Par troksni nesuudzos.
Publicēts: 22.11.08 09:21
 citēt
Ja negeimo 24h no vietas ar pasīvo var iztikt. Tam pašam Zālamanam ir universāli videokaršu dzesēšanas risinājumi.
Piemēram:
www.xnet.lv...
www.xnet.lv...

Tikai pirms pirkt noteikti jāpaskatās Zālamana mājaslapā vai noskatītais modelis der. Dažām kartēm (sevišķi uz AGP) ir problēmas.
Publicēts: 22.11.08 20:30
 citēt
es tikai trokshna deelj paardevu savu ar vent un nopirku ar pasiivo dzesi (radiatoru) man shinii zinjaa ir principiaals viedoklis ja razhotaajs paardod shaadu produktu tad tam jaastraadaa, ja ne tad lai labo savu braakji. nu jau gadu iet nekaadas probleemas ar speeeleem utt...
Publicēts: 22.11.08 20:54 labots
 citēt
Es šodien iegādājos GeForce 9400 512mb pasīvo karti un esmu ļoti apmierināts, pilnīgs klusums un ideāla bilde :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):