forum.gif
praktisks padoms.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / praktisks padoms.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.11.08 15:25
 citēt
urbjot sienā caurumu lai varētu piekārt bildi pie sienas, der noskaidrot cik bieza ir siena.
Publicēts: 23.11.08 16:00
 citēt
deriigaak un vienkaarshaak ir neizmantot visu urbja garumu, bet tik cik nepiecieshams lai iestiprinaatu diibeli!
Publicēts: 23.11.08 16:04
 citēt
pēc viena cauruma sienā to sapratu.
Publicēts: 23.11.08 16:10
 citēt
visdrošākais ir izurbties cauri un otrā pusē atlocīt:face-surprise:
Publicēts: 23.11.08 16:12
 citēt
cik ta garu panjeemi ja pamaniijies cauri sienai traapiit? man te pazinja nesen panjeema 50cm urbi un griestos urba caurumu, urbis beeninjos satina vadus un salaida uz iiso - visa maaja bez elektriibas palika:)
Publicēts: 23.11.08 16:14
 citēt
nee man starp tualeti un koridori kautkaada starpsiena vai nezinu kas. kautkādi 5cm pat nebija un ar perforatoru normalu caurumu sienā izrāva. galvenais ka tualete tikko remontēta :) labi ka nedaudz virs flīzēm trāpiju.
Publicēts: 23.11.08 16:34
 citēt
jākarina arī tualetē bilde
Publicēts: 23.11.08 17:54
 citēt
atceros, kad vilka man netu maajaas, viirs ar urbi, nu ap 40cm garu blieza sienaa ieksaa, otraa pusee caurums 7x lielaaks, un bez emocijaam, vadu ieksaa, utt
Publicēts: 23.11.08 18:07
 citēt
A kur vēl tik labi apskatīt bildi, kā mazmājiņā?
Laikam tā sauktā sankabīne būs bijusi, ko panelenēs krāva gatavas kā špickastes iekš atvilknēm. Bildei būtu pieticis ar collīgu dībeli, ja vien mākslas darbs nav zeltītā rāmī.
Publicēts: 23.11.08 18:43
 citēt
Pat perfis norādija pareizo ceļu-bildes sienas abās pusēs,tēmas tas gan laikam pašam!:)
Publicēts: 23.11.08 22:15
 citēt
Nu ja otrā puse sava dzīvokļa/mājokļa ietvaros tad skāde maza. Jautrāk būtu ja otrpus sienas kaimiņi būtu :D
Publicēts: 23.11.08 22:20
 citēt
zo:urbjot sienā caurumu lai varētu piekārt bildi pie sienas, der noskaidrot cik bieza ir siena.

...un tad kad čurā, tad labāk ir laicīgi noskaidrot vai ir attaisīta bikšu priekša...

p.s. nu ļoti "aktuāls" topiks cilvēkiem, kasinteresējas par foto :)
Publicēts: 23.11.08 22:24
 citēt
traktors:
...un tad kad čurā, tad labāk ir laicīgi noskaidrot vai ir attaisīta bikšu priekša...

p.s. nu ļoti "aktuāls" topiks cilvēkiem, kasinteresējas par foto :)

Pag, topiks tak saistīts ar bilžu kāršanu pie sienas - fotocilvēkiem ļoti aktuāli :D
Publicēts: 23.11.08 22:47
 citēt
oi, atsmējos!
Publicēts: 23.11.08 22:53
 citēt
zo:urbjot sienā caurumu lai varētu piekārt bildi pie sienas, der noskaidrot cik bieza ir siena.

Vērtīgs padoms :D :D :D
Publicēts: 23.11.08 22:55
 citēt
nu ja man sito kads vakar butu pateicis tad tas butu diezgan vertigi. man.
Publicēts: 24.11.08 20:52
 citēt
un Tu njemtu veeraa? :face-grin: es par sevi vareetu teikt ka diezvai :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):