forum.gif
Kur ta to vētr` lūkoties vislabāk?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur ta to vētr` lūkoties vislabāk?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.11.08 19:12
 citēt
Biju šodien Mangaļsalā, sacerējos safočēt kā gar bāku sitās viļņi, un nā ni čigānbērnam - mols zem ūdens, vēja un sniega mikslis gāž no kājām nost, čiks vien sanāca! Tātad varbūt padalies pieredzē, atmiņās kur ir tādas vietas mūsu piekrastē kur būtu vērts aizbraukt šādos laikapstākļos?
Publicēts: 23.11.08 19:16
 citēt
siltā mājā, veroties ārā pa logu ar siltu vai iekšķīgi sildošu šķidrumu rokās (:
Publicēts: 23.11.08 19:20
 citēt
Tu esi fotogrāfs?
Publicēts: 23.11.08 19:22
 citēt
kaut kādam aptuvenam virzienam ir jābūt, bet īstajā vietā un laikā lielako tiesu gadās būt nejauši, ja paveicās...
Publicēts: 23.11.08 19:24
 citēt
nu jā jā, es varbūt nenoformulēju īsti saprotami to savu jautājumu... tas ko es domāju ir padalamies ar zināšanām kur ir laba krasta līnija, ar elementiem kas spēj to vētru izcelt.. Aizbraukt uz Bulduriem un vilnīšus safotogrāfet jau nav nekāda māksla..
Publicēts: 23.11.08 19:38
 citēt
vietas, rakursi , vēja virzieni, saules stāvoklis, vakarpusē vai rīta, tas jāpiemet pašam, ja vien ģrogrāfija daudz maz zināma. populāras vietas parasti sabildē kaudzēm. tas tāds tīri individuāls [subjektīvs] pieņēmums
Publicēts: 23.11.08 20:04
 citēt
Nu redzi...uz Liepāju var bruakt rieta saules starus jūrā ķert...tik nekādas vētras nebija:DDD
Publicēts: 23.11.08 20:05
 citēt
Re kā iet lielībniekiem :)), teicās braukt uz smukām vietām un līdzi nevienu neņemt un neteikt tās smukās vietas :face-wink:...
Publicēts: 23.11.08 20:19
 citēt
Kreimene:Re kā iet lielībniekiem :)), teicās braukt uz smukām vietām un līdzi nevienu neņemt un neteikt tās smukās vietas :face-wink:...

he he labi vien bija ka neteicu, tā jau tur bija gan pašvaldības policija, gan TV5, gan pervij baltiskij kanal, pietrūka tikai vēl pāris traku fotoblogeru! :)
Publicēts: 23.11.08 22:31
 citēt
Varbuut riit kaadam ir interese bik dabas stihiju pabildeet?
Publicēts: 23.11.08 22:36
 citēt
Kur??
Publicēts: 23.11.08 22:51 labots
 citēt
Dajebkur! Centru, to pashu molu kur biji, vai uz Juurmalu aizlaist..
Un smukas vietas ar zinu.. ;)
Publicēts: 23.11.08 22:51
 citēt
Es ar mīlu pabildēt - aš pa reizei dabu, bet nu vienu es zinu, šādā sniega vētrā ņefiga prātīga nobildēt nevar :face-glasses:
Ieklausies Pauliic vārdos :D
Publicēts: 23.11.08 23:14
 citēt
Nu jā, tas sniegs galvenais traucēklis.. kā jua teicu objektīvam priekša jatur lupata un uz bildēšanas mirkli jānoņem.. tāka senos laikos :D
Publicēts: 23.11.08 23:19
 citēt
Vispaar jau shobriid jo lielaaks sniegs mutuljiem iet pa gaisu, jo labaak! Tas forsh efekts sanaak..
Publicēts: 23.11.08 23:24 labots
 citēt
Šodien ejot uz vilcienu prātoju, ka ideāla bildēšana puteņa laikā sanāktu ar kameru zemūdens boxā :face-monkey:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):