forum.gif
BM.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / BM.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.08 10:27
 citēt
Kādas atsauksme par šo bodi?! Cenas šiem visnotaļ pieņemamas, šis un tas pat lētāk nekā vertucatalog`ā!
Publicēts: 24.11.08 10:57
 citēt
slinkums salīdzināt, paskaties arī laptop.lv un kā sauca vēl vienu bodi, kas te reklamējās ?
Publicēts: 24.11.08 12:07
 citēt
Pats var salīdzināt cenas, bet ne servisu, atsaucību etc., ja neesi tur iepircies, un tās ir tās lietas, kuras mani interesē.
Publicēts: 24.11.08 17:38 labots
 citēt
Tu pirms krāmēt uz galvas, paraugies, kā noformulēts topiks un jautājums. Atvainojos par miera traucēšanu. Ar citiem padomiem neuzbāzīšos
Publicēts: 24.11.08 21:11
 citēt
Jautājums nav par cenām. Kā vārds "atsauksmes" saistās ar "cenu"?! Tālāk seko pārspriedums, kur gan ir skarta cenu tematika.
Publicēts: 24.11.08 22:09
 citēt
Pats neesmu iepircies, bet nu vari paskatīties iekš te

antireklama.lv...
Publicēts: 25.11.08 01:02
 citēt
esmu iepircies nau nevainas ,man patik !!! :face-smile:
Publicēts: 27.11.08 23:59
 citēt
arii pirku gan fochiku gan stiklus tur.. viss kaartiibaa.
cenas zinjaa nezinu vai ir veel kaads labaaks internetveikals LV.
Publicēts: 28.11.08 09:55
 citēt
Vakardien kā reiz no viņiem saņēmu jauno objektīvu. Pirku, izmantojot HansaLīzings. Tā kā līzingam bija nepieciešami papildus dokumenti (tas saistīts ar esošo ekonomisko situāciju), tad tas drusku ievilkās. Varu teikt, ka cilvēks ar kuru kontaktējos bija pieklājīgs un visu izskaidroja kas un kā. Piegādāja man uz darbu...kopīgi izmēģinājām...parakstījām papīrus...un objektīvs ir mans:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 28.11.08 13:19
 citēt
viņi arī ņem no GNT ?
Publicēts: 28.11.08 14:51
 citēt
No kurienes preci ņem vertucatalog.lv?

Ja citos kantoros saka, ka preces nav, tad pie viņiem gandrīz vienmēr ir!
Publicēts: 28.11.08 23:18
 citēt
vertu ved pats iekšā pa saviem kanāliem no Krievijas pārsvarā(vismaz 2 gadus atpakal) un ko HK, bet pēdējā laikā daži interentveikali arī vairs nepērk iekš LV, bet paši caur Ebay vai cietiem kanāliem ved iekšā preces. Parasti, tas ir tad, ja preci piedāvā pasūtīt un veikt priekšapmaksu.
Publicēts: 28.11.08 23:25
 citēt
ja ir nopietna interese par kāda objektīva vai kameras iegādi, tad atraksti privātu ziņu un iedošu tālruni cilvēkam, kas atbild par laptop.lv un pastāstīšu, kā sarunāt ar viņu skaistu cenu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):