forum.gif
Vai ir prāta darbs ebayā pirkt objektīvu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai ir prāta darbs ebayā pirkt objektīvu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.11 10:21
 citēt
Nu redz,atbilde visiem rokā...nevar salīdzināt nesalīdzināmas lietas.Man par piemēru mājās stāv 18x24cm kamera,kuru nekad nenesīšu uz remontu,jo es ar to nefotogrāfēju kā ar 5dmk2 vai 1dmk3.
Braucu ar saab 9-3 1,9TID,un ir tādas lietas,kuras nevaru bez servisa palīdzības sataisīt,ģen.diožu bloks,katalizatora izdedzināšana,abs devēju nomaiņa un vēl visādi citādi sīkumi,kuri nav žigulim(tāpēc viņi arī nelūzt)
Publicēts: 26.01.11 10:41 labots
 citēt
ekoists:Nu redz,atbilde visiem rokā...nevar salīdzināt nesalīdzināmas lietas.Man par piemēru mājās stāv 18x24cm kamera,kuru nekad nenesīšu uz remontu,jo es ar to nefotogrāfēju kā ar 5dmk2 vai 1dmk3.
Braucu ar saab 9-3 1,9TID,un ir tādas lietas,kuras nevaru bez servisa palīdzības sataisīt,ģen.diožu bloks,katalizatora izdedzināšana,abs devēju nomaiņa un vēl visādi citādi sīkumi,kuri nav žigulim(tāpēc viņi arī nelūzt)

Nav jau arī jēga salīdzināt. Tomēr blogā ir gan nabaga študenti un penši, gan vairāk vai mazāk naudīgāki ļauži.
Katram sava "izdzīvošana". Es "iztieku" ar 20-gadīgu Audi-100 C4 un 4 gadīgu Canon 40D un zinu, ka savu iespēju robežās man nav ko sūdzēties. Daudziem iet vēl grūtāk...
Jedem das sein...:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas