forum.gif
galerijā, zem bildēm ir iedarbināta jauna, NCD sistēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / galerijā, zem bildēm ir iedarbināta jauna, NCD sistēma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.08 19:33
 citēt
Nezinu kā citiem, bet man šī sistēma vismaz pagaidām nepatīk... Bildes, kuras tiek it kā piemeklētas tikai traucē apskatīt autora darbu, šīm bildēm nav nekāda sakara ne ar autoru, ne ar konkrēto bildi (ja nedkaita tos formālos kritērijus, pēs kuriem šīs bildes tiek piemeklētas, izskatās, kritērijs varētu būt histogrammu līdzība)... :face-crying:
Publicēts: 24.11.08 19:44
 citēt
waldis_:Nezinu kā citiem, bet man šī sistēma vismaz pagaidām nepatīk... Bildes, kuras tiek it kā piemeklētas tikai traucē apskatīt autora darbu, šīm bildēm nav nekāda sakara ne ar autoru, ne ar konkrēto bildi (ja nedkaita tos formālos kritērijus, pēs kuriem šīs bildes tiek piemeklētas, izskatās, kritērijs varētu būt histogrammu līdzība)... :face-crying:

+1 būtu labi, jā būtu redzamas labākās atiecīgajā kategorijā - salīdzinājumam.
Publicēts: 24.11.08 19:56
 citēt
gadās arī "interesanti" momenti, pie bildes, kas būtībā ir garām, tiek "piemeklēti' labi darbi.......
Publicēts: 24.11.08 20:20
 citēt
Ir ir histogrammas/krāsas "pielasītie" kadri. Teiksim, Ja piemeklē vienas kategorijas robežās top bildes, būtu ok, bet ne jau visas :)
Publicēts: 24.11.08 20:28
 citēt
Ir OK, inčīgi vismaz :)
Publicēts: 24.11.08 21:12
 citēt
man patīk, parādās kvalitatīvas bildītes, dzīvīgi
Publicēts: 24.11.08 21:14
 citēt
A man patik un tas algoritms LOTI veiksmigss , es tur praktiski visas apskatu un sabalsoju. JO kautka vinas visas sanak mana gaume un nav jaskas vairuma esosja NOZELOJAMA DRAZA bet sanak taa labi apskatit TEICAMAS BILDES:)
Publicēts: 24.11.08 21:16
 citēt
FOTOdurnis:O ! Vai nav tāda opcija "gribi skatīties manas bildes maksā 1 fotolatiņu" ?:face-devil-grin:
Vot tas jau ir rosinājums pa štelli!:)
Publicēts: 24.11.08 21:26
 citēt
FOTOdurnis vispirms testē biznesplānu :D
Ja būs opcija "maksā 1 fotolatiņu", tikai tad viņš papūlēsies kādu bildi ielikt...
Publicēts: 24.11.08 22:07
 citēt
man arii taa jaunaa fiicha patiikkkk
Publicēts: 24.11.08 22:50
 citēt
Man patiik.. lai netrauceetu, skataamo var atveert lielajaa izmeeraa, tacju, pa briizjam tajaa joslinjaa pamanaas kas jauks, ko agraak neesmu pamaniijis:)
Publicēts: 24.11.08 22:52
 citēt
man patiik, jo taapoec apskatu taadas bildes kuras varbuut ir pasliidejushas garaam
Publicēts: 25.11.08 00:09
 citēt
patīk! :face-smile: Kāā sāku klīst no vienas bildes pie otras... kamēr atjēdzos, ka nevienu šodienas bildi tā arī neesmu apskatījusi, favorītbildes arī ne...:face-grin: Laba fīča:)
Publicēts: 25.11.08 09:30
 citēt
Man arii ljoti patiik! Kam nepatiik - lai paarvaacaas uz krievu saitiem :D :D :D
Publicēts: 25.11.08 10:14
 citēt
patīk, tikai liekas,ka vajadzētu ierobežot lai atlasa bildes no vienas kategorijas vai arī sašaurināt to loku līdzīgās kategorijās. lai tiešām pie ainavām neec portreti.
Publicēts: 25.11.08 11:25
 citēt
Bet kāpēc vairumam bilžu nerādās šī funkcija?

Kurā brīdī viņas tiek indeksētas? Kad palaižat skriptu, vai kad tiek ielādēta bilde tad tiek analizēta un pieskaitīta kādai atbilstības kategorijai?
Publicēts: 25.11.08 11:30
 citēt
Indeksēšanas serverim neliela netehniska ķibele, proces tiks atjaunots līdz vakaram.

To Billy: Kategorija vispār ar nelielu svara koeficentu tiek ņemtā vērā pie heiristikas. Bet any way komenti welcome, algoritms ir vēl tikai tapšanas pašos pirmsākumos un tuvu nav perfekts.
Publicēts: 25.11.08 13:46
 citēt
nu vēl ir tas ka ja uzduries uz kādas melnbaltas bildes, tad apakšā, arī tālu spaidoties iekšā krāsainās vairs neredzēs..
Publicēts: 25.11.08 20:34
 citēt
A nevar uelikt fīču, kur kur katrs lietotājs atķeksē, vai grib redzēt tās apakšējās vai negrib!!!
Personīgi mani tracina šī brīža risinājums!
Publicēts: 25.11.08 21:20
 citēt
+Juzix
ar varu uzspiestais vinegrets/rasols tiešām kaitina
Publicēts: 25.11.08 21:22
 citēt
Ieslēgt atslēgt fīcu, ideja laba - kadreiz būs jāuztaisa.
Publicēts: 29.11.08 19:14
 citēt
Pierod, bet ne samierinās :D
Publicēts: 29.11.08 19:25
 citēt
patīk, ka vismaz sistēma, tādus māksliniekus kā Mazafaka novērtē...
Publicēts: 29.11.08 20:47
 citēt
Laps, kad naf ko darīt... paserfojot pa bildēm interesantus autorus uziet :):):)
Man patīk... :)
Publicēts: 29.11.08 21:23
 citēt
Ar jauno prikolu baigi labos darbus un autorus var atrast :face-smile:
Bet dažreiz tracina novietojums. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas