Nezinu kā citiem, bet man šī sistēma vismaz pagaidām nepatīk... Bildes, kuras tiek it kā piemeklētas tikai traucē apskatīt autora darbu, šīm bildēm nav nekāda sakara ne ar autoru, ne ar konkrēto bildi (ja nedkaita tos formālos kritērijus, pēs kuriem šīs bildes tiek piemeklētas, izskatās, kritērijs varētu būt histogrammu līdzība)...
waldis_:Nezinu kā citiem, bet man šī sistēma vismaz pagaidām nepatīk... Bildes, kuras tiek it kā piemeklētas tikai traucē apskatīt autora darbu, šīm bildēm nav nekāda sakara ne ar autoru, ne ar konkrēto bildi (ja nedkaita tos formālos kritērijus, pēs kuriem šīs bildes tiek piemeklētas, izskatās, kritērijs varētu būt histogrammu līdzība)...
+1 būtu labi, jā būtu redzamas labākās atiecīgajā kategorijā - salīdzinājumam.
A man patik un tas algoritms LOTI veiksmigss , es tur praktiski visas apskatu un sabalsoju. JO kautka vinas visas sanak mana gaume un nav jaskas vairuma esosja NOZELOJAMA DRAZA bet sanak taa labi apskatit TEICAMAS BILDES
Man patiik.. lai netrauceetu, skataamo var atveert lielajaa izmeeraa, tacju, pa briizjam tajaa joslinjaa pamanaas kas jauks, ko agraak neesmu pamaniijis
patīk! Kāā sāku klīst no vienas bildes pie otras... kamēr atjēdzos, ka nevienu šodienas bildi tā arī neesmu apskatījusi, favorītbildes arī ne... Laba fīča
patīk, tikai liekas,ka vajadzētu ierobežot lai atlasa bildes no vienas kategorijas vai arī sašaurināt to loku līdzīgās kategorijās. lai tiešām pie ainavām neec portreti.
Indeksēšanas serverim neliela netehniska ķibele, proces tiks atjaunots līdz vakaram.
To Billy: Kategorija vispār ar nelielu svara koeficentu tiek ņemtā vērā pie heiristikas. Bet any way komenti welcome, algoritms ir vēl tikai tapšanas pašos pirmsākumos un tuvu nav perfekts.