man aizdomas, ka neljaus ...... man vienreiz ryanair atnjeema maozs (nu vissiikaakos) skruuvgrieziishus;-( - piedaavaaja gan nodot bagaazhaa - a man tikai rokas bagaazha arii bija
Vislabāk apskatīties netā vai piezvanīt attiecīgajai lidsabiedrībai. Normālās sabiedrības ļauj nest salonā tādus priekšmetus, kā mūzikas instrumentus, tikai tos parasti noliek citur. Domāju statīvu arī var pieskaitīt pie līdzīgas bagāžas. Gan jau Ryanair arī ir kāds risinājums piedāvājams. Sliktākajā gadījumā papildus vieta ar atlaidi Labāk atstāj statīvu mājās un atrodu risinājumu galamēŗķī.
Hmz... Viedokļi dalās, jo prasīju vēl dažiem cilvēkiem citur un tie teica, ka varot ņemt rokas bagāžā, tik nezinu, vai viņi paši ir tā darījuši vai tikai gudri filozofē
Ja rokas bagāža nepārsniedz lidsabiedrības noteiktos izmērus un savru, tad parasti viss ir OK...viss atkarīgs kāds statīvs...vai ierakstās notiektajos cm un kg +rokas bagāža. Man bija problēma ar British Airways, ka viņi lidojot neatļāva divas rokas bagāžas vienības. Ieteikums...brauc laicīgi uz lidostu, lai esi gatava jebkuram variantam
Nezim gan - puseiropas ar Rinairi esu aplidojis, neviens nekad neko - līdzi gan vadaju ~50cm garu statīvu (saliktā veidā), neko nejaucu un pat demonstratīvi to piekarinu somas ārpusē, lai lidostā nesāk kramēties pa manu somu! - īsumā - nav bijis problemu. Protams ja tu izdomasi vest vien kārtīg Manfrotto, ta gan varētu kāds iebilst!
Paldies par jūsu pieredzēm un domām. Nju mans statīvs ar saliktā veidā kādi 50cm un visādi citādi ar nav nekāds smagais un masīvais. Gana vienkāršš. Jācer, ka viss būs ok!