forum.gif
lidošana un foto tehnika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / lidošana un foto tehnika
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.08 21:59
 citēt
Vai fotoaparāta statīvu drīkst lidmašīnā ņemt rokas bagāžā (ryanair and easyjet)? Kādam ir pieredze ar šādām lietām? :)
Paldies jau iepriekš :)
Publicēts: 24.11.08 22:02 labots
 citēt
labaak chemodaanaa, citaadi vel padomaas, ka kaadam kaklaa veel gribeesi ietriekt :D
Publicēts: 24.11.08 22:04
 citēt
Nju ja, bet shajaa gadiijumaa tiek plaanots lidot tikai ar rokas bagaazhu :) nav nekā ko nodot :)
Publicēts: 24.11.08 22:08
 citēt
1kārt jau atkarīgs no tā cik liels statīvs bet vēl jau pastāv iespēja izjaukt statīvu pa daļām un ielikt tajā rokas bagāžā:face-grin:
Publicēts: 24.11.08 22:42
 citēt
man aizdomas, ka neljaus ...... man vienreiz ryanair atnjeema maozs (nu vissiikaakos) skruuvgrieziishus;-( - piedaavaaja gan nodot bagaazhaa - a man tikai rokas bagaazha arii bija
Publicēts: 25.11.08 00:57
 citēt
parasti lidostās uz vietas piedāvā kartona kastes vai kaut ko līdzīgi lētu, lai var ielaist check-in bagāžā "pēdējā brīža" priekšmetus.
Publicēts: 25.11.08 08:48
 citēt
nū atkarīgs arī jau no statīva, ar šitām lētajām avio jau var mēģināt sarunāt, bet visticamāk, ka tomēr neļaus.
Publicēts: 25.11.08 09:18
 citēt
Billy, figu! ryanairs taadaa zinjaa ir nepieluudzams!
Publicēts: 25.11.08 10:43
 citēt
Vislabāk apskatīties netā vai piezvanīt attiecīgajai lidsabiedrībai. Normālās sabiedrības ļauj nest salonā tādus priekšmetus, kā mūzikas instrumentus, tikai tos parasti noliek citur. Domāju statīvu arī var pieskaitīt pie līdzīgas bagāžas. Gan jau Ryanair arī ir kāds risinājums piedāvājams. Sliktākajā gadījumā papildus vieta ar atlaidi :) Labāk atstāj statīvu mājās un atrodu risinājumu galamēŗķī.
Publicēts: 25.11.08 10:43
 citēt
Hmz... Viedokļi dalās, jo prasīju vēl dažiem cilvēkiem citur un tie teica, ka varot ņemt rokas bagāžā, tik nezinu, vai viņi paši ir tā darījuši vai tikai gudri filozofē :D
Publicēts: 25.11.08 10:50
 citēt
Spriežot pēc informācijas Ryanair mājaslapā viņiem tas nepatīk. www.ryanair.com...
Labāk piezvani uz viņu uzziņām lai viņi paši pasaka kā īsti ir.
Publicēts: 25.11.08 10:55
 citēt
Ja rokas bagāža nepārsniedz lidsabiedrības noteiktos izmērus un savru, tad parasti viss ir OK...viss atkarīgs kāds statīvs...vai ierakstās notiektajos cm un kg +rokas bagāža. Man bija problēma ar British Airways, ka viņi lidojot neatļāva divas rokas bagāžas vienības. Ieteikums...brauc laicīgi uz lidostu, lai esi gatava jebkuram variantam:face-wink:
Publicēts: 25.11.08 11:13
 citēt
Nezim gan - puseiropas ar Rinairi esu aplidojis, neviens nekad neko - līdzi gan vadaju ~50cm garu statīvu (saliktā veidā), neko nejaucu un pat demonstratīvi to piekarinu somas ārpusē, lai lidostā nesāk kramēties pa manu somu! - īsumā - nav bijis problemu. Protams ja tu izdomasi vest vien kārtīg Manfrotto, ta gan varētu kāds iebilst! :)
Publicēts: 25.11.08 12:04
 citēt
Vot man arii tas uztrauc.. mans statiivs ir kaa smagais ierocis. Kādis paris labi kilogrami un garuma ari ap cm 60 :D
Publicēts: 25.11.08 12:11
 citēt
Nekad nav bijušas problēmas, vedot statīvu rokas bagāžā.
Publicēts: 25.11.08 16:02
 citēt
Paldies par jūsu pieredzēm un domām. Nju mans statīvs ar saliktā veidā kādi 50cm un visādi citādi ar nav nekāds smagais un masīvais. Gana vienkāršš. Jācer, ka viss būs ok! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):