forum.gif
Pērku Canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Canon
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.08 17:58
 citēt
Katram savs krakls tuvāks
Publicēts: 25.11.08 18:14
 citēt
neko nezinu,Sony esmu tikai vienu reizi turējis rokā.Nesalūza.
Publicēts: 25.11.08 22:36
 citēt
jā, esmu no tiem, man ir bijis Sony ziepis ;> sarkano viš vienkārši nemāk fočēt.
Publicēts: 26.11.08 01:29
 citēt
Lunis:shvaboc : Diez kāpēc pat ZVERĪGI SONY propogandētāji un putām uz lūpām aizstāvētāji kautkā klusus klusu pāriet pamatā uz NIKON bet daži pat uz CANON :):)

+++ :))))) man ar ir dažš labs paziņa kas paķēra no sākuma sonjku un tagad jau cierē acis uz nikonu vai canon :) laikam saprata ka kārļa cena par labajiem objektīviem nav pa makam :D
a pašam ar savā laikā bija sony ziepis, pēctam nikōōns. Nu tagad jau 2ais.
Publicēts: 26.11.08 08:17
 citēt
Nevajag te piedāvāt citas markas, cilvēks grib konkr. modeli. Man ar agrāk biija Pentax un spļaudījos, stiklus bij jāmeklē ar uguni :DDD Luni, tici man ka slēdža skaņa nav noteicošais sākumā vismaz. Tagad par norm.naudām var dabūt 450D kas ir pārāks par 1000D, palasi atsauksmes. Un kas ir galvenais aparātā, tā ir matrica, kura 450tajam ir labāka! Pērkot digi body tu būtībā pērc matricu, a viss paŗējais jau nāk pēc tam svarīgumā..
Publicēts: 26.11.08 10:01
 citēt
Lunis:Bet atvaino 300-350 ir 5 gadi veci modeļi! Tā ir APASLUTA AIZVAKARDIENA ja runā par DIGITĀLO tehniku:) Protams ja piedāvā par 100Ls labā stāvoklī tad VAR bet vairāk gan viņi nav vērti ŠOBRĪD jo viņiem bija KAUDZE ar tehnaloģiskām problēmām kā jau SĀKUMA MODEĻIEM:):) 1000D būtībā pec GABARĪTIEM ir tāds pats kā 300/350 tik iekšas tur ir PĒDĒJĀ PAAUDZES CANON tehnaloģijas pēc attēla kvalitātes viņš PĀRSPĒJ pat 20/30 D kas ir vismaz 2x dārgāks pat šobrīd :):)

kaudze ar tehnoloģiskām problēmām ??? Padalīsies ?
Publicēts: 26.11.08 11:39
 citēt
darbā kolēģim māsa nopirka 1000D, iznāca rokās pagrozīt, kādu no maniem stikliem pielikt, pamēģināt. fotografēt var, ar tādu divu stundu testu protams par maz, lai izdarītu nopietnus secinājumus, bet cena laba un ja ņem vērā, ka bildes vienalga būs jāapstrādā, iegādājoties jebkuras markas un modeļa aparātu, sākuma doma bija par 350D, tad to 1000D varbūt arī var ņemt. tomēr jauns. ieteikt grūti, pašai jāskatās.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):