forum.gif
Atsauksmes vai idejas: Blazzeo Swift 250W Studio Strobe Flash
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Atsauksmes vai idejas: Blazzeo Swift 250W Studio Strobe Flash
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.08 10:51
 citēt
Daudz dzirdēts, ja lēts, - tad sū**s.

Kā šoreiz ir? Moš kāds var pakomentēt? Idejas? Alternatīvas?
cgi.ebay.co.uk...

Paldies jau iepriekš :)
Publicēts: 26.11.08 12:18
 citēt
Publicēts: 26.11.08 21:57
 citēt
Any, neviens nevar pakomentēt? :face-crying:
Publicēts: 26.11.08 22:25
 citēt
parametri ļoti jauki - ja tas vis darbojas tad cena laba

pusotra kilo klucim stiprinājums noteikti ir par švaku - sevišķi ja kabina ko klāt

no vienas puses izbrīna, ka zipenei tikpat kā nav reflektora + izskatās arī iespējas uzlikt aizvarus, šūnas, tubusus u.t.t.

no kliedētas gaismas faniem tas būtu saprotams - verķis vienkārši ir par vāju softboksiem un citiem kliedētājiem - bet iepriekšminētiem virzītas gaismas variantiem jauda (nu ķip nejau kora bildēšanai, bet mazākiem uzstādījumiem) pietiek

nu hoķ kontru kādam matainim uzlikt

īsāk sakot pašu zibeni var regulēt smuki, bet izskatās, ka gaismu ko tas zibenis dod - grūti (tā gan ir zibeņu problēma kā tāda - salīdzinot ar pastāvīgo gaismu)

var droši štaukāt mazus kliedētas gaismas bilžus - piemēram pasesbildes
Publicēts: 18.12.08 18:03
 citēt
Man ir šitāds, tik bik mazāks. Dikti patīk! :face-wink:
Publicēts: 03.02.09 22:32
 citēt
Nu vai nopirki un pamēģināji?
Publicēts: 03.02.09 22:38
 citēt
Man shobrid ir 2 x 150W galvas. Vienai pastavigas gaismas spuldze vienkarshi izdega, otrai uzspraga atstajot mazu retu uz manas rokas.
Blice itka jau normali strada, par tadu summu ir ljoti pat ok. (150W gan vairs nerazo)
Publicēts: 03.02.09 23:25
 citēt
es nopat pasūtīju 250 un 180ws tad jau redzēsim kā būs. Mans aprēķins ir - jauda līdzīga kā ārējām zibenēm bet cena par 2/3 lētāka.:face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):