steevee:eu, tu laikam no gultas iskriti sorit smagi.... un man tevi bus pectam jamekle, lai savu naudu dabut atpakal, velies pardot tad ta ari raksti... paldies, bet laikam tada veida piedavajumi man absoluti neinterese..... gan jau reali domajos cilveks atsauksies!
kad Tu nejauši izmetīsi no saviem jēlajiem nagiem to stiklu un atnesis pat neuzskatīsi par vajadzīgu painformēt, laimīgajam īpašniekam smiekli nenāks. Tu garantē, ka viss noritēs perfekti ? Patiesībā neviens nav pasargāts no nejaušībām. Tie 12.33 LS , ko būsi gatavs iemaksāt, ko segs ? Pats nopērc, nebūs problēmu
interesantas vēlmes, tādas lietas labākajam draugam, ļoti labam paziņam var izīrēt, aizdod un arī tad var rasties problēmas, tjipa- pālis, stikls pagalam, džekam uz sitiena naudas nav, ko atdod, neērta situācija...................................................................
....tas vēl tā maigi izsakoties - neērta situācija visiem vienmēr šķiet, ka nekas slikts jau nevar notikt, kur nu. Nedabūsi 16-35, neticu, ka kāds izīrēs, 17-40 vēl varbūt
Nav jau pirmā reize, kad STV rupji puiciski uzvedas forumā (adekvāti savam "triecenspēkam"- gandrīz kā SS)...)). Es pilnīgi atbalstu Nilu šinī diskusijā! Kā tur agrāk teica- sievu, autiņu un labu tehniku labāk svešiem neaizdot, lai nav probzu.
Nē, paldies- tiešām nav laika- dežūras. Un sveicu dzimenē! Bet joprojām brīnos- vai Tu šādu uzvedību arī savam 6 gadīgajam dēlam māci? Jo kašķi, rupjību un puicisku uzvedību šajā visnotaļ publiskajā vietā sāki pirmais!
laikam slikti izproti lietas būtību. Tu izteici vēlmi ko īrēt, es izteicu piedāvājumu. Nepatīk - pasaki nē, paldies, un lieta cauri. Nav ko ieslīgt apvainojumos, uzmest lūpu un kasīties.
steevee:Velos redzet ka tu raksti krieviski... Domaju ka neko sakarigu kirilica vispar nevaresi uz datroa atrast, tatad izradi cienu ka es ar Tevim runaju tava valoda.. Peace & Fucking...
Tas ir tikai normāli, ka LATVIJĀ runā valsts valodā - latviešu!!!
P.S. Parasti jau visasāk un neadekvāti reaģē tad, kad ir pateikta taisnība... un brīnos, ka steevee vēl nav izmests no šī portāla... Tas, ka cilvēks lieto personīgus apvainojumus, jau vien liecina, ka tā švakāk ar prātiņu....