forum.gif
vai kadam ir interese par EOS 3000 N
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / vai kadam ir interese par EOS 3000 N
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.08 21:11
 citēt
piedaavaaju EOS 3000N kompektaa ar 28-210 obj. un zipeni
kursh sola vai vairaak?!
Publicēts: 27.11.08 12:38
 citēt
Par bodiju es vairāk par 30 toč nesolītu :)
Hmm, paskatījos ebay. 20 limits ;)

Vienīgi KAS tas par objektīvu?
Publicēts: 27.11.08 13:22
 citēt
bodijs 15-20 (ja jau par tadu cenu var 300v atrast!) objektivs apmeram tikpat verts, jo gan jau ar dslr nesaprotas, a kas par zipeni? ja kaada EZ serijas vai universaalaa ar vienu kontaktu, tad 5iitis liidz 10 - adekvaati.
Publicēts: 27.11.08 20:31
 citēt
versatile:bodijs 15-20 (ja jau par tadu cenu var 300v atrast!) objektivs apmeram tikpat verts, jo gan jau ar dslr nesaprotas, a kas par zipeni? ja kaada EZ serijas vai universaalaa ar vienu kontaktu, tad 5iitis liidz 10 - adekvaati.

a tu varētu 1x pārvarēt savu kāri jāt feniņu un vispirms domāt un tad di**t? izstāsti kuri un kādā veidā EF stikli "nesaprotas ar dslr? pats gadījumā nebildē ar canon? ja jā tad nesaprotu kā var būt tik dumjš, lai neapjēgtu pēc kāda principa darbojas tehnika kuru pats lieto.
Publicēts: 27.11.08 20:36
 citēt
kautgan tas būs blakusražotāja EF

tātad stāsti kāda principa pēc blakusražotāju EF baijonetes stikli nesadarbojas ar dslr
Publicēts: 27.11.08 21:20
 citēt
Maris, ja tas stikls ir alternativais un viena vecuma ar to 3000nieku, tad vinam nevajadzetu stradat uz digi un jaunakam filmu kameram, canons viena bridi pamainija standartu komunikacijai ar bodiju. pilns ebays ar sigmas stikliem ef, kas neiet uz digi. ja nu iznemums vai canona originalais, tad atvainojos.
Publicēts: 27.11.08 21:43 labots
 citēt
protams, pilniigi fragma valjaa un MF straadaas, bet nu tad jau tikpat labi ari m42 stikli sadarbojas ar canonu...

piemeram:

Tokina Zoomobjektiv

28 - 210 mm, 1:3,5 - 5,6, M72, Autofokus, für Canon-Bajonett. Guter Zustand, voll funktionstüchtig, leichtgängig, keine Kratzer, Schimmel etc. auf den Linsen. Mit Sonnenblende und Objektivdeckeln.
Der Autofokus arbeitet nur an analogen EOS-Modellen.

cgi.ebay.de... :)
Publicēts: 27.11.08 21:52
 citēt
Nu nezinu par to nesavietojamību, cik zinu ir bodiji kam nav stop-down-metering, karoč, piem. ir problēmas ar ne-EOS- vītnes/baijonetes stiklu gaismas mērīšanu...
Publicēts: 27.11.08 21:59
 citēt
nu bodijam lai lietotu m42, vismaz 350D/30D/30 vajag uzlikt partial metering un tad eksponee pareizi, cik nu man pieredze.
Publicēts: 28.11.08 07:28 labots
 citēt
versatile stāsta taisnību par tiem vecajiem analogajiem stikliem.
Man divi gabali ir bijuši. Uz veca filmineka strādā, viens pat uz EOS 30 strādā, bet uz DSLR met kļūdu un saka, ka nav kontakta strap kameru un objektību. Pie pilna atvēruma var lietot, bet bildēt var tikai M vai diafragmas rezīmā.

Māri, nevajag kliegt virsū, ja neesi saskaries ar šo lietu.
Publicēts: 28.11.08 12:46
 citēt
Andreas, tu labaaak savaac no manis to bp300 vienreiz, metajas darbaa, vietu aizņem.
Publicēts: 28.11.08 15:34
 citēt
Man kādreiz arī ebajā nopirkās Sigmas vecais makro stikls 50/2,8, kurš ar digi negribēja komuncēt...:(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):