forum.gif
meklē pasniedzēju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / meklē pasniedzēju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.08 10:16
 citēt
Mani sasniedza ziņa, ka interesentu grupa Ogrē meklē foto-kursu pasniedzēju.
Lai nesanāktu "klusie telefoni", es mīļuprāt aizsūtīšu kontaktinformāciju privāti, ja kāds jūt sevī vēlmi un prasmi to darbiņu uzņemties:)
Publicēts: 27.11.08 10:46 labots
 citēt
Ogrē taču Gundega Deģe jau pasniedz.
Publicēts: 27.11.08 11:14 labots
 citēt
Ogrē ir Gundega Deģe , pasniedz Ogres pieaugušo izglītības centrā un arī Rīgā SPA aģentūrā :) Kursi viņai ļoti intensīvi un pieprasīti programas piesātin`tas un ļoti labi pardomātas. Fanus uzņem liekas 1x 2-3 menešos.

Uzdevumi:
Iepazīstināt ar fotografēšanas pamatiem.
Iepazīstināt ar Gimp programmu un prast pielietot to apstrādājot fotogrāfijas.
Radošā pieeja datorgrafikai.

Mācību metodes: paskaidrojoši ilustratīvā metode, individuālais darbs plenērs, diskusijas, projekta metode.

Kursu ilgums 10 nodarbības - katru trešdienu no plkst.: 18.30 - 20.30.
Kursu cena: LVL 62,- (ar PVN)

Kursus vadīs foto māksliniece Gundega Deģe
Kursiem pieteikties līdz :
Ogres rajona PVIS centrā
Brīvības ielā 15 vai pa tālruni 650 71236
Publicēts: 27.11.08 11:16
 citēt
jā Ogrē ir galējību grāvji - Grants un Sundew :face-grin: :face-grin: :face-grin:

a ko darīt Ogres iedzīvotājam kas grib iemācīties kā darbojas mūsdienu fotokamera?
Publicēts: 27.11.08 11:22
 citēt
Ar mācīšanu ir tā ka RETAIS kas pats ir specss šai jomā SPĒJ BŪT labs pasniezdējs:) Lai kautko mācītu ir jabūt nopietnai metodikai un pašam jābūt sistemātiskām un pilnīgām zināšanām konkrrētā jomā. Līdz ar to būs problemātiski macīt ja pats nav mācijies sistemātiski :) Es piemēram esmu daudzus gadus pasniedzis BET tikai jau pieredzējušiem cilvēkiem kam jau ir priekštats par dažādiem tehnikiem paņemieniem:) Bet lai to darītu mūsdienās NEREDZU JĒGU vairumam ir "Sagrābstītas" un haotiskas zināšanas un mēģināt viņus "Parmācīt" pareizā gultnē ir samērā bezcerīgi:):)
Publicēts: 27.11.08 11:36
 citēt
skaidrs, ka nav viegli pasniegt un metodiku sagatavot (īpaši ja kurss smagi pārsniedz 10 nodrabības) ir gadu darbs

bet ja to nemēģina dabūt gatavu, tad kursi ir būtībā /psihoterapijas kurss ar fotgrāfisku ievirzienu/ tikpat vērtīgi kā mīļa parunāšanās vai nomierinoša tablete uz Melkera Melkersona deguna
Publicēts: 27.11.08 11:40
 citēt
Jā Ogrē vēl pasniedz vecmeistars Vitauts Mihalovski , tas ir pasakums pie Ogres foto kluba sava vaida "Jauno kadru kalve" nodarbības notiek Ceturdienas parasti tur figurē ~10-15 jaunie talanti:)
Publicēts: 27.11.08 11:45
 citēt
Maris : O nee , es Blondīnes kursu metodiku zinu labi biju nuuu lot parsteigtss par intensitāti un piesātinājumu. Es šai vienā lekcijā sniedzu tā teikt "Teh atbalstu" un pēc tam kompī izpētiju visus tos matereālus VARENS DARBS! Man savulaik bijā tā ka lai sagatavotu 2h norabību tādā līmenī kas mani likās pietiekams vajadzēja ~ nedēļu pastrādāt ar matereāliem un sazīmēt shēmas un satasīt piemērus :) Tas vienkārši neatmaksājās un vēlmes man ar vairs nebija :)
Publicēts: 27.11.08 11:54
 citēt
nu paskat - Ogre Talsus cels no kroņa

visticamāk, ka tā - netīšām biju Talsu 2. videnes jaunajā sporta namā - tur pie sienas fotoizstāde par modīgās ēkas tapšanu - autors šķiet guru Uldis Balga - mana rožainā vīzija par Talsu fotolielumu sašķīda kā gurķu burka uz Rimi flīžu grīdas

tik Andronkuls vēl līdz neparāvās

īstenībā ko pēc vienas izstādes spriest - mok Talsi pilni ar smagsvariem
Publicēts: 27.11.08 12:06
 citēt
Gundegai es jau aizrakstīju privāti, jo neesmu informēta par to - vai viņa ir vai nav uzrunāta....Ogre jau nav tik liela pilsēta, lai viens par otru nezinātu.
Pie tam meklētājs ir kāds klubs, ne jau kaimiņu pulciņš:) es tikai nododu informāciju tiem, kam tas varētu interesēt...
Publicēts: 27.11.08 13:43
 citēt
Ogrē KLUBS meklē pasniedzēju? Tas gan kas jaunss:):) Grāmatu draugu KLUBS vai kulinārijas KLUBS?
Publicēts: 27.11.08 13:51
 citēt
Maris : aR LIELAJIEM MEISTARIEM bieži ir tā ka šie pēkšņi uzņemas darbus kas galīgi NAV VIŅU STILĀ un protams tad tur nekas pārāk labs nesanāk :):) Jāprot ATTEIKT ja SAPROT ka tas nav tas KO GRIB DARĪT:) Es piemēram atsaku regulāri un kautkādas "Super izdevīgas kāzas" par kurām daudzi sapņo vispār nebildēju NEJŪTU VĒLMI / VAJADZĪBI to darīt un bez vēlmes nekas prātīgs nesanāk:) Ēku bildēšana tas vispār ļoti specifisks "sports" man piemēram patīk un šad tad uzbildēju gan ēkas gan interjērus bet ni visu tikai uz 6x9 filmas , man vienkrš patīk ar šo formātu strādāt :):)
Publicēts: 27.11.08 15:36
 citēt
Paldies par sniegto informāciju, tā ir nodota interesentam:) un....ceru, ka palīdzēs apmierināt vajadzību:)
Publicēts: 27.11.08 16:27
 citēt
Lunis:Lai kautko mācītu ir jabūt nopietnai metodikai un pašam jābūt sistemātiskām un pilnīgām zināšanām konkrrētā jomā.

nevarētu teikt, ka Grants atbilst šai cedelei, jo vairākkārt rādījies, ka tehniskās lietās šis īpaši neiespringst. par filosofiju, jā.
Publicēts: 01.12.08 01:12
 citēt
Man drizaak ne kursi intereseetu, bet iespeja iztirzaat savas darbiibas rezultaatus ar konkreto foto virzienu zinoshiem kadriem... Diemzhel nopietnie fotografi forumos netusee, vai arii loti reti, un arii tad viniem nav intereses lameru darbus kidaat... Tad nu pasham vien jased, jalasa, japeeta citu darbi, reizem arii stundam ilgi nakas pasedeet un savas bildes iztirzat liidz sikumam... Bet taa ir bakstiishanas tomer.

Tehniskaas lietas jebkursh var pats iemaciities, ciparu kameru gadijumaa tas pat ir loti atri un viegli, jo rezultatu redzi uzreiz..

Lunis:Ar mācīšanu ir tā ka RETAIS kas pats ir specss šai jomā SPĒJ BŪT labs pasniezdējs:) Lai kautko mācītu ir jabūt nopietnai metodikai un pašam jābūt sistemātiskām un pilnīgām zināšanām konkrrētā jomā. Līdz ar to būs problemātiski macīt ja pats nav mācijies sistemātiski :) Es piemēram esmu daudzus gadus pasniedzis BET tikai jau pieredzējušiem cilvēkiem kam jau ir priekštats par dažādiem tehnikiem paņemieniem:) Bet lai to darītu mūsdienās NEREDZU JĒGU vairumam ir "Sagrābstītas" un haotiskas zināšanas un mēģināt viņus "Parmācīt" pareizā gultnē ir samērā bezcerīgi:):)
Publicēts: 01.12.08 11:47
 citēt
viensfoto : Latvijā cik zinu ir tik VIENS pašpasludinājies "Nopietnais Fotogrāfs" tiesa bez izglītibās un tik pāris gadu spoguļkameras pieredzi sauc viņu Dreef , pārējie sevi par "Nopietnais fotografs" nav manīti ka dēvētu :):) Bet ja vēlies BAIGO ĶIDĀŠANU tad priekš tam ir KLUBI kur bildes top varen analizētas un ķidātas no pieredzējušu specu puses gan no pieredzējušiem profiem gan amatieriem ar lielu isstazju pieredzi . No Latviesjiem gan RĪGĀ diez kas nav nuuu ja valoda nav svacrīga tad RVR studija kur notiek aktīva isstāžju darbība un ir pamatīga makslas padome un tur gan darbi tiek nevāji ķidāti un analīzēti pirms komplektē isstādes. Ogrē vecmeistari Mihalovskis ar Jemeļjanovu un vēl arī citi katru darbu apgrauzj un analizē tā pamatīgi , Liepājā ir sava riktīgi pieredzējušu grauzēju brandzja :) Jā PAR NAUDU šo pakalpojumu sniedz "Grigorija ALeksikova privatklubs" kas ir tads kā auxsta līmeņa padargu kursu "Akmulātors" tie strada ļoti pamatīgi plenēri katru wikendu pa Latviju Rīgu un beigās ir pamatīga katra darba analīze no Grigorija puses , Publika pamatā "Krievu vidusslānis + daži latvju nopietni fotofani" Maksa nav maza bet ir to vertss:) A par to ka "Netuse profi" tur tu maldies es regulāri saņemu e-pastus un pie tikšanās rteizēm arī mutiskus texstuss kas man saka visju ko uzjautrinošu , vai "pamācošu" sevišķi uz jesto papļāpāšanu ar "Nopietno fotogrāfu" tad sms / pasti naca kā lavīna no sēija "Davai viņu šitā davai viņam tā " viss jau nekas ja vien sūtītāti nebūtu paši cienjāmākie vecmeistari , tas nozīmē vienu VIŅI ŠEI IR bet visju novēro no malas un reti iesastās un sevi neatklāj:)
Publicēts: 01.12.08 15:31
 citēt
Lunis:Maris : O nee , es Blondīnes kursu metodiku zinu labi biju nuuu lot parsteigtss par intensitāti un piesātinājumu. Es šai vienā lekcijā sniedzu tā teikt "Teh atbalstu" un pēc tam kompī izpētiju visus tos matereālus VARENS DARBS! Man savulaik bijā tā ka lai sagatavotu 2h norabību tādā līmenī kas mani likās pietiekams vajadzēja ~ nedēļu pastrādāt ar matereāliem un sazīmēt shēmas un satasīt piemērus :) Tas vienkārši neatmaksājās un vēlmes man ar vairs nebija :)

paldies Lunis :)

ar ogreenieshiem jau sazinaajos , taa ka ..visss ok.:)
Publicēts: 06.12.08 21:35
 citēt
Laimīgais
Publicēts: 06.12.08 22:59
 citēt
Schnircks:Jaa, un kursh pamaaciis riidziniekus, kuri 6dienaas netiek pie Gundegas?:((

brauks uz Ogri piektdienas vakaros !
Publicēts: 08.12.08 18:31
 citēt
Par tiem bilzu grauzejiem, kas pirms izstādēm kārtīgi izvērtē. Bet vai tad tā nav arī fotoblog sūtība? analizēt, vērtēt, un pamatot vērtējumu. Tā lai autoram ir poņa, ko vins dara tā vai netā! Bet tas jau nenotiek šeit, vai arī notiek superreti. Bet vajadzetu gan!
Publicēts: 08.12.08 18:40
 citēt
advaitins : kļūdies , BLOGS ir sociāls intrešu projekts kura ideja ir TUSSĒT / IZPAUSTIES neviss kass citss :) Tā teikt DVĒSELES BĻAUTUVE:):) Izglītojosi projekti notiek REĀLĀ vidē jo tas prasa personīgu kontaktu un ieintresētiību un BILDES normāli izvērtējamas ir tikai REĀLI un minimāli A.4-A.3 Formātā :):) Attēls ja tas nav vienkārši FOTO FIKSĀCIJA normāli novērtējams tikai tādā variņatā kā Blondīnei tur aiz muguras redzamss uz sienas:) Parējais viss ir samērā mazvērtīgs un ne par ko REĀLI NELIECINA tā nav FOTOGRĀFIJA tas ir "Foto Fakts" :):)
Publicēts: 08.12.08 20:01
 citēt
Luni, tad jau tā vērtēšana, kas te notiek ir viens tāds fufelis!:face-wink: visi baigi slavē bildi, kas uz A3 būtu totālākā viduvējība, bet šedevrus apliek! :face-sad: :face-smile:. Respect tef, bet atlausos bik nepiekrist.:face-wink: jābūt tacu lietām, kuras varam nemainīgi novērtēt gan te, gan A3, tipa: ideja, kompene, lidzsvars etc. ??? Nu ja, par to dveseles blautuvi laikam ir japiekrīt. Komunikācija cilvitim ir vajadziga kā ēst!:face-smile:
Publicēts: 08.12.08 20:32
 citēt
preciizi Lunis :D
Publicēts: 08.12.08 22:25
 citēt
advaitins : Cilvēka REDZ adekvāti uztver ATTĒLU 30x40 ~0,7-1m attālumā , ja šāda izmēra darbs šādā attālumā NAV SKATĀMS dēļa JEBKĀDIEM APSTĀKĻIEM tā nav FOTOGRĀFIJA bet gan "Fotogrāfisks fakts" . Pilnīg algsviens KĀDĀ tehnaloģijā iegūts ATTĒLES bet ja viņš navs SKATĀM IZDRUKAS VEIDĀ pienācīgā izmērā būtībā tas ir mazvērtīgs elektronisks ARTIFAKTSS kautkādas plušmas elementss kura vērtība kā fotogrāfiskas makslas darbam ir niecīga:):) IZDRUKĀT pienācīgā izmērā NEVAR nu i visss:) TĀ IR ŠOBRĪD! Varbūt kādreiz VARĒS un kvalitāte BAUDĪŠANAI būs gana laba tad būs savādāk:) Esmu redzējis arī no MOB telefiniem izdrukas 2x3m un zini no 5-6m attākuma NEKO TĀ ISSTĀS. Bet primārais lai BŪTU UZ KO SKATĪTIES :) Darba PATIESĀ vērtība parādās TIKAI izvelkot viņu SKATĀMĀ ZIMĒRĀ taustāmā veidā:):)
Publicēts: 08.12.08 22:43
 citēt
advaitins:Luni, tad jau tā vērtēšana, kas te notiek ir viens tāds fufelis!:face-wink: visi baigi slavē bildi, kas uz A3 būtu totālākā viduvējība, bet šedevrus apliek! :face-sad: :face-smile:. Respect tef, bet atlausos bik nepiekrist.:face-wink: jābūt tacu lietām, kuras varam nemainīgi novērtēt gan te, gan A3, tipa: ideja, kompene, lidzsvars etc. ??? Nu ja, par to dveseles blautuvi laikam ir japiekrīt. Komunikācija cilvitim ir vajadziga kā ēst!:face-smile:

No te esošajām bildēm uz a3 formātu tiktu kopētas tikai retais kadrs, labi, ja o,5% (un tas ir ļoti augsts skaitlis) ... un piekrītu Lunim, ka īsta bilde ir taustāma, bet virtuālais... kaut gan pat virtuālais sex uz šodienu esot gana laps :face-devil-grin:
Bet fotoblog ir vide, kur tusēt visiem, kas vēlās un ir kaut kādi saistīts ar foto (veikalā redzējis foto aparātu arī der) :)
Publicēts: 09.12.08 11:09
 citēt
+ Haiduks!
Publicēts: 13.12.08 22:23
 citēt
Laikam jau sheit nekas no taa nesanaak daleji ari delj bara visu un visa apliceejiem- klatienee autoram aciis reti kads atlautos no tadiem ko pateikt tadu kaa sheit...

Delj taa ari latvijas fotosaitos neesmu nevienu savu bildi ielicis lidz shim, jo nav velmes rakties pec tam pa pelavu kaudzeem komentaros...

advaitins:Par tiem bilzu grauzejiem, kas pirms izstādēm kārtīgi izvērtē. Bet vai tad tā nav arī fotoblog sūtība? analizēt, vērtēt, un pamatot vērtējumu. Tā lai autoram ir poņa, ko vins dara tā vai netā! Bet tas jau nenotiek šeit, vai arī notiek superreti. Bet vajadzetu gan!
Publicēts: 13.12.08 22:31
 citēt
Aciimredzot tomer ir jasak ar klubiem... Bet tik lielu laiku tomer nevelos viss ieguldiit, jo zinu, ka nekad nekads finansials labums man no shiis darboshanaas nebus, jo par naudu bildet nav velmes vispar. Tapec labprataak caur forumiem gribetu redzet ko lidziigu shiem klubiem.

Privati jau suuta tikai tapec, ka paziist tevi... Klusi lasa, jaa, bet neko neraksta, tas man, kaa ierindas biedram, nozimee, ka vinu te nav. :)

Lunis:viensfoto : Latvijā cik zinu ir tik VIENS pašpasludinājies "Nopietnais Fotogrāfs" tiesa bez izglītibās un tik pāris gadu spoguļkameras pieredzi sauc viņu Dreef , pārējie sevi par "Nopietnais fotografs" nav manīti ka dēvētu :):) Bet ja vēlies BAIGO ĶIDĀŠANU tad priekš tam ir KLUBI kur bildes top varen analizētas un ķidātas no pieredzējušu specu puses gan no pieredzējušiem profiem gan amatieriem ar lielu isstazju pieredzi . No Latviesjiem gan RĪGĀ diez kas nav nuuu ja valoda nav svacrīga tad RVR studija kur notiek aktīva isstāžju darbība un ir pamatīga makslas padome un tur gan darbi tiek nevāji ķidāti un analīzēti pirms komplektē isstādes. Ogrē vecmeistari Mihalovskis ar Jemeļjanovu un vēl arī citi katru darbu apgrauzj un analizē tā pamatīgi , Liepājā ir sava riktīgi pieredzējušu grauzēju brandzja :) Jā PAR NAUDU šo pakalpojumu sniedz "Grigorija ALeksikova privatklubs" kas ir tads kā auxsta līmeņa padargu kursu "Akmulātors" tie strada ļoti pamatīgi plenēri katru wikendu pa Latviju Rīgu un beigās ir pamatīga katra darba analīze no Grigorija puses , Publika pamatā "Krievu vidusslānis + daži latvju nopietni fotofani" Maksa nav maza bet ir to vertss:) A par to ka "Netuse profi" tur tu maldies es regulāri saņemu e-pastus un pie tikšanās rteizēm arī mutiskus texstuss kas man saka visju ko uzjautrinošu , vai "pamācošu" sevišķi uz jesto papļāpāšanu ar "Nopietno fotogrāfu" tad sms / pasti naca kā lavīna no sēija "Davai viņu šitā davai viņam tā " viss jau nekas ja vien sūtītāti nebūtu paši cienjāmākie vecmeistari , tas nozīmē vienu VIŅI ŠEI IR bet visju novēro no malas un reti iesastās un sevi neatklāj:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):