forum.gif
kaa var dabut gatavu shadu fotofilmu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kaa var dabut gatavu shadu fotofilmu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.06 11:15
 citēt
www.youtube.com...

:roll: :roll: :roll:
Publicēts: 11.11.06 11:21
 citēt
Vienkaarsh slideshow ar music! :lol:

Nju ja interesee, tad pameklee googlee make foto cd! :wink:
Publicēts: 11.11.06 18:32
 citēt
ar kadu programmu tas ir izdarams? :oops: nero neder?
Publicēts: 13.11.06 23:45
 citēt
nu es izmantoju googles programmiņu picasa (ļoti vienkārša), tur ir tāda fīča kā create movie, izvēlas vēlamo video skrīna lielumu, video kompresiju (xvide, wmv utt) bildes pārlēkšanas laiku un renderē, tālāk ar movie maker pievieno vajadzīgo mūzičku! ja ir kādi vienkāršāki varianti labprāt uzklausītu!
Publicēts: 14.11.06 08:25
 citēt
ar kadu programmu tas ir izdarams? :oops: nero neder?

Ar nero ar laikam kaukas taads bij iespeejams, bet ar Roxio 8 arii! un citaam daudzaam progaam!
Publicēts: 14.11.06 10:47
 citēt
ar NIKON picture project, naak kopaa a kameru :))) samet bildes izveelies laikus, iemet muuziku un gatavs :)
Publicēts: 15.11.06 19:08
 citēt
Neravs jau tikai raxta, nu veel kaadas tur papildus fiicjas, CD vaaku uztaisiit vai ko tur.
Publicēts: 15.11.06 22:15
 citēt
nu es izmantoju googles programmiņu picasa (ļoti vienkārša), tur ir tāda fīča kā create movie, izvēlas vēlamo video skrīna lielumu, video kompresiju (xvide, wmv utt) bildes pārlēkšanas laiku un renderē, tālāk ar movie maker pievieno vajadzīgo mūzičku! ja ir kādi vienkāršāki varianti labprāt uzklausītu!

Pinnacle Studio saliec bildes, paarejas, muuziku to pashu var dariit ar Movie maker un citaam montaazhas progaam
Publicēts: 03.12.06 13:48
 citēt
vai ar Movie maker jus domajat sho te? www.microsoft.com... ?
Publicēts: 07.12.06 22:16
 citēt
nevajag paarspiileet, nero atliektiem galiem taadam pasaakumam kaa slaidshovs, nu protams var jau sony vegas jeb pinacle studio panjemt... tikai tas buutu tikpat jautri kaa pirkt 3,4Ghz proci lai speeleetu spider'u :)
ir gan viens noteikums, nero jaabuut taadai lietai kaa vision express :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):