Mhmm - tā rozā izskatās pēc grunts. Pie griestiem divas gareniskās un trīs (vai četras) šķērssliedes. Tajās karājās gaismiņas? Tādās sliedes viss kaut ko var iekārt, droši vien ne tikai gaismas, bet fonus, difuzorus, aizkarus utt. utml.
Klau bet tava rajona vismaz kadreiz bija baig auxsts gruntsudens ka taga ? Cik atceross tas placiss kas juums tur taka APLIS visnmer bijis "Dublju jurja" Bet vispar jau forsji tik taga nesnaks likt atpakal pantografoss to posmu ko iznemi ka stadiji auxsjaa? Ai korocje Копаи Юрочка копаи gan jaunais fonss busj zjuper! Grīda apsildāma būs? Ta nebus jaliek tik bieza siltumizolacija , betons tomer baig auxksst
Ar apakšu viss ir labi, ja ūdens par lielu, vietējā meliorācija ar sūkni avārijas gadījumiem, ja par sausu- ireg;acija jāveido Par grīdu var neuztraukties, ja vien ir pārdomāts viss
Uz gridas uzmet putoplastu+ruberoidu( var divas kartas)(nu un ar mastiku nolaiž ruberoidu šuves lai nelaistu grunsudens uz augshu)! Un uzlej betonu 5cm pa virsu un ok buss un peec tam liec uz griidas ko grib!
Un kādā radiusā Tu domā veidot sienas izliekumu? Un kādā krāsā - pelēks? Lai var iegaismot gan melnu, gan arī baltu fonu? Kāds tad būs telpu augstums - 3m?
JRJ : Nuuuu man ir zināms variantss ka STUDIJA ir pirmajā stāv un pats dzīvo pagrabā zem studijas , vispār neko pašā Rīgas centrā un iekartotss nju pat ļoti forši Vispār tas pārsteidz daudzus kas tur bijuši zinu ka Blogeri arī , ienāc STUDIJĀ bet dzīvojamās telpas utt ir pagrabā
Lunis, man nav nekas pret , es tik priecājos! A pagrabā nav slikti , ja netek ūdens un ir silti . Nu un ja vēl pašam savas telpas kurā dzīvo , tad netaisīsi tak studiju pagrabā , ar caurstaigāšanu no dzīvojamām telpām . Es pats labprāt tā dzīvotu , ja būtu iespējas tādas
Linkman:Un kādā radiusā Tu domā veidot sienas izliekumu? Un kādā krāsā - pelēks? Lai var iegaismot gan melnu, gan arī baltu fonu? Kāds tad būs telpu augstums - 3m?
Melns fons, rādiuss ap pusmetru-metru, augstums gandrīz 4 m.
Lunis:Klau bet tava rajona vismaz kadreiz bija baig auxsts gruntsudens ka taga ? Cik atceross tas placiss kas juums tur taka APLIS visnmer bijis "Dublju jurja" Bet vispar jau forsji tik taga nesnaks likt atpakal pantografoss to posmu ko iznemi ka stadiji auxsjaa? Ai korocje Копаи Юрочка копаи gan jaunais fonss busj zjuper! Grīda apsildāma būs? Ta nebus jaliek tik bieza siltumizolacija , betons tomer baig auxksst
Jā, pantogrāfi būs atkal jāpagarina! Devi grīdas, elektro.