forum.gif
Pārdodu 30D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu 30D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.08 14:56
 citēt
Mazlietots ap 25000 kadri cena 375.00 LVL
Publicēts: 27.11.08 15:42
 citēt
Pa mazliet lielāku summmu tak 40-tie iet.
Publicēts: 27.11.08 15:44
 citēt
nu es savu 30D par 120 nopirku. OK, ar defektu, bet tomer.
Publicēts: 27.11.08 15:47
 citēt
cena naf skapis var pabīdīt
Publicēts: 27.11.08 19:14
 citēt
varu jaunu 40D iepakojumā par 440Ls atdot! 28355343
Publicēts: 28.11.08 13:52
 citēt
versatile:nu es savu 30D par 120 nopirku. OK, ar defektu, bet tomer.

es pirms laika domāju savu 30to pāedot, bet sapratu, ka pa šitādām kapeikām galīgi nav vērts. Labāk lai paliek nokaušanai paša rokās....
Publicēts: 28.11.08 15:46
 citēt
NilsS:

es pirms laika domāju savu 30to pāedot, bet sapratu, ka pa šitādām kapeikām galīgi nav vērts. Labāk lai paliek nokaušanai paša rokās....

bet tāda cena ir 30D, kuram slēdzis jāmaina, pieskaita nomaiņu tad vien jau sanāk ~270ls
Publicēts: 28.11.08 15:47
 citēt
musco, nu gan jau tu zini, ka tam sledzim ikdienaa nav ne vainas. kad nopliisiis, tad mainiishu. pagaidam darbojas bez probl.
Publicēts: 28.11.08 16:24
 citēt
NilsS:

ne tikai nokaušanai, vismaz divi fotoaparāti uz normālu stiklu komplektu nenāk par skādi, ne vienmēr vajag tikt vaļā no vecā aparāta, izņēmums varētu būt, ja maina Brendu, piemēram no Sony Alfa uz Nikon D300........................................................................................................
Publicēts: 28.11.08 16:44
 citēt
negatIvs:
NilsS:
ne tikai nokaušanai, vismaz divi fotoaparāti uz normālu stiklu komplektu nenāk par skādi, ne vienmēr vajag tikt vaļā no vecā aparāta, izņēmums varētu būt, ja maina Brendu, piemēram no Sony Alfa uz Nikon D300........................................................................................................

bet ja tev ir viens labāks, otrs sliktāks parāts, tad tas sliktākais parasti stāv somā, jo negribas viņu nemaz izmantot!
Publicēts: 28.11.08 16:44
 citēt
musco:
negatIvs:...

bet ja tev ir viens labāks, otrs sliktāks aparāts, tad tas sliktākais parasti stāv somā, jo negribas viņu nemaz izmantot!
Publicēts: 28.11.08 16:48
 citēt
musco, kapeec? katram aparatam savi bonusi. Uz ff platlenkjis, uz crop - tele. utt....
Publicēts: 28.11.08 16:51 labots
 citēt
musco, muļķības. kad var izmanto abus. bieži vien piemēram kad jābildē kāda reportāza man ir 40D ar 17-40 un 350D ar 70-200. Laukā normālā laikā var bildēt ka nemetās! :)
Publicēts: 28.11.08 16:52
 citēt
vovo! nav objektivi jamaina, utt. un ko nozime sliktaka kamera? sliktam slidotajam ari kkas maisa...
Publicēts: 28.11.08 16:53 labots
 citēt
musco:
bet ja tev ir viens labāks, otrs sliktāks aparāts, tad tas sliktākais parasti stāv somā, jo negribas viņu nemaz izmantot!

Nu kā, parasti tak ja ir divas kameras tad viena ir "darba zirgs" bet otra uz kuras stāv cita tipa objektīvs (tele, piemēram) ko tad izmanto kad jāķer mirklis (ko mainot objektīvu sen būsi palaidis garām) - tad jau po cik slikta/laba - galvenais ka bilde ir! Un 30D jau kā otrā kamera labu labā būtu...

P.S. - Nu ja - manas lēnās rokas = citi jau paspēja ātrāk pateikt to pašu... :D
Publicēts: 28.11.08 16:57 labots
 citēt
30D ari ka pirma kamera nav slikta. esmu padarbojies ar 40D, jaa, visi krusteniskie fokuspunkti, jaa, lielaks ekrans - bet parejais... nu nez. 50D vel neesmu taustijis.
Publicēts: 28.11.08 17:09
 citēt
iz dzīves :) kad ir 5D, un somā stāv 30D, kurš atstāts kā otrā kamera, tad viņš to vien dara kā tur stāv, un beigās nonāk pie versatile's!
Publicēts: 28.11.08 17:13
 citēt
:D:D:D nu un man tagad ir 30 un 30D ar sleedzha defektu :D
btw, atgadini Marchello, lai ieved man kasti/diskus/n shit pie izdeviibas. to eos utility novilkt nekur nevar :(
Publicēts: 28.11.08 17:16
 citēt
nu vēl varinats ir piem 40D un 30D, vai drīz jau 5D MK2 un 5D, jo kad pēc 40D paņēmu 400D tad viņš likās dikti smieklīgs!

tā kaste Cēsīs stāv, kad viņš būs jāatgādina! Bet no tās programmatūras īsti liela jēga nav tāpat!
Publicēts: 28.11.08 17:24
 citēt
es gribu kamerai propertijus sarakstiit un remote shooting interesee.
Publicēts: 02.12.08 13:04
 citēt
Publicēts: 02.12.08 13:12
 citēt
Mensrea, bet tur jau tikai apdeiti. pasha softa ta nau...
Publicēts: 02.12.08 13:51 labots
 citēt
musco:iz dzīves :) kad ir 5D, un somā stāv 30D, kurš atstāts kā otrā kamera, tad viņš to vien dara kā tur stāv, un beigās nonāk pie versatile's!

Man tieši tādā komplektācijā 30tais ir kā otrā kamera, jā uz kāzām, reportiem ir ok, bet agrāk vai vēlāk 3otais tiks aizstāts ar kaut ko labāku. Un tad es viņu labāk atdāvināšu kādam, ne kasīšos tirgodamies...
Publicēts: 02.12.08 14:12
 citēt
NilsS:
musco:iz dzīves :) kad ir 5D, un somā stāv 30D, kurš atstāts kā otrā kamera, tad viņš to vien dara kā tur stāv, un beigās nonāk pie versatile's!

Man tieši tādā komplektācijā 30tais ir kā otrā kamera, jā uz kāzām, reportiem ir ok, bet agrāk vai vēlāk 3otais tiks aizstāts ar kaut ko labāku. Un tad es viņu labāk atdāvināšu kādam, ne kasīšos tirgodamies...
arī prātīga doma. blogā jānoskata sakarīgs jaunais censonis, varbūt palīdzēsi izsisties
Publicēts: 02.12.08 15:06
 citēt
vai ari dodoties uz plenēru pasludini foto konkursu "kas viss krutāk mani nobildēs tam 30d" :D :face-surprise:
Publicēts: 02.12.08 15:21 labots
 citēt
arturso:vai ari dodoties uz plenēru pasludini foto konkursu "kas viss krutāk mani nobildēs tam 30d" :D :face-surprise:

es nedodos uz plenēriem, nekā nesanāk :) un drīzāk uz to verķīti var cerēt kāds no radiem/draugiem/paziņām :)
Publicēts: 02.12.08 15:29 labots
 citēt
jes jes, tas jau būtu loģiskāk.
Plenēros ir interesanti. Tomēr vērtīgāk ir cilvēkus "dzīvajā" iepazit nevis pēc nikiem erfoto/blogā vai kur citur. :)
Publicēts: 02.12.08 17:53
 citēt
arturso:jes jes, tas jau būtu loģiskāk.
Plenēros ir interesanti. Tomēr vērtīgāk ir cilvēkus "dzīvajā" iepazit nevis pēc nikiem erfoto/blogā vai kur citur. :)

ar nosacījumu, ka ir vēlme iepazīt. A ja nav ........
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):