versatile:nu es savu 30D par 120 nopirku. OK, ar defektu, bet tomer.
es pirms laika domāju savu 30to pāedot, bet sapratu, ka pa šitādām kapeikām galīgi nav vērts. Labāk lai paliek nokaušanai paša rokās....
ne tikai nokaušanai, vismaz divi fotoaparāti uz normālu stiklu komplektu nenāk par skādi, ne vienmēr vajag tikt vaļā no vecā aparāta, izņēmums varētu būt, ja maina Brendu, piemēram no Sony Alfa uz Nikon D300........................................................................................................
NilsS:
es pirms laika domāju savu 30to pāedot, bet sapratu, ka pa šitādām kapeikām galīgi nav vērts. Labāk lai paliek nokaušanai paša rokās....
ne tikai nokaušanai, vismaz divi fotoaparāti uz normālu stiklu komplektu nenāk par skādi, ne vienmēr vajag tikt vaļā no vecā aparāta, izņēmums varētu būt, ja maina Brendu, piemēram no Sony Alfa uz Nikon D300........................................................................................................
bet ja tev ir viens labāks, otrs sliktāks parāts, tad tas sliktākais parasti stāv somā, jo negribas viņu nemaz izmantot!
bet ja tev ir viens labāks, otrs sliktāks aparāts, tad tas sliktākais parasti stāv somā, jo negribas viņu nemaz izmantot!
musco, muļķības. kad var izmanto abus. bieži vien piemēram kad jābildē kāda reportāza man ir 40D ar 17-40 un 350D ar 70-200. Laukā normālā laikā var bildēt ka nemetās!
musco: bet ja tev ir viens labāks, otrs sliktāks aparāts, tad tas sliktākais parasti stāv somā, jo negribas viņu nemaz izmantot!
Nu kā, parasti tak ja ir divas kameras tad viena ir "darba zirgs" bet otra uz kuras stāv cita tipa objektīvs (tele, piemēram) ko tad izmanto kad jāķer mirklis (ko mainot objektīvu sen būsi palaidis garām) - tad jau po cik slikta/laba - galvenais ka bilde ir! Un 30D jau kā otrā kamera labu labā būtu...
P.S. - Nu ja - manas lēnās rokas = citi jau paspēja ātrāk pateikt to pašu...
30D ari ka pirma kamera nav slikta. esmu padarbojies ar 40D, jaa, visi krusteniskie fokuspunkti, jaa, lielaks ekrans - bet parejais... nu nez. 50D vel neesmu taustijis.
nu un man tagad ir 30 un 30D ar sleedzha defektu btw, atgadini Marchello, lai ieved man kasti/diskus/n shit pie izdeviibas. to eos utility novilkt nekur nevar
musco:iz dzīves kad ir 5D, un somā stāv 30D, kurš atstāts kā otrā kamera, tad viņš to vien dara kā tur stāv, un beigās nonāk pie versatile's!
Man tieši tādā komplektācijā 30tais ir kā otrā kamera, jā uz kāzām, reportiem ir ok, bet agrāk vai vēlāk 3otais tiks aizstāts ar kaut ko labāku. Un tad es viņu labāk atdāvināšu kādam, ne kasīšos tirgodamies...
musco:iz dzīves kad ir 5D, un somā stāv 30D, kurš atstāts kā otrā kamera, tad viņš to vien dara kā tur stāv, un beigās nonāk pie versatile's!
Man tieši tādā komplektācijā 30tais ir kā otrā kamera, jā uz kāzām, reportiem ir ok, bet agrāk vai vēlāk 3otais tiks aizstāts ar kaut ko labāku. Un tad es viņu labāk atdāvināšu kādam, ne kasīšos tirgodamies...
arī prātīga doma. blogā jānoskata sakarīgs jaunais censonis, varbūt palīdzēsi izsisties
arturso:jes jes, tas jau būtu loģiskāk. Plenēros ir interesanti. Tomēr vērtīgāk ir cilvēkus "dzīvajā" iepazit nevis pēc nikiem erfoto/blogā vai kur citur.
ar nosacījumu, ka ir vēlme iepazīt. A ja nav ........