forum.gif
Piedavajums fotogrāfiem un viņu draugiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Piedavajums fotogrāfiem un viņu draugiem!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.08 19:20 labots
 citēt
Neliela dāvana FOTOBLOGA autoriem!

UZDRUKAS UZ AUDUMA
Iepazīšanās cena tikai 9,- Ls ar PVN nodokli fotogleznas izmēram 29.5cm x 41.5 cm.
Visi pasūtījumi, kuri tiks veikti līdz 2008. gada beigām maksās tikai 9 Ls.
Cenā iekļauta druka 29.5cm X 41.5 cm uz audekla, apakšrāmis 2 x 3 cm un izdrukātā audekla uzvilkšana.

Varbuut noder!

Sīkak un vairāk [url=www.ttstils.lv]www.ttstils.lv[/url]
Publicēts: 27.11.08 19:23
 citēt
nezinu ka sis ttstils.lv bet es valmierā reiz taisiju vienu bildi uz auduma. izskataas baigi kruta un dziegan leeti. kautkaadas ainavas un dabasskati vispaar kaa gleznas izskataas. iesku sito.
Publicēts: 27.11.08 19:30
 citēt
iebraukšu pie tevis apskatīt:))))
Publicēts: 27.11.08 20:12
 citēt
Interesants piedaavaajums, paldies. Bet izveele TIK kaitinosha maajas lapaa - gandriiz paraava uz augshu... piedod...
Publicēts: 27.11.08 20:26
 citēt
Zoo - es apskatījos, man atkal nepatika tā auduma druka :)
Publicēts: 27.11.08 21:06
 citēt
nu tur stripi jaazivertee - ko drukaat uz auduma. Es akal ar savu Robertu no "Lindas" uzbaaziishos - vinjsh a drukaa uz auduma;-) viena otra bilde izskataas vienkarshi super!
Publicēts: 27.11.08 21:08
 citēt
NilsS:Zoo - es apskatījos, man atkal nepatika tā auduma druka :)

stipri atkariigs ko drukaa.
Publicēts: 27.11.08 23:41
 citēt
IZskatas ka labs un tieshi ziemassvetki naak moshk ka kadam radam jauzdavina kaada smuka bilde! :) :) labs paldies pa ideju! :)
Publicēts: 28.11.08 00:18
 citēt
Ojār! :) Piedāvā uzdrukāt Fotoblog logotipus, labprāt iegādātu tādu T-kreklu! :)
Publicēts: 28.11.08 09:58
 citēt
zo:
NilsS:Zoo - es apskatījos, man atkal nepatika tā auduma druka :)

stipri atkariigs ko drukaa.

tas jau tāpat skaidrs. A tie audumi, uz kuriem drukā, ir pieejami ar dažādām faktūrām ?
Publicēts: 28.11.08 10:40
 citēt
NilsS -Jaa ir divas dazaadas faktuuras un Billy -kreklus protams, ka arii iespeejams izgatavot - visaadus!!!!
Publicēts: 28.11.08 10:59
 citēt
nu bet tev jau ir tur sagataves ka ja es psaku, ka gribu Kreklu ar Fotoblog logotipiem, ka tu uzreiz vari uztaisiit?
Publicēts: 28.11.08 11:10
 citēt
Billy - shii man nav bet ir uztaisaama dienas laikaa. Vieniigi ko sakaa fotobloga administraacija, vai necelj iebildumus, ja necelj tad taisam augshaa.
Publicēts: 28.11.08 11:15
 citēt
Reku uz spilvena ar var izdrukaat foto :)

www.a-kaktuss.lv...
Publicēts: 28.11.08 11:20 labots
 citēt
Ojaars:NilsS -Jaa ir divas dazaadas faktuuras un Billy -kreklus protams, ka arii iespeejams izgatavot - visaadus!!!!

vai ir kas līdzīgs rupjam maisaudumam ?:) Ja ir, tad varētu paeksperimentēt :)
Publicēts: 28.11.08 11:28
 citēt
Ir sameeraa rupja faktuura, bet tik rupja kaa maisu audums gan nav
Publicēts: 28.11.08 13:12
 citēt
Ojaars:Billy - shii man nav bet ir uztaisaama dienas laikaa. Vieniigi ko sakaa fotobloga administraacija, vai necelj iebildumus, ja necelj tad taisam augshaa.

Man jau liekas, ka kādu laiku atpakaļ vispār forumā bija didkusija par to, ka varētu veidot līniju ar fotoblog logotipiem uz drēbēm, krūzītēm, uzlīmes un utt..

Toreiz cik atceros atsaucība bija samērā liela.
Publicēts: 28.11.08 14:46
 citēt
Billy, ekonomiskās krīzes laikā atsaucība uz pusi samazināsies.
Publicēts: 07.12.08 22:09
 citēt
nja izveelne ir smuka bet rodas veelme uzshaut pa monitoru-kaitinosha:)
kaa ar piegaadi, cik ilgi un pa cik, doma ir ka vajadzeetu liidz 19ajam dec kaadus 3-4foto. peec 19 jau vairs nevajadzees.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):