UZDRUKAS UZ AUDUMA Iepazīšanās cena tikai 9,- Ls ar PVN nodokli fotogleznas izmēram 29.5cm x 41.5 cm. Visi pasūtījumi, kuri tiks veikti līdz 2008. gada beigām maksās tikai 9 Ls. Cenā iekļauta druka 29.5cm X 41.5 cm uz audekla, apakšrāmis 2 x 3 cm un izdrukātā audekla uzvilkšana.
Varbuut noder!
Sīkak un vairāk [url=www.ttstils.lv]www.ttstils.lv[/url]
nezinu ka sis ttstils.lv bet es valmierā reiz taisiju vienu bildi uz auduma. izskataas baigi kruta un dziegan leeti. kautkaadas ainavas un dabasskati vispaar kaa gleznas izskataas. iesku sito.
nu tur stripi jaazivertee - ko drukaat uz auduma. Es akal ar savu Robertu no "Lindas" uzbaaziishos - vinjsh a drukaa uz auduma;-) viena otra bilde izskataas vienkarshi super!
Billy - shii man nav bet ir uztaisaama dienas laikaa. Vieniigi ko sakaa fotobloga administraacija, vai necelj iebildumus, ja necelj tad taisam augshaa.
Ojaars:Billy - shii man nav bet ir uztaisaama dienas laikaa. Vieniigi ko sakaa fotobloga administraacija, vai necelj iebildumus, ja necelj tad taisam augshaa.
Man jau liekas, ka kādu laiku atpakaļ vispār forumā bija didkusija par to, ka varētu veidot līniju ar fotoblog logotipiem uz drēbēm, krūzītēm, uzlīmes un utt..
nja izveelne ir smuka bet rodas veelme uzshaut pa monitoru-kaitinosha kaa ar piegaadi, cik ilgi un pa cik, doma ir ka vajadzeetu liidz 19ajam dec kaadus 3-4foto. peec 19 jau vairs nevajadzees.