Lasot foruma kaujas starp haiduka fronti un pārejo ar n-tajiem uzeriem, kā arī dažus labus blogerus kuri jau neatriezeniski ir sajukuši prātā un rej virsū katram kas kļūdās par komatu, vai ciparu, radās ideja par redaktoru ieviešanu forumā. Respektīvi vairāki cilvēki, iespējams zālītes pīpētāji, ar mierīgu un stabilu nervu sistēmu, kas šos karstgalvjus varētu iemest karcerī - lasi, laupot iespēju rakstīt forumā uz kādu nedēļu, bet nelaupot nekādas citas privilēģijas.
tas der. kaut vai boot.lv, kur valda kartiba. kaut gan te ari nav tik traki. nu ko, Haiduku blokjeet? vai Alloxu? kamoon... ne jau vinjiem vajag shito portalu, portalam vajag tadus ka vinji. nu, aizies, ka Annirs un vel dazhs labs (es te nerunaju par apvainotajaam modeliiteem) - a kas paliks?
freimis:Lasot foruma kaujas starp haiduka fronti un pārejo ar n-tajiem uzeriem, kā arī dažus labus blogerus kuri jau neatriezeniski ir sajukuši prātā un rej virsū katram kas kļūdās par komatu, vai ciparu, radās ideja par redaktoru ieviešanu forumā. Respektīvi vairāki cilvēki, iespējams zālītes pīpētāji, ar mierīgu un stabilu nervu sistēmu, kas šos karstgalvjus varētu iemest karcerī - lasi, laupot iespēju rakstīt forumā uz kādu nedēļu, bet nelaupot nekādas citas privilēģijas.
Vot par šādu tekstu es nedomājot iedotu divas karcera porcijas uzreiz bez domāšanas Ja divus nikmaiņus sauc par n-tajiem uzeriem, tad tevi uzreiz tuptūzī par faktu sakruķīšanu... bet tev ir iespēja pierādīt sevi, un tos daudzos n-tos uzerus uzskaitīt un iztaisīt sarakstu... Tici man - visi to grib
Vot par šādu tekstu es nedomājot iedotu divas karcera porcijas uzreiz bez domāšanas Ja divus nikmaiņus sauc par n-tajiem uzeriem, tad tevi uzreiz tuptūzī par faktu sakruķīšanu... bet tev ir iespēja pierādīt sevi, un tos daudzos n-tos uzerus uzskaitīt un iztaisīt sarakstu... Tici man - visi to grib
nu man bija reiz saitaa taa, ka zem profiliem bija warning level. kip vnk plugs, 5 zvaigzniites un ar katru palielu muljkjiibu vai kaadu citu stulbiibu (aizskarshanu, aizvaoinoshanu utm) tas warnings pamazaam auga (protams warning kontrole bija administraacijas zinjaa), liidz ko warnings saniedz 5 zvaigznes - bans uz meenesi. kaut kaa taa.. ..nu jaa.. tas vaarnings bija redzams visiem lietotaajiem un pasham ar. bija jau pokemoniski, bet liidzeeja ar
Varbūt ieviest vienkārši fīču "Ignorēt lietotāju" (moš jau ir, neesu meklējis) Foruma ierakstus neredz, bilžu un reportāžu komentārus/vērtējumu neredz(bet tie ietilpst kopvērtējumā), privātās vēstules neredz, ierakstus viesu grāmatā neredz (parādās uzraksts, ka ieraksts ir no ignorēta lietotāja). Vabrūt neredz arī ignorējamā lietotāja bildes un reportāžas. Tipa viena pagale nedeg. Ja nevar savādāk nomierināties vai izvairīties, tad to var izdarīt nospiežot pogu Un necietīs tie, kuriem attiecību skaidrošana rupjā formā nešķiet gana smieklīga.
nedēļa tas ir par skarbu. bet karcera doma forša. varētu iemest karcerī uz stundu, uz divām, uz dienu, par ĻOTI lieliem pārkāpumiem - nedēļu. pirmā lapā augšā vai apakšā varētu atrasties šis karceris, kur aiz restēm varētu redzēt ietupināto blogeru profila bildes. jautrība tikai augtu, nevis tiktu nogalināta. NENOGALIENIET jautrību!