Man ar tie iepriekšejie kautkā TUVĀKI BET šitais ir visnotaļ stilā un tehnisks , BET ja man būtu sito parādijuši NESAKOT es tiktu ka autors nav Kondrašins bet SOKOLOVS , jo Kondrasjinam tomer tas stilss SMALKĀKS agrāk bija Bet nu viss plušt viss mainas un reizēm jau ir JĀPASAPĒLĒ uz prastāku publiku kas fano par PLAYBOY ne vairs VOGUE) SMUKI
sundew:kads sakars ar depresnjaku? kas ja Kondrashins tad uzreiz orgasms jakjer? aprobezhotie cilveecinji....
nuuu, ar "depresuhu" es biju domajis, tava stila bildes (melbaltaas ar teksturinjaam, burninjiem...nu tjip gotu stilaa)...piedod ja pa skalju izteicos. Nu a Kondrasinam smukas meitenes kvalitativi nofocheetas...man kaa vecim patiik (orientaciju mainijis neesmu...sorii)
sundew:kads sakars ar depresnjaku? kas ja Kondrashins tad uzreiz orgasms jakjer? aprobezhotie cilveecinji....
nuuu, ar "depresuhu" es biju domajis, tava stila bildes (melbaltaas ar teksturinjaam, burninjiem...nu tjip gotu stilaa)...piedod ja pa skalju izteicos. Nu a Kondrasinam smukas meitenes kvalitativi nofocheetas...man kaa vecim patiik (orientaciju mainijis neesmu...sorii)
He he - Žanete (oktobris un decembris) tikusi kalendārā. Kopā 15 bildes. Favorīts būtu augusts ar Alexandra Kurusova, bet akmens aizsedz ķermeņa augšdaļu un krūtis - nu nezinu vai labākais variants atrasts. Bet tā jau patīk viegli vēsās akmeņu škautnes ar silto ķermeņa izliekumu, augšupejošā diagonāle, vienu brīdi šķiet, ka klintis pārāk spiež uz leju, varbūt zemāku skatu punktu izvēlētos, lai vairāk parādītu muguras un kāju izliekumus, un kadrētu uz augšu meitenes skatiena virzienā. Sergejs tāpat nelasīs, kāpēc gan neparunāt.
ImkaSm:jā ,... cienījamie bloga "Mākslinieki" sūdus pārēdušies ! Kondrāšins jau nav gana labs...
... kāda nozīme komercdarbam, ko par to saka- galvenais ir , lai to pērk!!! Ja man uzdāvinātu šo kalendaru... plauktā ieliktu, bet pie sienas neliktu... nepievelk Bet par māksliniecisko pusi es pat neiedziļinos, jo kalendārs ir , lai es uz to skatoties "izturētu " veselu mēnesi , un vēl labāk ir ja visu mēnesi par bildi var kaifot... kā par labu melodiju ... šo vienreiz ar baudu apskatu un VISS.
Haiduks - ja Tu biku pacenstos, Tu arī varētu kādu kalendāru uztaisīt. Vienu pēdējās dzērves kadru ar nelielām korekcijām, piemēram, oktobrim, varētu skatīt arī ilgāk par mēnesi. Vai tad Tev nebūtu arhīvos pietiekoši daudz fotomateriāla? Noteikti būtu.
Linkman:Haiduks - ja Tu biku pacenstos, Tu arī varētu kādu kalendāru uztaisīt. Vienu pēdējās dzērves kadru ar nelielām korekcijām, piemēram, oktobrim, varētu skatīt arī ilgāk par mēnesi. Vai tad Tev nebūtu arhīvos pietiekoši daudz fotomateriāla? Noteikti būtu.
Viena eksemplāra kalendāru man uzdāvināja fotoblogeri, kas apmeklē pirtuku un nekaunās tur bildēt - Haidukpirts kalendārs!!! tagad decembris, bilde Austris Auziņš (Cibunsh)... wot šito ir manta... jūti tajā sirds siltumu!!! Veikali ir pilni ar bezgaumīgu masu, un tu esi spiests kādu no tiem pirkt ... redzēju "TEIKAS NAMI" izdoto prezentācijas kalendāru- tā arī ir MANTA!!! (2007.g. ir manā īpašumā) Bet par Linkmana teikto... man patīk, lai šis kalendārs ir pilnīgs ROKU darbs... no A-Z viss mans izgatavots, un tad es to pasniedzu!!! (kas bija 2 gadi bloga jubilejā redzēja). Viens eksemplālrs un viss!!!