forum.gif
Jaunais Kondrashina kalendārs 2009 !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunais Kondrashina kalendārs 2009 !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.11.08 15:58
 citēt
pagajshaa gada man labak patika.
Publicēts: 28.11.08 16:00
 citēt
Kaa vienmeer - stilaa! :)
Publicēts: 28.11.08 16:37
 citēt
Man ar tie iepriekšejie kautkā TUVĀKI:) BET šitais ir visnotaļ stilā un tehnisks , BET ja man būtu sito parādijuši NESAKOT es tiktu ka autors nav Kondrašins bet SOKOLOVS , jo Kondrasjinam tomer tas stilss SMALKĀKS agrāk bija:):) Bet nu viss plušt viss mainas un reizēm jau ir JĀPASAPĒLĒ uz prastāku publiku kas fano par PLAYBOY ne vairs VOGUE):) SMUKI
Publicēts: 28.11.08 17:06 labots
 citēt
Forši un apbrīnojami! interesanti redzēt pazīstamas sejas citos rakursos.
Publicēts: 29.11.08 11:32
 citēt
ručkā!!
Publicēts: 29.11.08 12:13
 citēt
fē, silikons nerulē.

Bet decembra bilde patika :)
Publicēts: 29.11.08 13:41
 citēt
Lunis!?!?!?!? KAD atbildesi uz manu sapni!?!?!?
Publicēts: 29.11.08 14:38
 citēt
veel dazhus gadus pabildeet un tad var no visiem gadiem super atlasi uztaisiit !
Publicēts: 30.11.08 14:19
 citēt
ja godiigi tad nepatika
Publicēts: 30.11.08 17:30
 citēt
bišķi neinteresanti ka dāmas atkārtojas :D varēja jau katrā lapā savu...
Publicēts: 30.11.08 18:43 labots
 citēt
Mono:
sundew:ja godiigi tad nepatika

Buutu diivaini ja Tev patiktu :D

Tas tocna, vinjai jau parsvaraa depresuha cienjaa.

A taa, krutas bildes kalendaraa...pa manai gaumei
Publicēts: 30.11.08 20:52
 citēt
ugisio2:
Mono:
Buutu diivaini ja Tev patiktu :D

Tas tocna, vinjai jau parsvaraa depresuha cienjaa.

A taa, krutas bildes kalendaraa...pa manai gaumei

dīvaini...
Publicēts: 01.12.08 07:49
 citēt
Hehe, PR jaauztur, taapeec ar saka ka nepatika.. :D
Publicēts: 01.12.08 09:45
 citēt
kads sakars ar depresnjaku? kas ja Kondrashins tad uzreiz orgasms jakjer? aprobezhotie cilveecinji....
Publicēts: 01.12.08 09:49
 citēt
sundew:kads sakars ar depresnjaku? kas ja Kondrashins tad uzreiz orgasms jakjer? aprobezhotie cilveecinji....

nuuu, ar "depresuhu" es biju domajis, tava stila bildes (melbaltaas ar teksturinjaam, burninjiem...nu tjip gotu stilaa)...piedod ja pa skalju izteicos.
Nu a Kondrasinam smukas meitenes kvalitativi nofocheetas...man kaa vecim patiik (orientaciju mainijis neesmu...sorii)
Publicēts: 01.12.08 09:49
 citēt
oktorbis pēc skarules izskatās :face-devil-grin:
Publicēts: 01.12.08 09:51
 citēt
ugisio2:
sundew:kads sakars ar depresnjaku? kas ja Kondrashins tad uzreiz orgasms jakjer? aprobezhotie cilveecinji....

nuuu, ar "depresuhu" es biju domajis, tava stila bildes (melbaltaas ar teksturinjaam, burninjiem...nu tjip gotu stilaa)...piedod ja pa skalju izteicos.
Nu a Kondrasinam smukas meitenes kvalitativi nofocheetas...man kaa vecim patiik (orientaciju mainijis neesmu...sorii)

peace :)
Publicēts: 01.12.08 10:20
 citēt
marinka:oktorbis pēc skarules izskatās :face-devil-grin:

:D :D :D
izlasiji kas augšā labajā stūri raxtic?
Publicēts: 01.12.08 10:30
 citēt
Alien:
marinka:oktorbis pēc skarules izskatās :face-devil-grin:

:D :D :D
izlasiji kas augšā labajā stūri raxtic?

pff izgāzos :face-sad:
sēžu un domāju, nu kur tik līdzīgas :face-angel:
Publicēts: 01.12.08 17:12
 citēt
fuuuu.... nikonists ....

:)

kalendars labs
Publicēts: 01.12.08 17:45
 citēt
2007 gada liekas visfeinākais....................
Publicēts: 01.12.08 22:57 labots
 citēt
He he - Žanete (oktobris un decembris) tikusi kalendārā. Kopā 15 bildes. Favorīts būtu augusts ar Alexandra Kurusova, bet akmens aizsedz ķermeņa augšdaļu un krūtis - nu nezinu vai labākais variants atrasts. Bet tā jau patīk viegli vēsās akmeņu škautnes ar silto ķermeņa izliekumu, augšupejošā diagonāle, vienu brīdi šķiet, ka klintis pārāk spiež uz leju, varbūt zemāku skatu punktu izvēlētos, lai vairāk parādītu muguras un kāju izliekumus, un kadrētu uz augšu meitenes skatiena virzienā. Sergejs tāpat nelasīs, kāpēc gan neparunāt. :)
Publicēts: 02.12.08 11:58
 citēt
jā ,... cienījamie bloga "Mākslinieki" sūdus pārēdušies ! Kondrāšins jau nav gana labs...
Publicēts: 02.12.08 12:05
 citēt
Baigi labs :) asas sajūtas pat uzradās ;P
Publicēts: 02.12.08 20:07
 citēt
Šādas bildes skatoties, saprotu, ka neko nesaprotu... Laikam palieku vecs :)
Publicēts: 02.12.08 22:50
 citēt
ImkaSm:jā ,... cienījamie bloga "Mākslinieki" sūdus pārēdušies ! Kondrāšins jau nav gana labs...

... kāda nozīme komercdarbam, ko par to saka- galvenais ir , lai to pērk!!!
Ja man uzdāvinātu šo kalendaru... plauktā ieliktu, bet pie sienas neliktu... nepievelk :(
Bet par māksliniecisko pusi es pat neiedziļinos, jo kalendārs ir , lai es uz to skatoties "izturētu " veselu mēnesi :), un vēl labāk ir ja visu mēnesi par bildi var kaifot... kā par labu melodiju :) ... šo vienreiz ar baudu apskatu un VISS.
Publicēts: 02.12.08 23:57
 citēt
Haiduks - ja Tu biku pacenstos, Tu arī varētu kādu kalendāru uztaisīt. Vienu pēdējās dzērves kadru ar nelielām korekcijām, piemēram, oktobrim, varētu skatīt arī ilgāk par mēnesi. Vai tad Tev nebūtu arhīvos pietiekoši daudz fotomateriāla? Noteikti būtu. ;)
Publicēts: 03.12.08 08:09
 citēt
Linkman:Haiduks - ja Tu biku pacenstos, Tu arī varētu kādu kalendāru uztaisīt. Vienu pēdējās dzērves kadru ar nelielām korekcijām, piemēram, oktobrim, varētu skatīt arī ilgāk par mēnesi. Vai tad Tev nebūtu arhīvos pietiekoši daudz fotomateriāla? Noteikti būtu. ;)

Viena eksemplāra kalendāru man uzdāvināja fotoblogeri, kas apmeklē pirtuku un nekaunās tur bildēt :D- Haidukpirts kalendārs!!! tagad decembris, bilde Austris Auziņš (Cibunsh)... wot šito ir manta... jūti tajā sirds siltumu!!! Veikali ir pilni ar bezgaumīgu masu, un tu esi spiests kādu no tiem pirkt :(
... redzēju "TEIKAS NAMI" izdoto prezentācijas kalendāru- tā arī ir MANTA!!! (2007.g. ir manā īpašumā)
Bet par Linkmana teikto... man patīk, lai šis kalendārs ir pilnīgs ROKU darbs... no A-Z viss mans izgatavots, un tad es to pasniedzu!!! (kas bija 2 gadi bloga jubilejā redzēja). Viens eksemplālrs un viss!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):