Šodien atverot savu E-pastu, atradu vētuli, kurā neveiklā latviešu valodā rakstīts, ka mana E-pasta adrese laimējusi loterijā 600,000,00$, sazināties ar................................................... varbūt kāds vēl ir "laimējis"
negatIvs:Šodien atverot savu E-pastu, atradu vētuli, kurā neveiklā latviešu valodā rakstīts, ka mana E-pasta adrese laimējusi loterijā 600,000,00$, sazināties ar................................................... varbūt kāds vēl ir "laimējis"
Aizdosi 1/6000 daļu, tas ir, vienu tūkstoti dolāru? :face-monkey:
pašlaik intensīvi vēroju katalogus, ar džipu būtu skaidrs, bet fotoaparātu nevaru izvēlēties. varbūt 400D, varbūt 450D, bet varbūt 1000D canonu..................
negatIvs:Šodien atverot savu E-pastu, atradu vētuli, kurā neveiklā latviešu valodā rakstīts, ka mana E-pasta adrese laimējusi loterijā 600,000,00$, sazināties ar................................................... varbūt kāds vēl ir "laimējis"
Aizdosi 1/6000 daļu, tas ir, vienu tūkstoti dolāru? :face-monkey:
ak, laimiigaissss;-))))) es ar vienreiz uz taadu uzraavos gandriiz ..... vienaa nopietnaa lapaa (vairs neatceros kuraaa, jo tas bija gadi 5 apakaljam) - izlec banneris - juus esat miljonais apmekleetaajs!! juus esat vineejis XXXX$!!!!! zvaniet tur un tur!!!! Nu piezvaniiju .. nu parunaajaamies .... shamie tik ilgi tur vilka sarunu un vaavuljoja, ka beigas sarpatu - blefsss ..... Cik shii saruna mazaaja - nezinu, jo zvaniiju no kada no ofisa telefoniem - visadaa reekjins nepienaaca mezhoniigs, lai saaktu mekleet, kursh zvaniijsi ;_)
o,jā tā arī es tiku Latvijas miljonāru sarakstā,man gan vēstule bija no microsoft un vinnēju gandrīz divus citronus angļu mārciņas,tagad man vairs neko nevajag,krīze neskar un varu nodoties tikai vaļaspriekiem...
Nu knapais! Es no sākuma vinnēju 250 000 $, lai saņemtu bija sākumā jāaizsūta savi dati (ko prasītu pēc tam pat nemēģināju noskaidrot), es nelikos ne zinis, pēc nedēļas laimests jau bija 750 000 $ un vēl pēc divām 10 000 000$ Paziņojums bija tik smuki noformēts, ka šo izdrukāju un vēl tagad rakstāmgalda atvilknē glabāju! Kad kāds kolēga kaut ko vinnē loterijā (kurā nekad nav piedalijies) es vienmēr izvelku savu paziņojumu un lielos kādas summas jāvinnē.
vagrant : Tu tā nejoko , uznāks tev kāds VID / MENTI ar šmonu mājās vai "Bijusī" aizsūtīs VIDam un vissss vecīts VIDs klāt un KUR NOMAKSĀTIE NODOKLĪŠI!?
Starp citu laikos kad internets veel Latvijaa bija gandriz tikai birojos ~2000. gads, kaads no deputaatiem vai visai ietkmigiem cilvekiem esot noticeejis ka vinjam tiek piedavats slepens sadarbibas plaans ar nigerijas princi, esot pat lidojis uz turieni un nevienam neko neteicis jo domajis, ka unikala iespeja. protams dabuja maksat izpirkumu un slept savu mulkjibu no citiem.
Mūžveci joki. Sensenos laikos, kad man vēl pat interneta nebija, pats un vairāki paziņas brīžam saņēmām glītas vēstules no Nigērijas (visbiežāk) un citurienes ar līgumu palīdzēt – esot caur manu kontu jāizlaiž kaudze $ (iemesli dikti nopietni), par ko man atlikšot parasti apaļi 10%. Tikai jāiedod sava konta dati un dažreiz arī kaut kas kaut kur iesākumam jāiemaksā. Man lielākais, ko piedāvāja, bija slavenie 10% no 180 miljoniem. Muļķis, vēl tagad nesaprotu, kāpēc nepaņēmu tādu naudu. Vēlāk laime sāka smaidīt digitāli – tie paši % piedāvājumi plus jaunizgudrojums - necerētie laimesti loterijās. Tikai pašam mazliet jāpapūlas, lai saņemtu.... Vēl par nelielām priekšapmaksām tirgoja īpašumus pie siltām jūrām, tiem parasti bij sarunas jātupina pa telefonu, ko reizēm arī darīju (nelietis gatavais). Gods kam gods, otrā galā parasti ātri atšifrēja manu nešpetno dabu un darījumi izjuka. Tā arī dzīvoju bez laimes, bet atceros dažus, kas bijuši gudrāki par mani, tikai nez kāpēc ierakstījuši skursteņos palielus ciparus.
ja jau šitāda tipa paziņojumi vēl klejo pa internetu, tad gan jau no tūkstoš adresātiem kāds arī uzraujās, pietiek atcerēties, tepat Latvijā zvanus tantukiem par radinieku autoavārijām, vai lāstu noņemšanu
HE he..... MAn viens pazinja arii ko liidziigu sanjeema
Un iedomaajies, shim bija rakstiits, ka jaapaarskaita paaris simti dolju, lai var nosuutiit naudinju. Shis jautaa kaapeec taa?
Un atbilde, ka lai to visu tur nokaartotu taa vajagot. Kjip, jaaiet pie notaariem un kaa tur, lai vareetu to izdariit un shim pasham jaabrauc to kaartot vai arii lai shis samaksaa un kaads to vinja vietaa izdariis
Nosuutiija gudrinieks. tagad vel prasa. Kjip kaut kaadi tur vel izdevumi un taa. Gudrinieks gaida
BEt nu vinjam tie paaris simti stipri netruuks. Turiigs cilveeks BEt iedomaajies cik prieciigi tie cilveeki Nigeerijaa, ka viens umnjiks ir uzkjeeries par paaris simtiem dolju. Vinjiem jau tur taa nenormaalaa bagaatiiba. Vismaz man taa liekas, ka shiem tas ir daudz.
Dambis, ja man buutu daudz naudas - es ar taa dariitu .....1. kas neriskee, tas nevinneee; 2. nu bet lai dazhiem nigeerieshiem vinu gadu ir laime!!!!!! iedomaajies kaada sveetiiba man butu, ka 3 nigeerieshi gadu par mani luugtu dievu!?!?!? 3. bet es maita - es la baak nopeerku objektiivu un neko nevinema nedodu ... peec zinaamiem gadijiumiem, kad man kaadu chupinju ir paraadaa, es naudu N E V I E N A M neaizdod, ja nu aizdodu - tad 5 ls ar domu, ka neatdos ....Visss - shinii jomaa mana labsirdiiba IR beigusiesss
Eu nevaru............................. vai tiešām kāds cilvis atradies kas arī uzķeras.Ja es saskaitītu visus VINESTUS kopā,varētu glābt i Parexu ,i Lv un islandei atlicināt.Nez vai taisnība, bet esot bijis gadījiens tai senājā laikā ap 2000 gadu.viens smalks kungs , kas pie teikšanas ar šodien, esot vedis pārrunas par daždesmit citronu laimestu.
Varat pasmieties, bet pamekleejiet internetaa - tam visam blakus velkas simtiem nolaupiitu un nogalinaatu cilveeku, izpirkumua maksas nemaksaataaji, jo daudzi aarzemees uzkjeras, aizbrauc it kaa kaut kaadus dariijumus kaartot lai sanjemtu laimestu vai izlaistu caur sevi "dariijumus". Mums veicas Latvijaa - jo te nav visaadu somaalieshu un citaadu elementu - citaadi Tev negatiiv jau sen klauveetu pie durviim... Bija inetaa spec saits par visu shito... notiek briesmu lietas!!!
es jau nekādi nereaģeju, atvēru izlasīju un noņirdzos, bet, ja tiešām būtu tas laimests ........................................................................................
Čo za šum? Ā, palasīju... + Orks. Tikko nodibināju savu pirmo firmu tā pirmā glītā vēstulīte klāt ar pašu lumumbas autentisko parakstu par miljonu pārkačāšanu. Vēlāk nāca vēl smalkākas ar pusplikām skaistulēm uz ferrariem un draudiem, ja es savu miljonu laimestu neizņemšu tad pa visu prozieben tikšot izblamēts publiski... Tagad meilos. Sen jau saņemu uz visām savām adresēm šādus "laimestus" un tikpat sen man viss tiek aizsūtīts uz nodaļu "SPAM". Atliek tik nospiest pogu "Delite" jo spama noteicējs vēl nevar atšķirt, varbūt kas derīgs no kādas izstādes ielūgumiem vai profesionālajiem forumiem nāk. Bet, Dansig, piezvani gan...
Man arii ir bijis taads laimests.....Apskatiiju maajas lapu,kas bija uzraadiita...Izraadaas taa loterija bijusi ...oi...daudzus gadus atpakalj....tel.numuri arii nesakrita.... Nu ko, žeel,bet tak gribeetos no zila gaisa kaut ko laimeet....
Vislabākais variants ko es esmu saņēmis bija par kādu amerikāni kurš pirms 10 gadiem nosities are visu ģimeni, ar privāto lidmašīnu, kautkur džungļos (pievienots pat reāls raksts interneta mēdijā kautkāda, un avīzes skenējums), un tātad man raksta viņa personālais baņķieris.. Bankas konta saturam jau 10 gadus neviens nav nācis pakaļ, nu un tātad iestājas noilgums un nauda pāreit bankas rīcībā. šis man piedāvā samutjīt viltotu pasi, viņš protams zin galus un pa cik un bla bla un caur manu kontinju par 20% komisiju to visu dabūt ārā!
Ir redzēti daudzi bet nu šitais ir viens no labākajiem.
CYKAHC:Varat pasmieties, bet pamekleejiet internetaa - tam visam blakus velkas simtiem nolaupiitu un nogalinaatu cilveeku, izpirkumua maksas nemaksaataaji, jo daudzi aarzemees uzkjeras, aizbrauc it kaa kaut kaadus dariijumus kaartot lai sanjemtu laimestu vai izlaistu caur sevi "dariijumus". Mums veicas Latvijaa - jo te nav visaadu somaalieshu un citaadu elementu - citaadi Tev negatiiv jau sen klauveetu pie durviim... Bija inetaa spec saits par visu shito... notiek briesmu lietas!!!
a par tiem pašiem somāliešiem. a kas pie tā ir vainīgs ka izaugā tādi pirāti/jūru laupītāji/slepkavas ? tie paši angļi un citas demokrātiskās valstis kas somālijas krastos zvejoja zivis un sūtija vietējos naher. Tad nu vietēji domāja cik ilgi tas turpināsies ka viņu zivis zvejo a vietējiem neko neatmet un tad jau vēlak aizgāja tas viss līdz tādam līmenim, ka vietējie somālieši izdomāja "ak ja jūs maitas zvejosiet lielos daudzumos mūsu zivis un pat par to paldies nepateiksiet tad mēs sadomāsim ka vieglāk ir nolaupīt jau gatavu kuģi ar zivīm nevis pašiem zvejot tās" takā KRUTĀ EU domokrātija no parastiem zvejniekiem redzko ir izaudzinājusi + tagad neviens jau arī tā nevar nemaz tiem somālijas pirātiem uzburkt jo redz tā nemaz nedrīkst un tas nav ētiski ar visiem likumiem!!!! Padomājiet reāli, ja jūrā stāv kuģis ar 100 citronu vērtu kravu ( kura atrašanās vietu jau britu žurnālisti uzzinājuši ) vaitad tiešam nav kādu killeru kuriem var samaksāt pāris citronus un tiem somāļiem iedot cepurē? redz ka nav jo tas nebūtu demokrātiski un tā nedrīkst darīt!!! Takā visa tā musdienu pārlieku pārspīlētā demokrātija un $$$ grābšana pa labi i pa kreisi kur to var darīt un nav ieteicams noved pie šādām lietām. Somāļi sāka ar maziem zvejas kuteriem un pārauga labi bruņotā armijā ar KRUTĀKO ekipējumu,
talavietis:ja paziņai aizdod 5 lati, tad 99%, ka iemantosi agri vai vēlu naidnieku, kaut arī pirmo reizi atdos...
ja neaizdosi, neiemantosi? eksperiments nezinātnisks, jo nav kontroleksemplāra. bet man nav tik nelāga pieredze. biežāk gan aizņemos.
talavietis:Ja aizdosi daudz naudas...
paldies par komplimentu!
bet nokaujoši ir tas, ar kādu vieglumu tie prinči - bāreņi jau pirmajā vēstulē raksta visu savu bēdu stāstu kā mātei. a man vienreiz internētā izleca 100 000 vai 1 000 000 $ vinne, es saku "pošol v zadņicu". tiktāl nekā sevišķa. sevišķais tas, ka pēc tam kompitōrs vēl pajautāja, par ko es tā, vai neticot vai kas.
Nu nav jau tālu jāmeklē...zinu cilvēkus, kas vēl pāgājušajā gadā ieguldījās tipa asv fondos un svēti ticēja, ka pelnīs 40% gadā... Kad es šiem jautāju, kāpēc latvijas kuģniecība(piemēra pēc) ir tik stulba, ka pēr tankerus uz krīta un mēģina pelnīt tādā veidā nevis iebāž 5-6 ļimonus tajā fondā, tad uz mani kādu brīdi truli blenza un paziņoja, ka es neizprotot EKONOMIKU...
Karlis70, redz, pagajušgad ASV+ Āzija atnesa 100+% fondos... un kuģniecība savukārt ir RAŽOŠANA, atšķirībā no FINANSU INSTRUMENTIEM, ko izmanto ražošanā uc. sfērās... nu tā kkā... pie pirmdienas rīta negribas iespringt uz formulēšanu, bet- ja nebūs ražošanas- nebūs vērtības pieauguma- nebūs naudas- nebūs fondu (kas ieguldas ražošanā). palasi vārdabrāli Marksu, piemēram...
petersonsphoto:Karlis70, redz, pagajušgad ASV+ Āzija atnesa 100+% fondos... un kuģniecība savukārt ir RAŽOŠANA, atšķirībā no FINANSU INSTRUMENTIEM, ko izmanto ražošanā uc. sfērās... nu tā kkā... pie pirmdienas rīta negribas iespringt uz formulēšanu, bet- ja nebūs ražošanas- nebūs vērtības pieauguma- nebūs naudas- nebūs fondu (kas ieguldas ražošanā). palasi vārdabrāli Marksu, piemēram...
Man gan liekas, ka būtība ir savādāka: vienmēr ir tie, kuri piramīdas būvē un vienmēr ir tie, kuri paliek guļot šo piramīdu gruvešos.
ja paziņai aizdod 5 lati, tad 99%, ka iemantosi agri vai vēlu naidnieku, kaut arī pirmo reizi atdos... Ja aizdosi daudz naudas, tad uzņemsies papildus arī veselības rūpes par parādnieku. iespējams, pat dedzināsi svecīti, lai parādniekam ģelas uz augšu iet, ar cerību, ka nauda atdošanai parādīsies
nu redz - esmu aizdevusi arii palielaakas summas un dazhas no taam neesmu dabuujusi atpakalj. Taapec tagad esmu nocietinaajusi sirdi, lai pashai buutu miers;-)))