forum.gif
pērku džipu, māju un jaunu fotoaparātu...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / pērku džipu, māju un jaunu fotoaparātu...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.08 20:51 labots
 citēt
dansiga:... nu redz - esmu aizdevusi arii palielaakas summas ...
tas iet pāri manai saprašanai - man palielāku 1-kārši nav.
Publicēts: 08.12.08 21:19
 citēt
haralds:
dansiga:... nu redz - esmu aizdevusi arii palielaakas summas ...
tas iet pāri manai saprašanai - man palielāku 1-kārši nav.

Nu man shad tad gadaas - nevines nav jaauzur, jo berni izausgushi un pashi pelna:-), viiru paluudzu aiziet ;-(, vecaaki - optimistiski un lepni pensionaari, kuriem man labi ja 200 ls gadaa zdodas "iesmeereet"... ;-)
Publicēts: 08.12.08 21:23
 citēt
dansiga:vecaaki - optimistiski un lepni pensionaari, kuriem man labi ja 200 ls gadaa zdodas "iesmeereet"... ;-)
nu, manam tēvam adrese meža kapos, 3 aleja. a mamma arī lepna bez gala, 1/2 gad-100-tu uz 1,5 slodzēm par dakteri norāvusies un tagad veselus 100 vai 110 Ls pensiju saņem!
Publicēts: 08.12.08 22:11
 citēt
petersonsphoto:Karlis70, redz, pagajušgad ASV+ Āzija atnesa 100+% fondos... un kuģniecība savukārt ir RAŽOŠANA, atšķirībā no FINANSU INSTRUMENTIEM, ko izmanto ražošanā uc. sfērās... nu tā kkā... pie pirmdienas rīta negribas iespringt uz formulēšanu, bet- ja nebūs ražošanas- nebūs vērtības pieauguma- nebūs naudas- nebūs fondu (kas ieguldas ražošanā). palasi vārdabrāli Marksu, piemēram...

Nu stāsts jau gan ir par to, ka tie asv fondi darbojās Latvijā, Bulgārijā, Ukrianā utt... kamēr vien Zviedru pensionāri caur savām bankām finansēja A-eiropas burbuli, tikmēr varbūt tie fondi arī nopelnīja, šīs pat nebija tādas klasiskas piramīdas...bet nu tas ka nobruks bija skaidrs...laika jautājums... Normālam kāpostam ir vienalga ražošana, zemkopība vai skaistumkopšana ir navars, tas aizplūst tur... Laikam taču tikai pie mums bija vēl tik naivi cilvēki, kas ķīlāja bankās dzīvokļus un šo naudu sastūma fondos:D

p.s. jebkurš akciju tirgus pēc savas būtības arī ir uz emocijām balstīta piramīda, kuru cikliski piemeklē kolapss...
Publicēts: 08.12.08 22:15
 citēt
haralds:
dansiga:vecaaki - optimistiski un lepni pensionaari, kuriem man labi ja 200 ls gadaa zdodas "iesmeereet"... ;-)
nu, manam tēvam adrese meža kapos, 3 aleja. a mamma arī lepna bez gala, 1/2 gad-100-tu uz 1,5 slodzēm par dakteri norāvusies un tagad veselus 100 vai 110 Ls pensiju saņem!

Njaaa ... man veel abi dziivi un es vieniigaa meita ..... un dziivjam 270 km attaalumaa;-((((
Publicēts: 14.12.08 23:45
 citēt
£1,000,0000 GBP has been won by you in our Uk Promo Anniversary Bonanza.get back to this office with your requirement to
[uk.lottery4@btinternet.com] Provide your.

1.Name in full------------------------------
2.Address---------------------------------
3.Nationality-------------------------------
4.Age-------------------------------------
5.Sex-------------------------------------
6.Occupation------------------------------
7.Phone/Fax------------------------------

Regards
Mrs. Sarah Benayoun
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <