forum.gif
Tehnika.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tehnika.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.08 18:15 labots
 citēt
www.fotoveikals.lv...

Ja es šitādu nopērku un uzkrūvēju savam Nikonam es varu lietot Canon objektīvus?
Publicēts: 29.11.08 18:19 labots
 citēt
nē šķiet ka otrādāk.
nikon objektīvi uz canon fotoaparātiem.

kurš gan gribētu uz nikona skrūvēt kanon stiklus?

a otrādāk gan daudzi grib

Publicēts: 29.11.08 18:22
 citēt
ir jau tur arī kur rakstīt no CANON uz Nikon

tad tas sanāk,ka ir tas,ko es varu pikrt,ja gribu Canon objektīvu uztūķēt ja?
Publicēts: 29.11.08 18:26
 citēt
tieši tā. uzstūķēt vari kaut pončiku.
Publicēts: 29.11.08 18:29 labots
 citēt
Man Nikon D40 ir,tad sanāk ja es nopērku tādu pāreju man ir jāpēr Canon stikli ar AF vai var pirkt bez un tāpat fokusēs?
Publicēts: 29.11.08 18:45
 citēt
Var jau gadīties ka tai pārejai tāpat nav AF kontakti un lai arī kādu stiklu pie dajebkādas kameras liksi, tāpat nāksies kruķīt fokusu manuāli.
Publicēts: 30.11.08 10:22
 citēt
neesmu manijis ka nikonam vareetu canon uzlikt, tas canon uz nikon domaats driizaak no canon objektiiva bajonetes uz nikon bajoneti lai nikon objektiivu vareetu uzlikt, paskaties netaa ja atradiisi ka ir iespeejams aizsuutiishu Tev konfekti :face-grin: nu NEVAR taa, nikonam jau ir atshkiriigs darba attaalums pirmkaart, kursh sagaadaa probleemas ar m42 stikliem kuri savukaart normaali sastraadaajas ar canon - secinaajumi? :face-devil-grin:
Publicēts: 30.11.08 11:21
 citēt
nikonam ir nevis savādāks, bet lielāks darba attālums un tādēļ arī var nikon stilkus uz kanona uzlikt, ir vieta, kur ielikt pāreju :)
Publicēts: 30.11.08 11:39
 citēt
Wizuli kur tu redzeeji ka rakstiiju savadaaks? "nikonam jau ir atshkiriigs darba attaalums pirmkaart" varbuut arii man palabot nevis lielaaks bet garaaks un ja preciizi tad ja nemaldos par 2.5mm :face-devil-grin:
Publicēts: 30.11.08 13:12 labots
 citēt
martc:Wizuli kur tu redzeeji ka rakstiiju savadaaks? "nikonam jau ir atshkiriigs darba attaalums pirmkaart" varbuut arii man palabot nevis lielaaks bet garaaks un ja preciizi tad ja nemaldos par 2.5mm :face-devil-grin:

dod cilvēkam iespēju un viņš 100% kko sajauks :D un tapēc arī labāk pateikt, ka lielāks .. : p
Publicēts: 30.11.08 13:16
 citēt
reizeem arii taa gadaas :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):