forum.gif
jautaajums par photo shop
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / jautaajums par photo shop
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.06 13:28
 citēt
probleema sekojosha, varbuut kaads ps guru var paliidzeet :)
taatad vajag izdariit sekojoshu lietu, ir piemeeram 30 bildes, katrai noo shiim bildeem man vajag izkadreet kaadu dalju laukaa. tad visu sho te vajag salikt uz vienas (vajag piemeeram uz A3 bildes dabuut). taatad, atlasiit 30 kadrus un izcropot nebuutu probleema, panjemt jaunu kas ir a3 izmeera ar nav probleema, salikt virsuu ar ir ok. BET, kaa pareizi salikt virsuu ?? respektiivi ja man tie izcropotie kadri protams ka buus dazhaada izmeera ... un rezultaataa man vajag panaakt, ka vinji ir rindaas (tiek taisiita vertikaalaa bilde, kur ir horizontaalas rindas ar mazaakaam bildiiteem (vienaada izmeera) ).
taatad kaa lai dabon taas cropotaas bildes taadas lai vinjas buutu vienaada izmeera, tajaa pat laikaa buutu proporcionaalas, lai nebuutu izstaipiitas ut.t.t ... vot shito es nesapratu ... nee nu ok, ps arii neesmu nekaads lietprateejs :D
nezinu, verbuut vispaar ps ir kautkaads automatizeetais toolis lai shito pasaakumu var kautkaa dikten viegli uztaisiits ... ? itkaa pamekleeju webaa bet taa aatrumaa kautkaa neatradu nevienu sakariigu manuaali kur aptuveni shaads risinaajums buutu iemests ..
ja kaads zin kur ir aprakstiits buuutu baigi ok :) paldies.
Publicēts: 13.11.06 13:42
 citēt
ļoti vienkārši, cropojot tās 30 bildes, tev ir jaauzliek Crop toolim noteiktus izmērus, kādus tu gribēsi uz A3 bildes katrai mazajai bildiitei un ja tu visas bildes izkroposi ar vienaadiem izmeeriem, tad tev beigaas buus 30 vienaadas peec izmeeriem bildiites, kuras viegli sakopeet uz A3 blank dokumenta.

Izvēlies Crop Tool un tad aushaa paradiisies izmeeru lodzinji, uzliec piemeeram Height 300 px un Weight 200 px un cropo..
Publicēts: 13.11.06 14:11
 citēt
aaaa ... skaidra lieta. meegjinaashu sataisiit. paldies :)
Publicēts: 15.11.06 19:24
 citēt
> respektiivi ja man tie izcropotie kadri protams ka buus dazhaada izmeera ...
Iipashi, ja dazjaada izmeera un / vai dazjaados merogos bildeetas atshkjiriigi kropeesi. Lai piedabuutu vienaadas, jaareekjina pakalj, nav aizliegts "resize", bet lai nepashiteetu kvalitaati, veelams tika mazinaashanas virzienaa, ne otraadi.
Publicēts: 15.11.06 22:01
 citēt
ļoti vienkārši, cropojot tās 30 bildes, tev ir jaauzliek Crop toolim noteiktus izmērus, kādus tu gribēsi uz A3 bildes katrai mazajai bildiitei un ja tu visas bildes izkroposi ar vienaadiem izmeeriem, tad tev beigaas buus 30 vienaadas peec izmeeriem bildiites, kuras viegli sakopeet uz A3 blank dokumenta.

Izvēlies Crop Tool un tad aushaa paradiisies izmeeru lodzinji, uzliec piemeeram Height 300 px un Weight 200 px un cropo..

tieshi taa jaanjem talkaa matemaatika :wink:
Publicēts: 16.11.06 15:16
 citēt

Nuu, matemaatika integraalj un diferenciaalj =dojumi un reekjini, shii 2. klases aritmeetika ar 3. klases skaitljiem.
Publicēts: 16.11.06 15:28
 citēt
man liekas, ka irfanview ir taads toolis, paraadi cik daudz bildes gribi un uz kaadas lapas

kaadas atstarpes starp bildeem utt...

4x16 vai 20x20... briiva izveele.
Publicēts: 16.11.06 17:16
 citēt
Shopam pie Automation->Batch-> ir fiichas kas kjips saliek bildes kopaa, izmeeraa kaadaa vajag, ar vai bez atstarpeem, ar vai bez faila nosaukuma! ;)
Publicēts: 16.11.06 18:41
 citēt
Shopam pie Automation->Batch-> ir fiichas kas kjips saliek bildes kopaa, izmeeraa kaadaa vajag, ar vai bez atstarpeem, ar vai bez faila nosaukuma! ;)

Ir, ir, bet taa ne kolaazja, tas sanaak indexu lapa vai kaa veesturisku iemeeslu deelj deevee - kontaktkopijas.
Publicēts: 17.11.06 05:38
 citēt

Nuu, matemaatika integraalj un diferenciaalj =dojumi un reekjini, shii 2. klases aritmeetika ar 3. klases skaitljiem.

jā vot man bija baigā škrobe, ka pirmajā klasītē mācīja tikai saskaitīšanu un atņemšanu, bet reizināšanu un dalīšanu mācīja tikai otrajā... :D
Publicēts: 24.11.06 02:15
 citēt
nu ir taa, ka peec Eliks ieteiktaa pameegjinaaju itkaa pat sanaaca, tobish sataiisju 4x4 bildi. ok, nu tiktaal pat nebuutu tik briesmiigi :)) bet nu kjibele taa, ka man vajadzees vairaak vinjas sakabinaat :)) veel nekaadi nevaru iisti piekjerties tai lietai liidz galam :( kaa jau haralds saciija, labaak uz mazo pusi, taa ar ir paredzeets dariit, jo uz otro galu jau nekas labs nav gaidaams ... nu luuk tad nu tagad kautkaadaa mirklii kjershos klaat pie reekjinaashanas un ta buus jaaliek kopaa :))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):