kads nez ir darbojies ar kautko lidzigu www.salonsminolta.lv... ir doma lai grieztu pasportu, salonaa par 30x40 paprasiija 2.5Ls , man pietiktu arii ar parastu bieza papiira... sanaaks ar taadu izgriezt paspartu?
es šķiet depo redzēju pie fotorāmjiem kautko līdzīgu par stipri zemāku cenu. ja negriez kko biezu vai daudz lapas reizē tad nevajadzētu rasties kādām problēmām.
Ir bijusi dariishana ar liidziigiem nazhiem, neesmu gan griezis neko lapas viduu, domaaju nebuus probleemu, ja esi izdomaajis kaa dabuusi to nazi lapas viduu nesagriezhot malu, tagad vinsh man nau pa rokai tapeec iisti nesaprotu, kaa vinju vareetu dabuut kaukur vidu, bet veikalos vinji ir paardoskanaa var aiziet un pameeginaat, liekas ka es toreiz pirku leetaak , pa kaukaadiem padsmit latiem un taa cena bija atkariiga laikam no taa cik lapas reizze vareeja griezt.
jaa talsos pa 2.5Ls 3040cm nedomaaju ka taa ir normaala cena par kartona gabalu, ja vienu jaaperk tad jaa bet ja regulaari un nevis lai pelniitu bet tikai taa pasham...
ar tādu kā devi linku pasportu neizgriezīsi, jo tas nevar sākt griezt no lapas vidus... tāds var nogriezt tikai taisnu līniju. Labāk tad ir paņemt parastu nolaužamo nazi, metāla līneāli un satrennēt stingru roku. Ja gribās no bieza kartona un to pasportu logu izgriezt ar slīpu kanti - tad vajadzēs mazliet specializētāku nazi un treniņu...
es jau par to nazi aizdomaajos, netaa kautkaads tieshi sliipai griezshanai maksaaja laikam 18 eiro.... varbuut kaadam ir zinaams kur par sakariigu ciparu var nopirkt paspartu? liidz latam veel buutu normali manupraat, bet varbuut visur cenas taadas un es te ne pa teemu kautko domaaaju :face-surprise: