forum.gif
USSR ražots objektīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / USSR ražots objektīvs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.08 16:03
 citēt
vareetu buut TAIR un ja ir zinaatniska interese tad izlasi nosaukumu tan zveeram un iemet google lai koshljaa.... un briseles balvu ja nekljuudos sanjeema objektiivu komplekts, tas ir nevis atsevishki bet kopaa, diezvai Tev buus taas partijas exemplaars :face-grin: paareejo psrs objektiivu kvalitaate ir stipri atkariiga no vietas kur razho un partijas taa ka ar vienaadu nosaukumu var buut gan normaals objektiivs gan ziepe...
Publicēts: 30.11.08 16:11
 citēt
www.mflenses.com...
m42.artlimited.net...

laikam buus tas tomeer TAIR-3
lai samekleetu infu man pagaaja apm minuute, slinks esi... :face-devil-grin:
Publicēts: 30.11.08 16:13
 citēt
ļoti labs stikls,lai izmantotu domkrata vietā vai atkautos no naidīgiem potogrāfiem :D
Publicēts: 30.11.08 17:00
 citēt
VulisR:ir ienācies 300mm soviet objektīvs ar f 4,5 fiksēts... kāds ko var pastāstīt, kas par zvēru i ko ziemā ēd!? tik vien zināms, ka '58 gadā briselē saņēmis grand prix. :) tīri zinātniska interese!

Kāds stiprinājums, ja vītne, tad paņem līdzi, paprovēsim :) ... pāreja man ir :)
Publicēts: 30.11.08 17:38
 citēt
Haiduks:
VulisR:ir ienācies 300mm soviet objektīvs ar f 4,5 fiksēts... kāds ko var pastāstīt, kas par zvēru i ko ziemā ēd!? tik vien zināms, ka '58 gadā briselē saņēmis grand prix. :) tīri zinātniska interese!

Kāds stiprinājums, ja vītne, tad paņem līdzi, paprovēsim :) ... pāreja man ir :)
vajadzētu būt ar vītni. tāds ir vienam Blogerim, ja viņš pats nepieteiksies, tad nekā. tie vecie stikli nemaz tik slikti nav, lai tos izmantotu domkrata vietā. man ir < Gelios-40 1:1,5 F 8,5cm>, interesants, taisa labu smērējumu fonā, var maukt "makro", vienīgi krāsām apstrādē vajag korekciju
Publicēts: 30.11.08 17:47
 citēt
nu man ir Tair-3FS...
Publicēts: 30.11.08 18:08
 citēt
ir vēl kādam un viņš to reizēm izmanto fotografēšanai
Publicēts: 30.11.08 18:20
 citēt
Man ir tairs, ir ok! Uz filmas gan labaak sanaak nekaa uz cipara.. Galugalaa par kautko vinjiem deva tos Grandprii...
Publicēts: 30.11.08 18:35
 citēt
uz filmas naf provēts,bet uz cipara sanāk gana labi,tikai pietiekami reti jālieto.
Publicēts: 30.11.08 18:50
 citēt
vītne M39. prātīgs virpotājs un pāreja uz M42 - gredzens, iekšpusē M39, ārpusē M42, platums pēc vītnes uz objektīva...
Publicēts: 30.11.08 18:52
 citēt
tad nav paveicies,man ir M42 versija.
Publicēts: 30.11.08 19:30
 citēt
VulisR:vītne kā radīta zenitam 3m jaunākiem zenītiem vairs neder, i togo pāreja arī neder! :)
39 mm stiklam, lai 42 mm vītnē ieskrūvētu, meistari 1,5 mm biezu (kā nav grūti sarēķināt) pārejas gredzenu par 1 rubuli gabalā, ja vairumā, taisīja.
Publicēts: 30.11.08 19:51
 citēt
man bija m39, njeemu m42 makrogredzenu, nogriezu viitni, Tairam noviileeju viitni plakanu un uzmaucu M42 no makrogredzena... gadus 5 tur un nost nekriit.. :)
Publicēts: 30.11.08 20:31
 citēt
Teicu- pņem- man ir viss kas vajadzīgs, lai to zvēru dabūtu pie 5D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):