vareetu buut TAIR un ja ir zinaatniska interese tad izlasi nosaukumu tan zveeram un iemet google lai koshljaa.... un briseles balvu ja nekljuudos sanjeema objektiivu komplekts, tas ir nevis atsevishki bet kopaa, diezvai Tev buus taas partijas exemplaars paareejo psrs objektiivu kvalitaate ir stipri atkariiga no vietas kur razho un partijas taa ka ar vienaadu nosaukumu var buut gan normaals objektiivs gan ziepe...
VulisR:ir ienācies 300mm soviet objektīvs ar f 4,5 fiksēts... kāds ko var pastāstīt, kas par zvēru i ko ziemā ēd!? tik vien zināms, ka '58 gadā briselē saņēmis grand prix. tīri zinātniska interese!
Kāds stiprinājums, ja vītne, tad paņem līdzi, paprovēsim ... pāreja man ir
VulisR:ir ienācies 300mm soviet objektīvs ar f 4,5 fiksēts... kāds ko var pastāstīt, kas par zvēru i ko ziemā ēd!? tik vien zināms, ka '58 gadā briselē saņēmis grand prix. tīri zinātniska interese!
Kāds stiprinājums, ja vītne, tad paņem līdzi, paprovēsim ... pāreja man ir
vajadzētu būt ar vītni. tāds ir vienam Blogerim, ja viņš pats nepieteiksies, tad nekā. tie vecie stikli nemaz tik slikti nav, lai tos izmantotu domkrata vietā. man ir < Gelios-40 1:1,5 F 8,5cm>, interesants, taisa labu smērējumu fonā, var maukt "makro", vienīgi krāsām apstrādē vajag korekciju
man bija m39, njeemu m42 makrogredzenu, nogriezu viitni, Tairam noviileeju viitni plakanu un uzmaucu M42 no makrogredzena... gadus 5 tur un nost nekriit..