forum.gif
Nikon siksna
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nikon siksna
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.06 16:27
 citēt
...vechi kur lai noperk plato Nikon siksnu prieks spogulenes?
Publicēts: 13.11.06 17:21
 citēt

ap roku tu nedabusi

ap kaklu - [url=www.fototehnika.lv?]www.fototehnika.lv?[/url]
Publicēts: 13.11.06 18:51
 citēt
es hand strapu pasuutiiju no shatiem \m/ :mrgreen:
Publicēts: 13.11.06 21:20
 citēt

ap roku tu nedabusi

ap kaklu - [url=www.fototehnika.lv?

..ap]www.fototehnika.lv?

..ap[/url] roku es tiesi jau dabuju eBay....bet ap kaklu plato siksnu nu nekur nevaru atrast..:((
Publicēts: 04.12.06 19:31
 citēt

Vai tad nesanaak leetaak nopirkt kaadu 8 vai 2X8 mm krievu kinokameru un siksninju patureet, bet paareejo izmest?
Publicēts: 04.12.06 22:26
 citēt

Vai tad nesanaak leetaak nopirkt kaadu 8 vai 2X8 mm krievu kinokameru un siksninju patureet, bet paareejo izmest?

nezinu. varbut. neinteresejos
Publicēts: 04.12.06 22:29
 citēt

paareejo jau var paardot vai atdot neivis izmast... :wink:
Publicēts: 09.10.15 13:14 labots
 citēt
uldeens:Man viena Nikon siksna ir lieka, varu notirgot par 8 euro.

Varbūt tev arī kāds pimp!s ir lieks, jo šobrīd velkot ārā vecos topikus tu rīkojis kā reāls bezsmadzeņu krāns!
Publicēts: 09.10.15 13:43 labots
 citēt
Fandango:Uldēn, kāpēc tik dārgi? parasti tās nevajadzīgās siksnas pārdod pa kādiem 5€.

Grūta gan dzīve nabaga pro-fotogrāfiem, ja tā jābičojas dēļ pāris eirikiem....:face-grin:

Lietotas Nikon siksnas Ebay:

www.ebay.de...
Publicēts: 09.10.15 13:53
 citēt
KVAA-II:nez kapēc NIKON siksna (kopš dabūju NIKON foto) ir simpātiskāka, nekā tāda pat CANON siksna
laikam dzeltenā krāsa pie vainas būs, CANON ir balts uzraksts....

Negvelz muļķības!Canon siksna ir daudz pārāka,vot tā!:face-grin:Bet patiesībā jau uzraksts ir galvenais.Varētu taču būt Krim Naš vai Novaja Volna vai vēl labāk Za Roģinu-dajoš Damask.Par tādu arī piecīti nepažēlotu.:face-wink:
Publicēts: 09.10.15 14:51
 citēt
Man ir ļoti mīksta un parocīga siksna - melna ar spilkti zilu uzrakstu Praktica, vot tā!
Publicēts: 10.10.15 11:53
 citēt
Iesāku lietot šādu plecu siksnu. Nemaz negribas vairs domāt par kaklā karināmajām. Reportāžās var izmantot modeli uz abiem pleciem priekš divām kamerām. Papildu drošībai esmu ieviesis striķi ar āķi gadījumā, ja skrūve atskrūvējas vai kas noplīst.

www.ebay.co.uk...
Publicēts: 10.10.15 12:18
 citēt
Nujā, reportāžās pūlī vai telpās divas kameras (arī ar uzliktu blici) karājas pakaļas līmenī, pakāpjoties apakaļ, kādam iebrauc jūtīgā vietā, pagriežoties noskan "bāc!" pret stenderi... Un uz kaukuras ķermeņa daļas taču vēl arī somu jāuskar.
Laikam esi reportierējies tik pa golfa laukumiem ar abdzīvotību viens cilvēciņš us hektāru. :face-grin:
Publicēts: 10.10.15 12:54
 citēt
Pasūti kādai šuvējai - sašūs, izšūs ar fliteriem, pērlītēm...
Publicēts: 10.10.15 13:28
 citēt
Schneider:Nujā, reportāžās pūlī vai telpās divas kameras (arī ar uzliktu blici) karājas pakaļas līmenī, pakāpjoties apakaļ, kādam iebrauc jūtīgā vietā, pagriežoties noskan "bāc!" pret stenderi... Un uz kaukuras ķermeņa daļas taču vēl arī somu jāuskar.
Laikam esi reportierējies tik pa golfa laukumiem ar abdzīvotību viens cilvēciņš us hektāru. :face-grin:

================
es ar domāju, dikti jau nelāga konstrrukcija. Gan jau pa pļavu bildēšanai der, bet ja telpās reporti un ātri jāatkāpjas, jāpagriežas, tad viens bum pēc otra atskanētu :D
Publicēts: 19.10.15 19:45
 citēt
Jēziņ, kas šodien par cenu!!! :amazing: www.ebay.de...
Jeibogu, pirms gadiem 4 pirku lētāk par cēneri.
Publicēts: 19.10.15 20:25 labots
 citēt
Tā takš nav cena, bet tikai pārdevēja naiva cerība. Cena būs, ja kāds nopirks pa tādu naudu..:face-wink:

Ir arī lētākas "cerības" atrodamas

www.ebay.de...
Publicēts: 19.10.15 20:55
 citēt
Šitā ir oriģinālā no 60.gadiem, neparocīga, stiprinās pie kameras ar metāla kņopēm. Un plāna kā skolnieces matu bante. Manējā jau ķīnīzeru, bet pietiekami bieza, vienlaicīgi mīksta un bez apakšējās gumijas kārtas, ar asajām, cietajām kantēm, kura bija oriģinālajai EOS 30D siksnai.
Tagad tajā siksnā nēsāju K10D.
Publicēts: 20.10.15 09:19 labots
 citēt
lai jebkura cita siksna liktos LĒTA, vajadzētu iečekot šāda izstrādājuma cenas...

holdfastgear.com

p.s. man tomēr joprojām nav skaidrs CIK ŠAUROS apstākļos ir jābildē, lai šāda tipa uzkabes radītu problēmas. varbūt labi, ka arī nezinu. (:
Publicēts: 20.10.15 09:41
 citēt
Ja cilvēks ir darbā- neko padarīt- jāstaipa vien līdzi labā un smagā tehnika- katram amatam ir sava "garoziņa".
Bet tāda nastu ēzeļa loma kautkādā dienvidu ceļojumā priekš "fotomīļa vulgaris"- mazohisma tipa izvirtība... :anger:
Publicēts: 20.10.15 09:43
 citēt
Tava uskabe redzama vienam cilvēciņam uz ielas, problēma radīsies jepkurā no šīm vietām:

Un tajos suņu pavadu karabīnos es tomēr nekārtu tūkstošus vērtu tehniku. Man tieši tādā piesiets kveksis, zinu, cik viegli dabūt vaļā.
Publicēts: 20.10.15 10:00 labots
 citēt
papildu drošībai pret viena āķa plīsumu var lietot šādu aksesoriju. nezinu vai tas atrisinās situāciju, ja kāds gribēs kameru atāķēt un ar to aizlaisties?

p.s. Schneider, tavos piemēros ir tik daudz CITU bildētāju, ka es nerastu sevī vēlmi vispābā ņemt kameru rokās, kur nu vēl 2as. (:
Publicēts: 20.10.15 10:05
 citēt
Friidis:... nastu ēzeļa loma kautkādā dienvidu ceļojumā ...

KURŠ te runā par ceļojumu? ka tik tu atkal nemēģini jaukt pi... ar pirkstu?
Publicēts: 20.10.15 10:29
 citēt
nesix:...es nerastu sevī vēlmi vispābā ņemt kameru rokās...

Bet ir cilvēki, tai skaitā arī es, kuriem kameru turēt rokā visos apstākļos un neatkarīgi no citu bildētāju skaita vienkārši ir darba pienākums.
Publicēts: 20.10.15 10:31 labots
 citēt
nesix:
Friidis:... nastu ēzeļa loma kautkādā dienvidu ceļojumā ...

KURŠ te runā par ceļojumu? ka tik tu atkal nemēģini jaukt pi... ar pirkstu?

Katram jau savas lustes un prioritātes- vienam- patīkami ceļojumi, otram- skraidīšana nastu nesēju iemauktos un "pi... un pi..." salīdzināšanas eksperimenti...:face-grin:
Šeitan jau tomēr pārsvarā fotomīļu, nevis profiņu lapa. Profiņi paši labi zin, ko, kādā situācijā kuram vajag veiksmīgai pienākumu pildīšanai...:face-wink:
Publicēts: 20.10.15 10:48 labots
 citēt
Friidis:... Profiņi paši labi zin, ko, ...

KONTEKSTS šai diskusijai bija Ulda (M) vēlme pēc ērtas siksnas un Gunāra iebildumi pret "pie pakaļas karājošajām" kamerām. Abi viņi tā kā vairāk profesionāļi, ko ne?
Publicēts: 20.10.15 10:58
 citēt
Manuprāt, konteksts tāds- katram savas vajadzības, iespējas, ieradumi un katrs izvēlas tieši sev ērtāko un piemērotāko.
Kad es pats skraidīju ar 2 kamerām, man rezerves kamerai bija pāri plecam neliela, viegli atverama top-load somiņa - vismaz nebija bailes, kā, skraidot apkārt pūlī, to kameru neapskādēšu.
Publicēts: 06.11.15 10:05
 citēt
Biļdi narōda... :face-sad:
Publicēts: 06.11.15 12:07
 citēt
nesix:Iesāku lietot šādu plecu siksnu. Nemaz negribas vairs domāt par kaklā karināmajām. Reportāžās var izmantot modeli uz abiem pleciem priekš divām kamerām. Papildu drošībai esmu ieviesis striķi ar āķi gadījumā, ja skrūve atskrūvējas vai kas noplīst.

http://www.ebay.co.uk/itm/Non-Slip-Neoprene-Camera-Shoulder-Strap-Neck-Quick-Sling-for-SLR-DLSR-Sony-/381264389572?hash=item58c520e5c4
pie manis var dabūt šāda tipa siksnu. Latvijā ražotu. Čalis ražo militārajiem fotogrāfiem un no atbilstošiem materiāliem un atbilstoši sašūtu. Siksna paredzēta, lai var turēt cilvēka svaru. 35€
Publicēts: 06.11.15 12:18
 citēt
Kuri tad militārie fotogrāfi tādas lieto? :amazing:
Publicēts: 06.11.15 15:11
 citēt
Piedāvājam Jums vintāžas siksnu priekš fotoaparāta pa 3 euro. Ja ir interese - zvaniet vai rakstiet! scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...
Publicēts: 07.11.15 09:49
 citēt
Jā man arī tādu.
Publicēts: 07.11.15 10:55 labots
 citēt
uldeens:
Interesē siksna ar Lielvārdes jostas rakstiem, tādu vari piedāvāt?

Cik tā darba- gan jau abos galos kādus Nīkoņa āķīšus pats pieriktēsi...:face-grin:

www.meistardarbs.lv...
Publicēts: 07.11.15 11:20 labots
 citēt
Photorent:Piedāvājam Jums vintāžas siksnu priekš fotoaparāta pa 3 euro. Ja ir interese - zvaniet vai rakstiet!

Žēl... Cik esmu meklējis, vnk banāla melna vai pelēka, vidēji plata, lokana, bez uzrakstiem, vipendroniem (karabīnēm, klipšiem, plastmasas kaučkādiem posmiem) vienkārši nav!
Publicēts: 07.11.15 11:37 labots
 citēt
wiencmuzikanc:

Žēl... Cik esmu meklējis, vnk banāla melna vai pelēka, vidēji plata, lokana, bez uzrakstiem, vipendroniem (karabīnēm, klipšiem, plastmasas kaučkādiem posmiem) vienkārši nav!

Šeit arī meklēji ? (parasti jau, kad pašam nevajag, pašu vellu var atrast)..:face-wink:

www.ebay.de...=
Publicēts: 07.11.15 14:22 labots
 citēt
wiencmuzikanc:
Photorent:Piedāvājam Jums vintāžas siksnu priekš fotoaparāta pa 3 euro. Ja ir interese - zvaniet vai rakstiet!

Meklē pentax filmu flagmaņu lenci:

www.ebay.de...

Vienīgie uzraksti ir uz tām sīkumu kabatiņām (nu ķip skatumeklētāja vāciņam un pentaxam bija nejēgā maza IR pults) un viņus var ar acetonu notīrīt

Ritīgi kvalitatīva, nepilni 4cm - nevienai kamerai neesmu dzimto klaunu siksnu lietojis - tās visas atvilknē neaiztiktas.
Publicēts: 07.11.15 15:01
 citēt
Meklēju arī jebrejā, bet vnk tupi melna siksna, tāda kā visiem EOS'iem, tikai bez uzrakstiem, nav. Ir visādas melnas no staipīga neoprēna, ar polsteriem, ar plastmasas klipšiem siksnai pa vidu (kāda mārrutka pēc?), vintāžīgās no ādas u.t.t., bet saprotama siksna, cenā līdz 30 eiro nav.
Publicēts: 07.11.15 15:05
 citēt
Maris:

Meklē pentax filmu flagmaņu lenci:

Ot, cerību stariņš ir... Paldies
Publicēts: 07.11.15 17:14
 citēt
Tā tak filmu MZ sērijas siksna, jebajs ar tādām pilns. www.ebay.de...
Publicēts: 13.01.16 12:58
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas