PS uzrakstīju tam vintāžas siksnu tirgotājam arī paskatijos tam Photorent - ir variants prikola pēc paņemt kādus īpašus stiklus - uz D90 pabildēt (pasākumos) - teiksim zivsaci žēl ka nav M3/4 stiklu
Ko vēl šodien sadarīji, ja neskaita beztēmas postus, tip' šo, par nikon un 3/4 stikliem, tēmā par nikon siksnu?
PS uzrakstīju tam vintāžas siksnu tirgotājam arī paskatijos tam Photorent - ir variants prikola pēc paņemt kādus īpašus stiklus - uz D90 pabildēt (pasākumos) - teiksim zivsaci žēl ka nav M3/4 stiklu
Kādēļ 300g kamerai vajag kādu lenci? Man ir riktīga ar roku ķibināte prievīte (ap 10e "Senajā klētī")
nu Tev tik vajag kolorado lenti - tās jau ar roku neauž
Pie tam - pilnīgi nopietni, es tajā kādreiz nēsāju EOS 30D, tagad K10D. Oriģinālajām apakšējā, neslīdošā kārta ir cieta, stīva un ar asām malām, šī ir patīkami mīksta un ērta kaklam.
Šī ir ķīniešu, Praktikai arī oriģinālā bija zila ar baltu uzrakstu, bet ar metāla sprādzēm un visādām kņopēm, kuras skrāpēja korpusu. Skats man ir pie kājas, tā nav šlipse laulājamam ancukam, ka tik ērta lietošanā un nekad arī nēsu piegriezis vērību Nikona līdzībai ar urīnu.