Tas jau atkarīgs kādu vērnienu pasākumam grib - ja 100+ tad bik vajadzēs gan kkādu pazīstamību, bet ja līdz 20, tad tas mazāk svarīgi - galvenais jau labs PR
ja būs interesanta vieta uz kurieni dosies tas viss plenērs, vai interesants laiks ( naktī pa Daugavpili), tad domāju, ka tauta pavilksies un ieradīsies.
Vajag tikai kādu, kas sākuma maršrutu izdomās un pieteiks pasākumu.
vai tad izmaiņas paredzamas??? Par laiku, kas runā- runā slikti... visi laiki ir pasakaini bildēšanai!!! Viss peleks slapsj un dubljainss www.photodom.com...
vai tad izmaiņas paredzamas??? Par laiku, kas runā- runā slikti... visi laiki ir pasakaini bildēšanai!!! Viss peleks slapsj un dubljainss www.photodom.com...
Njuu neeee , man kautkā nevelk exstremizēt ar modelju veselību sitādā laikā Kautgan bilde linkā CISJI LABA! Man te pasjam PLENĒR lokālos mērogos , kolexcionēju kārtējām projektam Krūtis + dupsjus par to dabon dazjas bildes pa free Lidz nakama hada martam jasabildē 100 Pupdupsji kādi ~30 jau ir Taka tas mans "Lokalplenērs"
Man ir šādas tādas idejas, kuras gribētos realizēt. Forši būtu no TV torņa augšas (no spices vai maksimāli tuvu tai), taču "aizzvanījos" tik tālu, līdz saņēmu atbildi rakstīt iesniegumu Nacionālajai Radio un Televīzijas valdei. Ar interesi skatu bildes no lidostas teritorijas. Protams, ne visi "pavilksies" uz kaut ko tādu.
Lunis:Njuu neeee , man kautkā nevelk exstremizēt ar modelju veselību sitādā laikā Kautgan bilde linkā CISJI LABA! Man te pasjam PLENĒR lokālos mērogos , kolexcionēju kārtējām projektam Krūtis + dupsjus par to dabon dazjas bildes pa free Lidz nakama hada martam jasabildē 100 Pupdupsji kādi ~30 jau ir Taka tas mans "Lokalplenērs"
Tāds feins projekts izklausās - kolikcionēt krūtis un dupšus interesanta nodarbe pelēkajās rudens dienās
Lunis:Njuu neeee , man kautkā nevelk exstremizēt ar modelju veselību sitādā laikā Kautgan bilde linkā CISJI LABA! Man te pasjam PLENĒR lokālos mērogos , kolexcionēju kārtējām projektam Krūtis + dupsjus par to dabon dazjas bildes pa free Lidz nakama hada martam jasabildē 100 Pupdupsji kādi ~30 jau ir Taka tas mans "Lokalplenērs"
Ja nemaldos , taa bij Joko Ono, kas dupshus vaaca kaudziitee, wott, neatceros, viena pati vai kopa ar Lenonu...