forum.gif
Foto plenērs!?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto plenērs!?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.08 22:05
 citēt
Sakiet, vai tiek plānots kāds fotobloga foto plenērs? Manuprāt tā būtu laba nodarbe šajā pelēcīgi - garlaicīgajā laikā.
Publicēts: 30.11.08 22:40
 citēt
:):):)
Liekās, ka notiek mini plenēri regulāri, paskati fotoreportāžas, un fotogrāfu saietu ievietotājiem pajautā, kā var tikt piedalīties.
Publicēts: 30.11.08 22:42
 citēt
Vai arī pats noorganizē kādu tusu, ja baigi gribās tusēt ar blogeriem :D
Publicēts: 30.11.08 22:54
 citēt
:( pašam, ja neesi zināms noorganizēt ir pagrūti , bet atrast vienādi domājošos lielu piepūli neprasa :)
Publicēts: 30.11.08 22:58
 citēt
Tas jau atkarīgs kādu vērnienu pasākumam grib - ja 100+ tad bik vajadzēs gan kkādu pazīstamību, bet ja līdz 20, tad tas mazāk svarīgi - galvenais jau labs PR ;)
Publicēts: 30.11.08 23:30
 citēt
CerambyX, to tikai var pārbaudīt, ja viestursvi izsludinās plenēru :)
Publicēts: 01.12.08 09:22
 citēt
ja būs interesanta vieta uz kurieni dosies tas viss plenērs, vai interesants laiks ( naktī pa Daugavpili), tad domāju, ka tauta pavilksies un ieradīsies.

Vajag tikai kādu, kas sākuma maršrutu izdomās un pieteiks pasākumu.
Publicēts: 01.12.08 11:11
 citēt
brauciet pleneeraa uz Meksiku pie Eliks :D
Publicēts: 01.12.08 11:27
 citēt
Sjamais naf istais plenerejamais laikss:):) Viss peleks slapsj un dubljainss.
Publicēts: 01.12.08 15:07
 citēt
vo, vo. laiks sūdains
Publicēts: 01.12.08 16:19
 citēt
taisat pleneeri Haiduka pirtii :D
Publicēts: 01.12.08 16:24
 citēt
pirtī tagad labi būtu, divu līdz trīs cilvēku sastāvā arī vannas istabā var patusēt un pabildēt....
Publicēts: 01.12.08 18:16
 citēt
sundew:taisat pleneeri Haiduka pirtii :D

:D vai tad izmaiņas paredzamas???
Par laiku, kas runā- runā slikti... visi laiki ir pasakaini bildēšanai!!!
Viss peleks slapsj un dubljainss www.photodom.com... :D
Publicēts: 01.12.08 18:49
 citēt
Haiduks:
sundew:taisat pleneeri Haiduka pirtii :D

:D vai tad izmaiņas paredzamas???
Par laiku, kas runā- runā slikti... visi laiki ir pasakaini bildēšanai!!!
Viss peleks slapsj un dubljainss www.photodom.com... :D
kā kuram, modeles ekstāzē
Publicēts: 01.12.08 18:54
 citēt
... pēc tam pirtuks svēta lieta !!!
Publicēts: 01.12.08 20:11 labots
 citēt
Njuu neeee , man kautkā nevelk exstremizēt ar modelju veselību sitādā laikā:):) Kautgan bilde linkā CISJI LABA! Man te pasjam PLENĒR lokālos mērogos , kolexcionēju kārtējām projektam Krūtis + dupsjus par to dabon dazjas bildes pa free :):) Lidz nakama hada martam jasabildē 100 Pupdupsji kādi ~30 jau ir:):) Taka tas mans "Lokalplenērs"
Publicēts: 01.12.08 21:12
 citēt
Man ir šādas tādas idejas, kuras gribētos realizēt. Forši būtu no TV torņa augšas (no spices vai maksimāli tuvu tai), taču "aizzvanījos" tik tālu, līdz saņēmu atbildi rakstīt iesniegumu Nacionālajai Radio un Televīzijas valdei. Ar interesi skatu bildes no lidostas teritorijas. Protams, ne visi "pavilksies" uz kaut ko tādu.
Publicēts: 03.12.08 11:44
 citēt
Lunis:Njuu neeee , man kautkā nevelk exstremizēt ar modelju veselību sitādā laikā:):) Kautgan bilde linkā CISJI LABA! Man te pasjam PLENĒR lokālos mērogos , kolexcionēju kārtējām projektam Krūtis + dupsjus par to dabon dazjas bildes pa free :):) Lidz nakama hada martam jasabildē 100 Pupdupsji kādi ~30 jau ir:):) Taka tas mans "Lokalplenērs"

:) Tāds feins projekts izklausās - kolikcionēt krūtis un dupšus :) interesanta nodarbe pelēkajās rudens dienās :)
Publicēts: 03.12.08 14:26
 citēt
Nav slikti! :)
Publicēts: 05.12.08 01:22
 citēt
negatIvs:pirtī tagad labi būtu, divu līdz trīs cilvēku sastāvā arī vannas istabā var patusēt un pabildēt....
Pilnīgi manas domas. :face-wink:
Publicēts: 05.12.08 08:56
 citēt
Lunis:Njuu neeee , man kautkā nevelk exstremizēt ar modelju veselību sitādā laikā:):) Kautgan bilde linkā CISJI LABA! Man te pasjam PLENĒR lokālos mērogos , kolexcionēju kārtējām projektam Krūtis + dupsjus par to dabon dazjas bildes pa free :):) Lidz nakama hada martam jasabildē 100 Pupdupsji kādi ~30 jau ir:):) Taka tas mans "Lokalplenērs"
Ja nemaldos , taa bij Joko Ono, kas dupshus vaaca kaudziitee, wott, neatceros, viena pati vai kopa ar Lenonu...:)
Publicēts: 06.12.08 08:59
 citēt
Haiduks::( pašam, ja neesi zināms noorganizēt ir pagrūti , bet atrast vienādi domājošos lielu piepūli neprasa :)

Haiduk, es te nevienam nebiju zināma kad peļļupirti taisīju:) bet sanāca un tu pat dienu iepriekš jau ieradies:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):