forum.gif
free bilžu vieweris kas rāda exif
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / free bilžu vieweris kas rāda exif
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.08 12:00
 citēt
eksistē sakarīgs bilžu rādītājs kas kādā logā rāda exif, lai nav failam propertijos jālien?

lietoju acd,see , bet nu šoreiz vajag free

nokačāju irfanview, bet exif neredzu nekur - mok pirmdiena vainīga....
Publicēts: 01.12.08 12:11
 citēt
domāju, ka XnView varētu tev derēt ;)
Publicēts: 01.12.08 12:21
 citēt
Maris:eksistē sakarīgs bilžu rādītājs kas kādā logā rāda exif, lai nav failam propertijos jālien?

lietoju acd,see , bet nu šoreiz vajag free

nokačāju irfanview, bet exif neredzu nekur - mok pirmdiena vainīga....

Irfanview principā labākais...
Lai exif aspaktītu - nospied burtu I (Image -> Information), tur būs podziņa - EXIF
bet ja tev nav plugina, tad jānovelk te:
www.irfanview.com...
Precīzi šitā paka satur EXIF plaginu -> irfanview.tuwien.ac.at...
Vnk atzipo un iemet pluginu direktorijā irfan folderī.
Publicēts: 01.12.08 13:07
 citēt
Man FastStone Image Viewer patīk. Pabrauc uz bildes kursoru pa labi un exif dati parādās.
Publicēts: 01.12.08 13:11
 citēt
irfan suuka. xnview da best. ir exifs, saprot PS pluginus, specigs batch procesors...
Publicēts: 01.12.08 17:30
 citēt
Lietoju faststone. Ļoti ātrs un ērts, ja piešaujas, visas operācijas milzu ātrumā ar bilžu šķirošanu, zūmēšanu un vērtēšanu notiek.
Publicēts: 01.12.08 18:36
 citēt
oi tnx !!!

nutik testeeshu

XnView forš, bet to exif gatavs rādīt pie thumbnaiļiem a pie lielās bildes, kad tā pa visu logu, ne
Publicēts: 01.12.08 18:39
 citēt
M_S:www.faststone.org/ patiik... .

paproveju, labs.
uzliku uz darba datora, xnview nevar, jo tas ir par velti tik nekomercialai lietoshanai.
Publicēts: 01.12.08 19:24
 citēt
es kaadu laiku atpakalj panjurciiju faststone, looti iepatikaas bet tomeer izsviedu un paliku pie vecaa acdview2.4 jo faststone pat pie visaam aatrdarbiibu paatrinoshajaam opcijaam bremzeeja, skrullojot biudes un apstaajoties shis veel kautko turpinaaja dariit, acd apstaajas uzreiz, ielaades aatrums uz failiem arii paliels, saliidzinoshi acd atrauj 100mb psd failu momentaali bet faststone never (vismaz man) psd, bmp...ja fails ir lielaaks par 5mb tad jaagaida... taa arii nesapratu kur prob lai gan cik palasiijos ka arii citi suudzas par atruma trukumu faststounam.
Publicēts: 01.12.08 20:52
 citēt
,,XnView forš, bet to exif gatavs rādīt pie thumbnaiļiem a pie lielās bildes, kad tā pa visu logu, ne ,,

- lielajai bildei labajā malā (skatīklā, kur rāda lielāku bildi, zem mazajām, nevis editorā) ir logs, kur visu tehnisko informāciju rāda.

XnView - lieto droši darbā, jo tas ir mobils - atpako mapītē, uzlādē ar PS pluginiem un ieliec flešā - piespraud jebkuram kompim un strādā no fleša.
Publicēts: 01.12.08 21:21
 citēt
///skatīklā, kur rāda lielāku bildi, zem mazajām///

tas arii ir nepienjemami

faststone buus iistais

visiem paldies
Publicēts: 01.12.08 22:29
 citēt
Pats lietoju un iesaku. Faststone bremzējas, ja pirmo reizi tiek skatīta kāda galerija ar jaunām bildēm. Iespējams, ka tiek ģenerētas mazās sīkbildes. Taču atkārtoti skatot lielas galerijas (pat 5-10 GB), sīkbildes praktiski uzreiz ir redzamas. Ar Fastone neko neapstrādāju, tikai skatīšanai. :)
Publicēts: 01.12.08 22:51
 citēt
buus jaapameegjina veelreiz, mani ar tas ieintereseeja tikai kaa lai skatiitos un izlasiitu biudes...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):