forum.gif
The New D3x
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / The New D3x
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.08 13:14
 citēt
Publicēts: 01.12.08 13:42 labots
 citēt
Nju sjitam pirms stundas Riga beidzas prezentacija bija no 10-12 Radisonaa :):) Tur kautkādi jocīgi Zviedri nemaceja sakarīgi nomotivēt KĀPĒC man būtu tur jāvelkās un CITU viņi redz nevēlējās ņemt manā vietā:):) Nebija MOTIVĒJOŠA texsta , tad vizīte ar izpelika :):)
Publicēts: 01.12.08 13:50
 citēt
Lunis:Nju sjitam pirms stundas Riga beidzas prezentacija bija no 10-12 Radisonaa :):) Tur kautkādi jocīgi Zviedri nemaceja sakarīgi nomotivēt KĀPĒC man būtu tur jāvelkās un CITU viņi redz nevēlējās ņemt manā vietā:):) Nebija MOTIVĒJOŠA texsta , tad vizīte ar izpelika :):)

rīt tak šiem paredzēta prezentācija radisonā? šodien ar kaut ko taisīja?
Publicēts: 01.12.08 14:06
 citēt
Jā rīt točno 10-12 :):) Bet šie baig publiku izvēlās manā vietā neko citu negribēja ņemt un sakarīgu tehstu ar par PROGRAMMU nevar izsspiest:):) Nu bet 4 vēstule jau ar zviedriem un NEKĀDI nevar isspiest KO TIEŠI vislaik tik "Jūs nenozēlosiest , un būs ļoti intresanti" :):) Man vienkārši nav idejas mest darbuss pie malas uz "Buss ļot intresanti" motīvu :):) Piedāvāju CITU čali savā vietā BET šiem noteikti griboties tikai mani ne citu , laikam kautkāds saraksts šiem vai:):):) Teicu ka bez PROGRAMMAS nebraukšu šie atkal "Jūs neozēloesiet būs ļoti intresanti un tiri piri" :):) Hohma koroče jau kādu nedeļu šitā sarakstamies:):)
Publicēts: 01.12.08 14:20
 citēt
Mosh pēc prezentācijas iedāvinās to aparātu, tikai negrib teikt :D
Publicēts: 01.12.08 15:01
 citēt
Njaaaaa, labs aparaats. MAksaa arii adekvaati.
Publicēts: 01.12.08 15:04
 citēt
Lunis:Jā rīt točno 10-12 :):) Bet šie baig publiku izvēlās manā vietā neko citu negribēja ņemt un sakarīgu tehstu ar par PROGRAMMU nevar izsspiest:):) Nu bet 4 vēstule jau ar zviedriem un NEKĀDI nevar isspiest KO TIEŠI vislaik tik "Jūs nenozēlosiest , un būs ļoti intresanti" :):) Man vienkārši nav idejas mest darbuss pie malas uz "Buss ļot intresanti" motīvu :):) Piedāvāju CITU čali savā vietā BET šiem noteikti griboties tikai mani ne citu , laikam kautkāds saraksts šiem vai:):):) Teicu ka bez PROGRAMMAS nebraukšu šie atkal "Jūs neozēloesiet būs ļoti intresanti un tiri piri" :):) Hohma koroče jau kādu nedeļu šitā sarakstamies:):)

Es gan rīt aizbraukšu kaut ko ieest uz Nikona rēķina, vēl jo vairāk, ka līdz turienei men kājām aiziet ir ātrāk nekā aizbraukt ar auto. Pabrīnījos kā šiem ienācis prātā mani uzaicināt un kur manu e-pastu atrakuši.
Publicēts: 01.12.08 20:44
 citēt
nu , nu vēl čaļi piesakās , kam jaunais aparāts spīd! :face-wink:
Publicēts: 01.12.08 21:01
 citēt
Nju es točno neiešu , es ta sapratu ka dos šie testiem BET man kautkā attieksme neiedvesmoja komunikācijas tikai "Krieviski --Angliski " kā kautkādā guberņā un viss pēdējā brīdi . "Paēst lietderīgi" priekšlikumus saņemu pietiekami regulāri lai dēļ tiem nebūtu bizness jāparceļ un jāskrieb uz "Iespējamu haļāvu" :):) Nākamo gadu veltīšu ARTam un Famīlijai man uz 2010 gadu jau DIŽI DARBI tāpēc 2009 būs brīvais režims ar vāverēm un pupiem un ATVAĻIĀNJUMS:):)
Publicēts: 01.12.08 21:11
 citēt
Ungus:Mosh pēc prezentācijas iedāvinās to aparātu, tikai negrib teikt :D
:face-grin:
Publicēts: 01.12.08 21:35
 citēt
Interesanti, ar jauno 70-200II laikam būs zvērs.
neatteiktos :)
Publicēts: 01.12.08 22:03 labots
 citēt
A es nesapratu kādā sakarā es ar tādu e-pastu saņēmu... Ne es nikonu lietoju, ne es pazīstams un slavens ne kā... Ņipoņa man... :face-plain: I tas, ka pieteikšanās tik pa eng/ru - slinkums kustināt smadzeni lai domātu citā valodā.
Bet nu laikam vajadzēja darīt kā ak34 un iet vnk pieēsties :D bet nu jau par vēlu :face-crying:
Publicēts: 01.12.08 22:27
 citēt
Pabrīnījos kā šiem ienācis prātā mani uzaicināt un kur manu e-pastu atrakuši.

pilnīgi noteikti grib tevi pārvilināt uz "melnajiem teleskopiem" :)
Publicēts: 01.12.08 22:33
 citēt
snaaretiPUss:A es nesapratu kādā sakarā es ar tādu e-pastu saņēmu... Ne es nikonu lietoju, ne es pazīstams un slavens ne kā... Ņipoņa man... :face-plain: I tas, ka pieteikšanās tik pa eng/ru - slinkums kustināt smadzeni lai domātu citā valodā.
Bet nu laikam vajadzēja darīt kā ak34 un iet vnk pieēsties :D bet nu jau par vēlu :face-crying:

Gan jau ka nav par vēlu :D Normāli var aiziet patusēt, cerams bez maksas pieēsties un cerams jauno Nikonu aptausīt. Lai nu kā -- tomēr interesanti
Publicēts: 01.12.08 22:45
 citēt
ak34:
Gan jau ka nav par vēlu :D Normāli var aiziet patusēt, cerams bez maksas pieēsties un cerams jauno Nikonu aptausīt. Lai nu kā -- tomēr interesanti

Nu nekas, gan mans vēders uz mani nedusmosies, ja neaiziešu. Bet ja aiziešu tad mans Kanons mājās gan ar šķību aci skatīsies uz mani... Tas nebūtu labi - savādāk šedevrus no viņa vairs nesagaidīt... :face-plain:
Publicēts: 02.12.08 00:42
 citēt
tu zin vispaar nesiekalojos skatoties uz D3... njaam...
vienu briidi kka 1DmkIII patika ..
tu zin buutu ar mieru pariet uz nikon j avien $$$ atlautu, un ja jau nebuutu sapircies visadas fignas prieksh canon
Publicēts: 02.12.08 14:52
 citēt
tas D3 taču reāli ir studijai, ko tur siekaloties ikdienas lietotājam, nesaprotu.
Publicēts: 02.12.08 14:54
 citēt
nez,pa manam viņš ir vairāk reportāžām un sportam,studijai pilnīgi pietiek arī D700.Bet tā šoreiz teoretizēšana.
Publicēts: 02.12.08 14:55
 citēt
NilsS:tas D3 taču reāli ir studijai, ko tur siekaloties ikdienas lietotājam, nesaprotu.

Ne tikai studijai. Visam citam, kur vajag lielu izšķirtspēju, tas varētu noderēt. IMHO jau jūtami pietuvojies platajai filmai.
Publicēts: 02.12.08 15:12
 citēt
jes jes, nikons savos paziņojumos viņu tuvina mid formātam nevis 35mm. Oficiālie sampļi no nikon tādi neko :) patikās fashion bildītes. ak34 biji šodien uz nikon pasākumu? ko labu tur pastāstija?
Publicēts: 02.12.08 15:18
 citēt
shvaboc:nez,pa manam viņš ir vairāk reportāžām un sportam,studijai pilnīgi pietiek arī D700.Bet tā šoreiz teoretizēšana.

nē, nu arī ar D40 var pietikt studijai un visam citam, jautājums ir par prasībām :)
Publicēts: 02.12.08 15:22
 citēt
Nil,es biju domājis par to,ka studijai tak 8 rāmji sekundē nav tik kritiski.Pārējis protams ir noderīgs visur.
Publicēts: 02.12.08 16:37
 citēt
arturso:jes jes, nikons savos paziņojumos viņu tuvina mid formātam nevis 35mm. Oficiālie sampļi no nikon tādi neko :) patikās fashion bildītes. ak34 biji šodien uz nikon pasākumu? ko labu tur pastāstija?

Biju aizgājis. Foršs aparāts, tikai padārgs. Latvijas standartcena ir paredzēta ~5190 Ls un pieejams būšot no 20.decembra. Kā saprotu Lielākas izšķirtspējas D3 ar mazāku jūtību. Cik nu patausīju rokās un pabildēju -- foršs aparāts. Man patika.
Publicēts: 02.12.08 17:13 labots
 citēt
sampļi iespārda.
liekas krāsas arī normāli lien ārā. vismaz patika briedis/alnis/hvz un kalnu rudenīgais landskeips. izšķirspēja iespārda.

ar 85/1.4 droši vien pārāk salda konfektīte būs :face-monkey:

ak34, ar savu kartiņu neļāva? :)
Publicēts: 02.12.08 17:30
 citēt
Nē -- nevienam neļāva likt savas kartes tai aparātā.
Publicēts: 02.12.08 17:59
 citēt
Neļāva,ta neļāva,ja baigi gribētu droši vien varētu ielikt,jo uz nagiem šie neskatijās,bet tajā gaismā tas būtu pilnīgs beztolks.Nu jā ,D3 kā D3,interesanti ka uz 1600 tumšajās vietās bija detaļas un nebija acīs krītošu trokšņu,vai nu kameras uzstādijumi bija sakruķīti uz baigo kontrastu,vai arī Nikons kaut ko trokšņkāvja algoritmos pamainijis.Cik varēja spriest pēc kameras ekrāna,tad atšķirība gaismasjūtībā/trokšņos starp D3 un D3x ir kādi 2 robi,6400 uz D3x izskatās tik pat nejēdzīgi kā 25600 uz D3.Bildes detalizāciju tur novērtēt nevarēja.Cena drusku nejēdzīga gan.
Publicēts: 02.12.08 18:06
 citēt
cena tak pēc pusgada jau būs - 1. k gan jau....
Publicēts: 02.12.08 18:26 labots
 citēt
heh, sasmiidinaaja tas "studijai tak - nee, reportaazjaam!" :D
Ir man viena drushka shtatos - bik nopietna fotograafe, vinjai ir gan Canon komplekts, gan Nikon komplekts, ar vienu brendu bildee tikai studijaa, ar otru brendu tikai aaraa, uzminiet nu kursh brends kur tiek lietots! ;)
Publicēts: 02.12.08 22:06
 citēt
Cerams, ka šitā hui#$% viņam nebūs: forums.dpreview.com...
Publicēts: 02.12.08 22:52
 citēt
Portreti, calm dawn. neviens bodijs nav ideāls.
Publicēts: 02.12.08 22:54
 citēt
Mandalay:Portreti, calm dawn. neviens bodijs nav ideāls.

Tieši tā - no-body is perfect :D
Publicēts: 02.12.08 22:56
 citēt
Nu, tas D3 ir naturālākā draza!!!! :( Vairs nekad nepirkšu tādu...
Publicēts: 02.12.08 23:36
 citēt
nikonu lieto tie, kas grib fočēt, nevis kunkstēt forumos :)
Publicēts: 03.12.08 00:36 labots
 citēt
Ja "Uz roku " tad NIKON man noteikti patīk labāk ĒRTĀK erganomiskak pogas un izvelnes ertakas. Bet nju ko DOD ar to stradaju pietam EOS 1D visiem ar diezgan erti rokā tik neertaka izvelne , BET nju vairs ilgi naf jacakarejas, varesju izveleties KO VĒLOS / SANAKS :):)
Publicēts: 03.12.08 00:41
 citēt
Jonatans:... vinjai ir gan Canon komplekts, gan Nikon komplekts, ar vienu brendu bildee tikai studijaa, ar otru brendu tikai aaraa, uzminiet nu kursh brends kur tiek lietots! ;)
latviski uzminēt vai kā? latviski - kas to lai zina. krieviski HVZ.
Publicēts: 03.12.08 00:45
 citēt
HVZ - jau latviskots krievu variants :)
Publicēts: 03.12.08 12:20
 citēt
www.ss.lv...
5 300,- Ls
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt