Nju sjitam pirms stundas Riga beidzas prezentacija bija no 10-12 Radisonaa Tur kautkādi jocīgi Zviedri nemaceja sakarīgi nomotivēt KĀPĒC man būtu tur jāvelkās un CITU viņi redz nevēlējās ņemt manā vietā Nebija MOTIVĒJOŠA texsta , tad vizīte ar izpelika
Lunis:Nju sjitam pirms stundas Riga beidzas prezentacija bija no 10-12 Radisonaa Tur kautkādi jocīgi Zviedri nemaceja sakarīgi nomotivēt KĀPĒC man būtu tur jāvelkās un CITU viņi redz nevēlējās ņemt manā vietā Nebija MOTIVĒJOŠA texsta , tad vizīte ar izpelika
rīt tak šiem paredzēta prezentācija radisonā? šodien ar kaut ko taisīja?
Jā rīt točno 10-12 Bet šie baig publiku izvēlās manā vietā neko citu negribēja ņemt un sakarīgu tehstu ar par PROGRAMMU nevar izsspiest Nu bet 4 vēstule jau ar zviedriem un NEKĀDI nevar isspiest KO TIEŠI vislaik tik "Jūs nenozēlosiest , un būs ļoti intresanti" Man vienkārši nav idejas mest darbuss pie malas uz "Buss ļot intresanti" motīvu Piedāvāju CITU čali savā vietā BET šiem noteikti griboties tikai mani ne citu , laikam kautkāds saraksts šiem vai Teicu ka bez PROGRAMMAS nebraukšu šie atkal "Jūs neozēloesiet būs ļoti intresanti un tiri piri" Hohma koroče jau kādu nedeļu šitā sarakstamies
Lunis:Jā rīt točno 10-12 Bet šie baig publiku izvēlās manā vietā neko citu negribēja ņemt un sakarīgu tehstu ar par PROGRAMMU nevar izsspiest Nu bet 4 vēstule jau ar zviedriem un NEKĀDI nevar isspiest KO TIEŠI vislaik tik "Jūs nenozēlosiest , un būs ļoti intresanti" Man vienkārši nav idejas mest darbuss pie malas uz "Buss ļot intresanti" motīvu Piedāvāju CITU čali savā vietā BET šiem noteikti griboties tikai mani ne citu , laikam kautkāds saraksts šiem vai Teicu ka bez PROGRAMMAS nebraukšu šie atkal "Jūs neozēloesiet būs ļoti intresanti un tiri piri" Hohma koroče jau kādu nedeļu šitā sarakstamies
Es gan rīt aizbraukšu kaut ko ieest uz Nikona rēķina, vēl jo vairāk, ka līdz turienei men kājām aiziet ir ātrāk nekā aizbraukt ar auto. Pabrīnījos kā šiem ienācis prātā mani uzaicināt un kur manu e-pastu atrakuši.
Nju es točno neiešu , es ta sapratu ka dos šie testiem BET man kautkā attieksme neiedvesmoja komunikācijas tikai "Krieviski --Angliski " kā kautkādā guberņā un viss pēdējā brīdi . "Paēst lietderīgi" priekšlikumus saņemu pietiekami regulāri lai dēļ tiem nebūtu bizness jāparceļ un jāskrieb uz "Iespējamu haļāvu" Nākamo gadu veltīšu ARTam un Famīlijai man uz 2010 gadu jau DIŽI DARBI tāpēc 2009 būs brīvais režims ar vāverēm un pupiem un ATVAĻIĀNJUMS
A es nesapratu kādā sakarā es ar tādu e-pastu saņēmu... Ne es nikonu lietoju, ne es pazīstams un slavens ne kā... Ņipoņa man... :face-plain: I tas, ka pieteikšanās tik pa eng/ru - slinkums kustināt smadzeni lai domātu citā valodā. Bet nu laikam vajadzēja darīt kā ak34 un iet vnk pieēsties bet nu jau par vēlu
snaaretiPUss:A es nesapratu kādā sakarā es ar tādu e-pastu saņēmu... Ne es nikonu lietoju, ne es pazīstams un slavens ne kā... Ņipoņa man... :face-plain: I tas, ka pieteikšanās tik pa eng/ru - slinkums kustināt smadzeni lai domātu citā valodā. Bet nu laikam vajadzēja darīt kā ak34 un iet vnk pieēsties bet nu jau par vēlu
Gan jau ka nav par vēlu Normāli var aiziet patusēt, cerams bez maksas pieēsties un cerams jauno Nikonu aptausīt. Lai nu kā -- tomēr interesanti
ak34: Gan jau ka nav par vēlu Normāli var aiziet patusēt, cerams bez maksas pieēsties un cerams jauno Nikonu aptausīt. Lai nu kā -- tomēr interesanti
Nu nekas, gan mans vēders uz mani nedusmosies, ja neaiziešu. Bet ja aiziešu tad mans Kanons mājās gan ar šķību aci skatīsies uz mani... Tas nebūtu labi - savādāk šedevrus no viņa vairs nesagaidīt... :face-plain:
tu zin vispaar nesiekalojos skatoties uz D3... njaam... vienu briidi kka 1DmkIII patika .. tu zin buutu ar mieru pariet uz nikon j avien $$$ atlautu, un ja jau nebuutu sapircies visadas fignas prieksh canon
jes jes, nikons savos paziņojumos viņu tuvina mid formātam nevis 35mm. Oficiālie sampļi no nikon tādi neko patikās fashion bildītes. ak34 biji šodien uz nikon pasākumu? ko labu tur pastāstija?
arturso:jes jes, nikons savos paziņojumos viņu tuvina mid formātam nevis 35mm. Oficiālie sampļi no nikon tādi neko patikās fashion bildītes. ak34 biji šodien uz nikon pasākumu? ko labu tur pastāstija?
Biju aizgājis. Foršs aparāts, tikai padārgs. Latvijas standartcena ir paredzēta ~5190 Ls un pieejams būšot no 20.decembra. Kā saprotu Lielākas izšķirtspējas D3 ar mazāku jūtību. Cik nu patausīju rokās un pabildēju -- foršs aparāts. Man patika.
Neļāva,ta neļāva,ja baigi gribētu droši vien varētu ielikt,jo uz nagiem šie neskatijās,bet tajā gaismā tas būtu pilnīgs beztolks.Nu jā ,D3 kā D3,interesanti ka uz 1600 tumšajās vietās bija detaļas un nebija acīs krītošu trokšņu,vai nu kameras uzstādijumi bija sakruķīti uz baigo kontrastu,vai arī Nikons kaut ko trokšņkāvja algoritmos pamainijis.Cik varēja spriest pēc kameras ekrāna,tad atšķirība gaismasjūtībā/trokšņos starp D3 un D3x ir kādi 2 robi,6400 uz D3x izskatās tik pat nejēdzīgi kā 25600 uz D3.Bildes detalizāciju tur novērtēt nevarēja.Cena drusku nejēdzīga gan.
heh, sasmiidinaaja tas "studijai tak - nee, reportaazjaam!" Ir man viena drushka shtatos - bik nopietna fotograafe, vinjai ir gan Canon komplekts, gan Nikon komplekts, ar vienu brendu bildee tikai studijaa, ar otru brendu tikai aaraa, uzminiet nu kursh brends kur tiek lietots!
Ja "Uz roku " tad NIKON man noteikti patīk labāk ĒRTĀK erganomiskak pogas un izvelnes ertakas. Bet nju ko DOD ar to stradaju pietam EOS 1D visiem ar diezgan erti rokā tik neertaka izvelne , BET nju vairs ilgi naf jacakarejas, varesju izveleties KO VĒLOS / SANAKS
Jonatans:... vinjai ir gan Canon komplekts, gan Nikon komplekts, ar vienu brendu bildee tikai studijaa, ar otru brendu tikai aaraa, uzminiet nu kursh brends kur tiek lietots!
latviski uzminēt vai kā? latviski - kas to lai zina. krieviski HVZ.