Ir lietoti - bet kā jauni. Es mēģinu salīdzināt ar to kas ir atrodams tepat nevis ar to, kas ir tur.[ar nosacījumu ka draugi atved] bet tepat ir: www.salidzini.lv...
..bez tam visus var apzvanīt un saņemt atbildi, ka nav un visdrīzāk arī nebūs...[es par EC14]
Es nestriidos, ka labs piedavajums prieksh lv, tomer man parasti draugi atved neko neprasot par to, citreiz pats atkal atvedu... Lidz ar to man nekada steiga nav un sheit nemu tikai ja ir veel izdeviigaak vai arii jauna cena ir tada pati ka tur.
chess:Ir lietoti - bet kā jauni. Es mēģinu salīdzināt ar to kas ir atrodams tepat nevis ar to, kas ir tur.[ar nosacījumu ka draugi atved] bet tepat ir: www.salidzini.lv...
..bez tam visus var apzvanīt un saņemt atbildi, ka nav un visdrīzāk arī nebūs...[es par EC14]
Nu... Es savu 14-54, mazak kaa paris gadus vecu, kopaa ar B+W UV filtru un Jennis vaacinju upgreida gadijumaa uz 14-35 domaaju pa kadiem ~230Ls max tirgot... Lidzi viss orginaalais iepakojums... Vaacu ebayjaa parasti sasola ap 240-300ls max, cik paskatiijos... Bet tada videja cena par lietotu bez nekaa lidzi ir ap 250Ls.
Nezinu par citiem, bet mani- optika, 2x lielakais asuma dzilums un darba attalums (vai ka nu vinju tur daudz) tads, ka var uzlikt gandriiz visus citus stiklus ar adapteriem. Pashkas kameras oly ir stipri drankiigas.
Cik nu crops, jo matricas izmers tikai viens un attieciigi ar stikliem lietojams ir tikai shis izmers, nav taa kaa canikon gadijumaa- matricu izmeri dazhaadi un stikli ne visi ir lietojami ar pilno kadru...
Nee, nu kapec, ja sheit cena pievilciiga, neiebilstu pirkt sheit arii kaut ko... 14-54 sheit .lv godiigi arii jaunu pirku, jo vajadzeja aatri... Bet vairak gan no oly neko neesmu sheit pircis.
chess:Ok.Paldies, skaidrs.Ja draugi var atvest -vispār nav problēmu un protams tad šeit nav ko pirkt, atliek tikai novaktēt tur. Veiksmi.