uij ieraudziiju cenu sabijos pie mums latvijaa taadu micro grib nopaardot par 224Ls, nu paldies tad es aizeju uz latgaliiti iepeerku kilogramu baltaas diodes un uztaisu pats, vairaak par latiem 50 diezvai sanaaks.
biku vairaak sanaaks nekaa 50Ls, ar 4aam baterijaam to kaudzi nenobarot, jaataisa paarveidotaajs kursh uzdzen spriegumu liidz apm 30-40v, lai gan taa izmaksas ar nepaarsniegtu 5Ls.. vieniigais skeerslis slinkums vismaz man, vienu jau uzceptu bet vai vairaak...
Iekš KEH mētājās vecas RingFlash no-name (vivitar un t..t). Tās var veiksmīgi pārbūvēt par LED-u flashu. ieliec jaudigākus LED-us, pieslēdz āķim un būs normāla macro gaisma un ar visu objektīva uzskrūvējamo
Sen jau tāda doma bij, bet slinks esmu maita jāpabeidz vēl projektors
Jomajo!! 3-5w Soms, ko tu pīpē?! :face-surprise: No vienas 1w diodes jau uhh... Un izmērs ir ap kvadrātcentimetru. Cena vienai ap 7ls. Ar kaut kādām 5w diodēm jau tiek apgaismots dzelzsceļa tilts.
pirmām kārtām >1W LEDiem vajag dzese''esanu un tas vairs nav tik kompakti. Protams - var taisīt lielo softboksu, bet būs dārgi. toties patērēs ļoti maz elektrības un nevajadzēs pirkt dārgās lampas.
Otrkārt, ir maz-ie 5/10mm LEDi - arī jaudīgie un ne tik. Ja parastie maksā ap santīmiem, kuri dod 1000..20000mcd, tad jaudīgie maksā jau 40 santīmi un dod 140000mcd.
Man pašam jau ir uz rokas 990 LED-i 100000mcd, bija plānots projektorā izmantot.
Laba manta ja mobili nepieciešama ilga darbošanās no nelieliem akumumatoriem . Fotogrāfēšanai nopietnai gan tas neder. Video filmēšanai gan lietoju ar četrām lielām LED diodēm, bet fotogrāfēšanai gan lietoju Lowel 100Wt halogēno., un uz iso 800-1600.
man nepieder, bet kad ir filmēšanas tad gaismotājiem formulē kādus verķus ņemt līdz - šis ir dievīga manta ja jāfilmē auto salonā vai kādai sīkai piegaismošanai, bet ar to nevar biļdēt no rokas vai izmantot par primāro gaismas avotu !
cena veidojas no stabilām dodēm spējīgām mainīt savu degšanas spožumu un regulējama barošanas bloka