Vēlos pasūtīt no interneta, precīzāk no [url=www.xnet.lv]www.xnet.lv[/url] Canon Eos 450D. Tā kā no interneta pasūtīšu par attiecīgi tik lielu summu pirmo reizi, gribēju jautāt vai tur ir droši un vai ar piegādi un visu pārējo viss būs kārtībā? varbūt kādam ir bijušas kādas nopietnas aizķeršanās..
Jā Xneta esmu pircis vairākas lietas tai skaitā auto akumulātoru un digitālo fotoaparātu un vēl šo to. Viens no labākiem un piegāde arī laba,tā kā pērc droši.
Xnetā no LV neta veikaliem ir viens no labākiem servisiem. Protams, ka cenas (ne)daudz augstākas kā citur. Droši (naudas ziņā) ir arī lētākie veikali, bet tiem serviss parasti nav tik labs. Ar labu servisu saprotu to, ka tieku informēta par savu pasūtījumu, turklāt visai precīzi un ātri, pirms pasūtījuma veikšanas ir arī visai precīza info par to, vai prece ir vai nav noliktavā utt.
ievish:Xnetā no LV neta veikaliem ir viens no labākiem servisiem. Protams, ka cenas (ne)daudz augstākas kā citur. Droši (naudas ziņā) ir arī lētākie veikali, bet tiem serviss parasti nav tik labs. Ar labu servisu saprotu to, ka tieku informēta par savu pasūtījumu, turklāt visai precīzi un ātri, pirms pasūtījuma veikšanas ir arī visai precīza info par to, vai prece ir vai nav noliktavā utt.
Piekrītu, ka tas ir bonuss, jo, piemēram, vakar [url=www.hypermarket.lv]www.hypermarket.lv[/url] man pēc pasūtīšanas pazvana un pasaka, ka katrai precei ir 2Ls klāt pie cenas, jo redz jaunā partija esot atnākusi nedaudz dārgāka kā iepriekš...
m79 tiešām ir uzticams. viņi jau diezgan ilgi darbojas, lai gan no paša sākuma cik noprotu viņu veikals tirgoja tikai datoru sastāvdaļas. Tagad izskatās mazliet paplašinājuši klāstu
tātad, iesaku, ja pērc kameru, maksā uz vietas bez piegādes ! Obligāti pirms maksā pārbaudi visu ko vari, kā strādā, matricu utt. Šajā variantā ir galīgi vienalga no kura i-veikala pērc !!!
Visi i-veikali ņem no 4-5 piegādātajiem, tā kā brāķis minimāls. Bīstami ir ņemt no ss.lv
esmu iepircies metaleks.lv m79.lv digiparks.lv
ir ok. xnet liekās neadekvādi par dārgu. m79 serviss daudz labāks, jo tur strādā džeki kas rubī fišku par precēm (datoriķi), nevis ir pliki reselleri (nokāš 10..20% un viss)
par xnet varu teikt tikai to labāko, esmu tur pircis daudz un dažādas preces, vienmēr ātri atbild, teicama piegāde. pēdējā laikā gan izvēlos citus i-net veikalus kur cenas ir lētākas. Pozitīvas atsauksmes varu veltīt arī brivi.lv, ff.lv, metaleks.lv, veicis.lv
ar xnet nekad nav bijušas problēmas, ko nevaru teikt pat vertucatalog.lv šo pēdējo noteikti neiesaku. Šiem ir grūtības ar saistību izpildi, garantiju remontiem un tā.
Mh, iegāju tajā m79 , jā cenas zemākas, bet apjuku .. es gribu Canon EOS 450D , m79 ir - Canon EOS 450D 18-55 IS Lens Kit Black - pa 417 Ls un Canon EOS 400D 18-55 LENS KIT BLACK EU pa 435 Ls. Kapēc ir dārgāks, vai tad 450D nav labāks par 400D ?
Skaidrojumus ,sakarīgus par komplektāciju,cenām no internetveikaliem gan neceri!Tad jau labāk apskatīt uz vietas internetveikalu ofisā,protams kamēr visus apskraidīsi ,sarakstīsi tad būs vien tā pati dārgā cena.
Raksti pa taisno Mārtiņam! Tas par m79. Vis kaut kas ir pirkts pie viņa. Privāti tik uzrakstu ko gribu, pa cik redzēju, pa cik viņš var atdot... Reizēm gadās, ka nedaudz dārgāk neka citur, bet izpaliek čakars meklēt, kontaktēties utt utml. Pie tam, m79 jau pārbaudīta vērtība. Reizēm gadās viņiem kau ko "pačakarēt", t.i., vai nu neatnāk tanī dienā, vai ko sajauc, bet kuram ta negadās! Pie tam, tas nenotiek tik bieži, lai pie viņiem vairs neko, neko...
P.S. Un tas Mārtiņš man nekāds ne čoms, ne... Vienkārši kopš seniem laikiem iegājās kontaktēties tieši ar viņu - viņš kādreiz kā atbildēja uz manu jautājumu, tā arī aizgāja - tikai ar viņu...
jau pāris gadus iepērkos metaleks.lv Cenas pārsvarā no zemākām (it īpaši uz datoru komponentiem), apmainīja preces pēc garantījas jau kādas 3 reizes un nesūdzējās (nedēļa gan jāgaida).
No savas pieredzes: 1. Xnet - super, nekādu probl. ar garantijām, ja sabojājas. mīnuss - cena augstāka, nekā citur... 2. m79 - ar nekādu probl. un cenas ir zemākas. 3. metaleks - tas pats. 4. neostore - dažām precēm cenas ir baigi ok., tur nopirku 450D par tobrīd vismazāko cenu Rīgā !!! bija probl. ar gaidīšanu uz vietas plus likapiemaksāt it kā par dok. noformēšanu 2 latus - negopdīgi, ja tu aizbrauc pie viņiem, kakovo hrena vēl jāmaksā!!! 5. ss.lv - cenas vēl zemāks, garantijas - NEKĀDA! 6. e-bay.co .uk vai .de - uzskatu, ka nav reāla garantijas seguma, ja gad. kas notiek, jāmaksā par sūtīšanu..?