forum.gif
Kur atrast kalendāra templeitu ar vārda dienām un valsts svētkiem?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur atrast kalendāra templeitu ar vārda dienām un valsts svētkiem?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.08 02:13
 citēt
Kur atrast kalendāra templeitu (MS Outlook/MS Word/MS Publisher) ar vārda dienām un valsts svētkiem?

Meklēju netā, bet nu sūdīgi man sanāk ar to meklēšanu...

Varbūt kādam ir jau templeiti gatavi? Labākas alternatīvas?

Ideja vienkārši ir uztaisīt pašam savu kalendāru ko dāvināt tuvajiem ziemuļos. Outlooks var nolādēt valsts svētkus, bet ar vārda dienām ir sūdīgāk.

Paldies par palīdzību!
Publicēts: 03.12.08 02:16
 citēt
Bet ir taču firmas, kas ar to nodarbojas. Viss ir pavisam vienkārši - aizsūti savas fotogrāfijas, izvēlies paša kalendāra dizainu un viss bumbās.
Tas neder?
Publicēts: 03.12.08 02:30
 citēt
full_clip:Bet ir taču firmas, kas ar to nodarbojas. Viss ir pavisam vienkārši - aizsūti savas fotogrāfijas, izvēlies paša kalendāra dizainu un viss bumbās.
Tas neder?

Vēlme ir to mēģināt izdarīt pašam, un tad arī kontrole pār visu būs lielāka (atskaitot drukāšanu protams).
Publicēts: 03.12.08 02:50
 citēt
www.artstudio.lv...

Atradu vārda dienas priekš outgļuka.

Bet ja kādam ir vēl labāki varianti labprāt uzklausītu.
Publicēts: 03.12.08 07:05
 citēt
Tildes birojā jau ir iekšā vārdadienu kalendārs priekš Microsoft Outlook
Publicēts: 03.12.08 07:35
 citēt
intereses pēc, ko tad tālāk ar to var iesākt? tb kā no tā outlook tālāk dabūsi smuku, drukājamu kalendāru?
Publicēts: 03.12.08 22:19
 citēt
eh man ar bija doma pasham, bet slinkums sarosijaas un pasuutiju picturehappy.lv man tas cipars likaas sakariigs piedevaam iespeejas veidot kaa labpatiik man shkiet pietiekamas..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):