forum.gif
Ko vajag sievietei un vīrietim ... :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Ko vajag sievietei un vīrietim ... :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.08 19:05
 citēt
Man te atkal ienāciess jautrais meiliņš. :face-wink:
Lai apmierinātu sievieti vajag …
un tas nav nemaz tik grūti būt:
1) laipnam,
2) labam,
3) dāsnam,
4) maigam,
5) uzmanīgam,
6) galantam,
7) inteliģentam,
8) izglītotam,
9) ar humora izjūtu,
10) izgudrotājam,
11) spēcīgam,
12) saprotošam,
13) pielaidīgam,
14) pacietīgam,
15) piedodošam,
16) piesardzīgam,
17) mīlīgam,
18) uzņēmīgam,
19) uzticamam,
20) aizrautīgam,
21) pieklājīgam,
22) utt.,
23) utt.
Tajā pat laikā ir jābūt profesionālam:
24) pavāram,
25) santehniķim,
26) mehāniķim,
27) elektriķim,
28) krāsotājam,
29) apmetējam,
30) galdniekam,
31) dekoratoram,
32) dizainerim,
33) stilistam,
34) seksapatalogam,
35) psihologam,
36) terapeitam,
37) organizatoram,
38) administratoram.

Tajā pat laikā vajag būt:
39) labam tēvam,
40) mīlošam vīram,
41) utt.,
42) uzticamam draugam,
43) lieliskam mīļākajam.

Neaizmirstot:
44) bieži teikt komplimentus:
45) mīlēt šopingu;
46) neskandalēt un nemeklēt problēmas,
47) nekaitināt viņu,
48 neskatīties uz citām meitenēm,
49) sadzīvot ar viņas mammu.

Tajā pat laikā:
50) nedrīkst būt greizsirdīgam,
51) vienmēr dāvāt ziedus,
52) jābūt uzmanīgam pret viņu,
53) jāmāk uzminēt viņas vēlmes,
54) jābūt tik lielai naudai, lai apmierinātu visas viņas kaprīzes.

ĻOTI SVARĪGI!!!
55) NEKAD neaizmirst datumu:
- viņas draugu un radu dzimšanas dienām,
- pirmās tikšanās reizei,
- saderināšanās dienai,
- kāzu dienai.

Bet cik vienkārši padarīt vīrieti laimīgu, tikai vajag:
1. Nodarboties ar viņu ar seksu;
2. Pabarot;
3. Likt mierā!
:face-wink: :face-grin:
Publicēts: 03.12.08 19:13
 citēt
Pats varu paēst...
Publicēts: 03.12.08 19:25
 citēt
Tāda sajūta, ka Linkman pirmo mēnesi pie interneta ticis :D
Publicēts: 03.12.08 19:52
 citēt
snaaretiPUss - ko es lasu pie burziņa? Vieta vispārējām sarunām un tusiņam, pļāpājam par visu un da-jeb-ko, vienvārdsakot, spams. Vai tad nav lielisks spama ieguldījums? :):D
Publicēts: 03.12.08 20:04
 citēt
Nū ja būtu kaut kas jauns un svaigs, tad jau būtu baig feini ;)
Bet tomēr ne velti ir tāds atsevišķs topiks "FUN" jau kurā paaudzē (šobrīd sējums nr. 8), kur visādām šādām lietām būtu piemērotāka vieta (re, Dambis tieši tur piemēram iekopēja veco labo joku par vīriešiem un ābolkūkām) - nu vismaz atsevišķu topiku šādi veci joki gan nebūs pelnījuši, manuprāt... ;)

Vai nu tad vēl variants - izveido atsevišķu topiku "Linkmana joku kaste" un liec visu ko Tev kolēgas sūta uz e-mailu tur... :) Jo gan jau ka kādam tas patiešām ir kkas jauns, smieklīgs un interesants ;)
Publicēts: 03.12.08 20:27
 citēt
Mhmm - paldies par ieteikumu. Tā ir, ka tik reti ienāku forumā - ej nu saproti, kas visur notiekās. ;)
Publicēts: 03.12.08 20:34
 citēt
snaaretiPUss:Tāda sajūta, ka Linkman pirmo mēnesi pie interneta ticis :D

Linkmans ir zaudējis 3. punktu :D (vina sākuma tekstā pats pēdejais)
Līdjūtības izsaku.
...un lai dievs dod visiem trim vīriešu punktiem VIENMĒR piepildīties :)
Publicēts: 03.12.08 21:30
 citēt
Jā, nabaga vīrietīši.
Publicēts: 03.12.08 22:50
 citēt
Nu ja jau jāpļāpā...:face-monkey:

Ķīmiskais elements - Sieviete

Simbols - @&. Ražotājs - Dievs.
Atklājējs - Ādams. Masa - vidēji 53,6 kg, variē robežās no 40 līdz 200 kg.
Sastopamība - vērā ņemamā (daudzumā apdzīvotās vietās).

Fizikālās īpašības:

• Virsma parasti klāta ar plānu krāsainu slāni.

• Vārās pati no sevis, sasalst bez redzama iemesla.

• Kūst, ja ar to pareizi apietas.

• Kodīga, ja nepareizi lieto.

• Sastopama dažādās formās, sākot ar izciliem tīrradņiem un beidzot ar neapstrādātu rūdu.

• Viegli padodas, ja izdara spiedienu pareizās vietās.

Ķīmiskās īpašības:

• Liela tieksme savienoties ar zeltu, sudrabu un atsevišķiem dārgakmeņiem.

• Spēj absorbēt lielu daudzumu dārgu substanču.

• Var spontāni eksplodēt bez brīdinājuma un redzama iemesla.

• Šķidrumos nešķīst, taču, piesātinot ar alkoholu, ievērojami pazeminās pretestība.

• Pats spēcīgākais zinātnei zināmais naudas reducētājs.

Vispārīgs izmantojums:

• Izteikti ornamentāls, īpaši sporta mašīnās.

• Labs relaksācijas līdzeklis, kas pārspēj citus zināmos.

• Ļoti efektīvs tīrīšanas līdzeklis.

• Izcilākie paraugi arī labi izmantojami ēdienu gatavošanai.

Testēšana:

• Ja tos uziet dabiskā stāvoklī, tīrākie paraugi iegūst rozā nokrāsu.

• Kļūst zaļi, ja novieto blakus kvalitatīvākam paraugam.

Drošības noteikumi:

• Bīstama, ja nonāk nepieredzējušās rokās.

• Arī pieredzējušam personālam jāievēro maksimāla rūpība un piesardzība.

• Nav atļauts turēt īpašumā vairāk par vienu, lai gan atsevišķus eksemplārus var uzglabāt attālās vietās,
ja vien tie nenonāk kontaktā cits ar citu.
Publicēts: 03.12.08 23:25
 citēt
Linkman, ai - ar taadu viirieti man buutu garlaiciigi!;-(
Publicēts: 04.12.08 13:05
 citēt
Linkmann, netaisi katru reizi jauno topiku, tam paredzets FUN8
Publicēts: 04.12.08 13:30
 citēt
nee, nee barot un likt miera- nepiekritu:)
Publicēts: 04.12.08 14:55
 citēt
Var nebarot,ka tik liek mierā!:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 04.12.08 16:06 labots
 citēt
Shadow - vari dzēst šo laukā - par FUN mani iepriekš apgaismoja snaaretiPuss. :face-wink:
Dansiga - pirmie 55 punkti būtu ideāla vīrieša variants no sievietes skatījuma, bet reāli dzīvē tas var sarukt līdz pieminētai galējībai (trīs punkti). Būtu labi, ja galejībās nekrītam un atrodam kompromisus starp to, ko vajag un ko grib sieviete un vīrietis. :face-wink:
Chess - jā, jā, skatījums uz sievieti caur ķīmijas prizmu. :)
Publicēts: 04.12.08 18:30
 citēt
pieteik tikai ar 43. poziciju
Publicēts: 04.12.08 22:41
 citēt
linkman, es saku taaa - JEBKURA galeejiiba ir un paliek galeejiiba un rieb .... arii tikai pozitiivaas iipashiibas maisiem - ir galeejiiba .. brrrrrrrrrrrrr
Publicēts: 05.12.08 00:00
 citēt
nekad, nekad neliek mierā - meli - tā viņas nedara - un neceriet
Publicēts: 05.12.08 00:12
 citēt
ai tas viss ir bleķis. galvenais ir mācēt saprast visu no pusvārda. kas nereti var izrādīties visai sarežģīti vai pat neiespējami.
Publicēts: 05.12.08 00:57
 citēt
viirsihi un no pusvaarda!?!?!?!? paraadi man taadu viirieti!;-)))
Publicēts: 05.12.08 01:10
 citēt
no pusskatiena arī var. daži:)
Publicēts: 05.12.08 01:20
 citēt
Droperidol, hmzzz ..... kur nu veel pusskatiens?!!?!? KAut gan - jaaa - skatiens dazhreiz meedz buut daudz izteiksmiigaaks par pusteiktu vaardu ;-)
Publicēts: 05.12.08 01:34 labots
 citēt
Ja pietiekoši ilgi dzīvo kopā, tad pat pusvārds un skatiens nav vajadzīgs - tad no soļu ritma (tikai audiosignāls), pat vēl neredzot kustības un žestus var nojaust, kāds ir garastāvoklis. ;)
Publicēts: 05.12.08 08:53
 citēt
Linkman, garastaavokli var nojaust, bet es par to, ka viirietis ir daudz nemobilaaks uz pusvardiem un pusskatieniem - vienkarshi nesaprto, nevis izliekas, ka nesaprot;-)
Publicēts: 05.12.08 11:46
 citēt
axa, un sievietei vajag tieši tā, kā redzējuse sapnī vai filmā- improvizācija par tēmu ir nosodāma... un vēl ļaunāk- šādā improvizācijā piedalīties, jo zūd taču identitāte, zūd vīrišķā stāja utt. un kam tad der tā sieviete bez pautiem?

dansiga, tāda ir visai tieša un paradoksāla reakcija uz "par to"...
Publicēts: 05.12.08 13:14
 citēt
dansiga:Linkman, garastaavokli var nojaust, bet es par to, ka viirietis ir daudz nemobilaaks uz pusvardiem un pusskatieniem - vienkarshi nesaprto, nevis izliekas, ka nesaprot;-)

Sievietes tiešām ir lieliskas aktrises. Viņas jau nevar pa tiešo pateikt, bet tik ar pusvārdiem vai pusskatieniem. Ej nu tad izzīlē, ko gan tas pusvārds vai pusskatiens nozīmē. Tā kā zināmā mērā varētu Tev piekrist, ka tā ir. No minimālas informācijas var secināt nepareizi. Tad labāk nemaz nesecināt. Labāk ne ar pusvārdiem metāties, bet izrunāties. Tā nu ir ar tām sievietēm - kā ar bitēm. Kā bija tajā dziesmā: jā nozīmē varbūt, varbūt nozīmē nē, nē nozīmē jā. ;)
Publicēts: 05.12.08 15:04
 citēt
Linkman: jā nozīmē varbūt, varbūt nozīmē nē, nē nozīmē jā. ;)

Tikai, ja nu gadījumā "nē" patiešām nozīmē "nē", tad pastāv nopietns risks dabūt ar slotu pa galvu…
Publicēts: 05.12.08 19:05
 citēt
aile: Tikai, ja nu gadījumā "nē" patiešām nozīmē "nē", tad pastāv nopietns risks dabūt ar slotu pa galvu…

Kategoriskus 'nē' ļoti labi var redzēt gan sejas izteiksmē, gan intonācijā. Slota domāta auniem. ;)
Publicēts: 08.12.08 23:12
 citēt
es teiktu, ka stipri pārspīlēti :) nedomāju, ka ir vēl kāda tik naiva sieviete, kura to visu sagaida no vīrieša un kurai tas viss tiešām vajadzīgs :) un vispār, ja pārcenšas izdabāt, var sanākt vēl sliktāk :face-wink:
Publicēts: 09.12.08 00:29 labots
 citēt
daiga35:es teiktu, ka stipri pārspīlēti :) nedomāju, ka ir vēl kāda tik naiva sieviete, kura to visu sagaida no vīrieša un kurai tas viss tiešām vajadzīgs :) un vispār, ja pārcenšas izdabāt, var sanākt vēl sliktāk :face-wink:

Piekrītu - pārspīlēti. Bet pārspīlējums šad tad vajadzīgs, lai rakstītais būtu vēl iespaidīgāks. :) Izdabāt - tas man kaut kā grūti padodas. Ja kaut kas nepatīk, tad man var iepūst vienalga kur, nekas nemainīsies. ;) Bet ja es tā apskatos no praktiskā viedokļa, tad no p.25 līdz p.33, ieskaitot vēl 37. un 38. - pēdējos gados intensīvi piekopts. :) Dažs pieminētais, piemēram, šopings - nu man tas kā vērsim sarkana lupata. Tad man baigi jāsaņemas, lai neuzsprāgtu, ja nu šāds process tomeŗ ir neizbēgams. Ja es zinu, ko man vajag - atnācu, ieraudzīju, nopirku - viss punkts basta. Izņēmums ir fototehnika. Tur es varu kādu brīdi pasiekaloties, apjaust reālos izmērus un sapņot doties laukā no veikala. :)
Publicēts: 09.12.08 06:39 labots
 citēt
Linkman:šopings - nu man tas kā vērsim sarkana lupata.
niknāki jau buļļi un melš gan, ka šie nesensibilizēti! malo togo, man no šopinga bērnibas trauma. karroče sadalu viedokli. - pritams, ja 1-n tas nav photo-fono-video-shoppings!
Publicēts: 09.12.08 08:55
 citēt
Linkman:
daiga35:es teiktu, ka stipri pārspīlēti :) nedomāju, ka ir vēl kāda tik naiva sieviete, kura to visu sagaida no vīrieša un kurai tas viss tiešām vajadzīgs :) un vispār, ja pārcenšas izdabāt, var sanākt vēl sliktāk :face-wink:

Piekrītu - pārspīlēti. Bet pārspīlējums šad tad vajadzīgs, lai rakstītais būtu vēl iespaidīgāks. :) Izdabāt - tas man kaut kā grūti padodas. Ja kaut kas nepatīk, tad man var iepūst vienalga kur, nekas nemainīsies. ;) Bet ja es tā apskatos no praktiskā viedokļa, tad no p.25 līdz p.33, ieskaitot vēl 37. un 38. - pēdējos gados intensīvi piekopts. :) Dažs pieminētais, piemēram, šopings - nu man tas kā vērsim sarkana lupata. Tad man baigi jāsaņemas, lai neuzsprāgtu, ja nu šāds process tomeŗ ir neizbēgams. Ja es zinu, ko man vajag - atnācu, ieraudzīju, nopirku - viss punkts basta. Izņēmums ir fototehnika. Tur es varu kādu brīdi pasiekaloties, apjaust reālos izmērus un sapņot doties laukā no veikala. :)

Perfekti, gluži manas domas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):