Esmu tur manijis NORMĀLAS Drāznieka bildes , bet pārējās gani issktās itkā TU vai kāds tevlizdīgs būtu tasijis vairumā gadijumu Bet īstenībā man jau liekas ka liela daļa ir bildēta MANGO birojā visdrīzāk , katrā ziņā stils tur "Visnotaļ cilvēcisks" ļaudīm ar vienmuļu biroja dabinieku iztēli domāju ka tāds ir pasūtītaja uzzstādijums
Palūrēju- daudzas bildes ir stipri virs boga vidējā līmeņa... bet ir jāsaprot, ka katram saitam ir savas nerakstītas prasības... un ja gribi tur tusēt, tad tās ir jāievēro
Man gan liekas normālas bildes priekš konkrētā portāla. Un diez vai, ka šiem ir problēmas ar pietrūkušo reitingu. Tas ir jauns projekts un meiteņu bildes tur jau ir no paša sākuma. Tāds koncepts puišiem.
coop:Nu nezinu taas meitenes bildes kura ir pirmaja vietaa man patika..
laikam pats bildeeji ?
ja goodiigi es piekristu bidlete tam portaalam!! muusdienaas naudu vajag!! un ja to var dabuut par neparaak kvalitativaam standarta bildeem, tad man nebutu iebildumu! ..
bet pareizi jau haiduks saka, ka katram savas parsiibas, un taa kaa tur tusee dzeltanaas preses miilji, astotklasnieki un onanisti, tad es domaaju ka viniem taas bildes ir pa pirmo zorti!