Gribeetu pieveerst administratoru un moeratoru uzmaniibai shaadu lietu, ko var gadiities kaads ir pamaniijis bet visticamaak ka vienkaarshi ignoree.
Diezgan biezhi peedeejaa laikaa paraadaas visaadi mistiski paint maakslas uzplaiksniijumi ko goda vaards nesaprotu un negribu redzeet starp pievienotajaam bildeem. Pirmkaart jau taapeec ka shaadi darbi shinii lapaa pilniigi un galiigi neiederaas, vai arii ja administratori uzskata ka iederaas, tad iesaku uztaisiit tam atsevishkju kategoriju un attieciigi nosaukt.
Visaadaa gadiijumaa pamatdoma ir shaada. Ja jau eksistee divas veerteeshanas kategorijas, viena ko izmanto visur ta ir "kritikai" un otra "apskatei". Taatad shai te apskates metodei ir ljoti labi aprakstiiti divi veerteeshanas varianti: Patiik/Dzeest. Iesaku: Ja bildei paraadaas vismaz 3 veerteejumi "Dzeest" lai bilde tiek automaatiski nonjemta no publikaacijas vai paarcelta uz melnrakstiem.
Papildus gribeetu ieteikt izveidot WARN sisteemu, daudziem ljoti paziistama lieta. Lietotaaja briidinaajums par paarkaapumu. Pienjemsim WARN sadaljai ir 5 iedaljas. Sasniedzot 3 iedaljas lietotaajam tiek liegta iespeeja komenteet bildes. Sasniedzot 4 iedaljas lietotaajam tiek liegta pievienot bildes. Sasniedzot 5 iedaljas lietotaaja konts tiek blokeets uz 3 dienaam.
Taapat nebuutu slikti izveidot lietotaaja iespeeju "Melnais Saraksts". Ar sho te funkciju lietotaajs var liegt citam lietotaajam komenteet vai veerteet vinja bildes.
jautaajums tikai - kursh buus tiesnesis... administraacija jau arii meedz buut polarizeeta - no flegmaam liidz fashistiem... (tas taa - par administraacijaam kopumaa, nevienam neko personiigu neveltu!) nu nu nu
SL:Baigais gudrinieks. Zin kas iederas kas ne un vēl noteikumus kādus vajadzētu Drīz būs par katru pukšķi iekš foruma knipis un maskavas parādīšana.
Iipashi nesapratu. Taatad tu esi par vai pret shaadiem ieteikumiem?
Vaarnu sisteema nav nekas tik tragisks kas vareetu kaadam iipashi kaiteet, tieshi otraadi. Uzreiz varees redzeet cik daudz un labi straadaa administratori un dazhi labi lietotaaji piedomaas par to ko un kaa komentee un izsakaas. Esmu veidojis vairaakus "community based" projektus kur nu nekaadi bez vaarnaam nevareeja iztikt.
CYKAHC -> Ja jau te tam visam ir gaajushi cauri tad kautkaa neredzaas ka kautkas nno taa visa buutu izdariits. No kaa var izsecinaat tikai divus variantus, vai nu te nafig tas viss nevienam nav vajadziigs vai arii nav atsauksmes no adminiem.
CYKAHC:jautaajums tikai - kursh buus tiesnesis... administraacija jau arii meedz buut polarizeeta - no flegmaam liidz fashistiem... (tas taa - par administraacijaam kopumaa, nevienam neko personiigu neveltu!) nu nu nu
Kaada starpiiba kursh buutu tiesnesis? Vaarnas liek pamatojoties uz noteikumiem nevis personiigiem apstaakljiem vai nepatikas. Taatad teoreetiski nevajadzeetu buut nekaadu probleemu.
No administraacijas puses nav atsauksmes, un zini kaapeec? taapeec, ka veertiigaakie blogeri to neatbalsta. un veertiigaakie aciimredzami ir tie, kuru viedoklii admini ieklausaas. meerii kaa gribi, vai no kuras puses gribi. peldi pa straumi vai lec krastaa. lasi un skaties ko gribi. nepatiik te - dodies uz profu sausajiem saitiem. kaadreiz bija ass.lv - pilns ar jokiem un karikatuuraam. tagad ir fotoblogs. nav ne vainas.
Jaa nu ljoti zheel ka no veertiigaako blogeru un administratoru puses nav atbalsta. Taatad nekas cits neatliek kaa mesties upee un peldeet pa straumi. :face-surprise:
SL:Baigais gudrinieks. Zin kas iederas kas ne un vēl noteikumus kādus vajadzētu Drīz būs par katru pukšķi iekš foruma knipis un maskavas parādīšana.
Iipashi nesapratu. Taatad tu esi par vai pret shaadiem ieteikumiem?
Vaarnu sisteema nav nekas tik tragisks kas vareetu kaadam iipashi kaiteet, tieshi otraadi. Uzreiz varees redzeet cik daudz un labi straadaa administratori un dazhi labi lietotaaji piedomaas par to ko un kaa komentee un izsakaas. Esmu veidojis vairaakus "community based" projektus kur nu nekaadi bez vaarnaam nevareeja iztikt.
CYKAHC -> Ja jau te tam visam ir gaajushi cauri tad kautkaa neredzaas ka kautkas nno taa visa buutu izdariits. No kaa var izsecinaat tikai divus variantus, vai nu te nafig tas viss nevienam nav vajadziigs vai arii nav atsauksmes no adminiem.
Ak k-gs, varbūt paņem relaxu. Kam tev redzēt to, cik labi strādā administrātori? Imho, gana labi. Man nav vajadzības, lai te kāds staigā kā zaldātiņš. K-kā visu vieglāk uztveru. Pie tam, domāju un zinu, ka tiem saucamajiem adminiem ir arī ģimenes. Un domājams, cik sanāk laika, tik viņi te ieliek savas pūles. Un ir ok.
par tiem paintiem - mums jau ir kategorija datorgrafika, taada lieta gan varbuut buutu noderiiga ka var atlasiit atkekseet kuras kategorijas grib redzeet kuras nee, vienam nepatiik kakiishi, un komentee ka taadu sviestu negrib redzeet, citam saulrieti riebjas raksta akal kaarteejais saulriets, citiem kailfoto nepatiik, taa buutu lai katrs skataas ko grib, protams var jau izveeleeties kategoriju, bet shobriid tikai vienu...
Manis peec vinjiem var buut kautvai desmit gjimenes un triisdesmit sievas Vaitad tas ir attaisnojums neko nedariit vai kautko dariit kam pietiek laika? Nesaku ka jaabuut kaadam zhandarmam kas seko visam liidzi. Tikpat labi var buut kautvai pietotaaju balsoshanas sisteema ko mineeju saakumaa par trijiem "Dzeest" balsojumiem. Protams, vieglaak ir pofigaa nelikties par to ne zinis un tupeet savaa burkaa aizverot aiz sevis vaaku.
Tieshi to arii vajadzeeja noskaidrot. Attieksmi no lietotaajiem. Jo izskataas ka ja jau lietotaajiem nevajag tad adminiem jau nu tochna nevajadzees.
Koba:par tiem paintiem - mums jau ir kategorija datorgrafika
Viss jau buutu baigi feini bet ja jau PAINTA maakslu uzskatam par datorgrafiku tad kapeec jebkura bilde kurai ir peecapstraade nav pie kategorijas datorgrafika? Vai bilde kuraa salikti vairaaki layeri un bilde ielikta pie kategorijas cilveeki kautgan teoreetiski vinjai vajadzeetu buut pie kategorijas datorgrafika. Nu uztaisiit kategoriju "ДЕВИАНТАРТ" un lai baazh tur iekshaa savus PAINTSHEDEVRUS
ps. ljoti laba ideja par kategorijaam. Ja katram lietotaajam administreeshanas panelii buutu izveelne kuras kategorijas vinjsh grib redzeet un kuras nee - buutu ideaali Visam tam ko negribu redzeet vareetu uzlikt lielu treknu IGNORE ;D
visādi brīdinājumi un iespējas atslēgt uz laiku, vai vispār izmest kādu lietotāju paver iespējas variēt ar šīm iespējām. nav jālamājās ar mātes vārdiem, vai kāds personīgi jāapvaino, lai kļūtu nevēlams. bieži vien pietiek, ja zem autora bildes uzraksti acīmredzamas kļūdas, nemaz nevērtējot ar atzīmēm, piebilstot, ka komentārs ir tīri subjektīvs. bieži seko asa reakcija komentāru sadaļā zem bildes, sāk nākt vēstules, lai pie viņa bildēm nelien, pa kādam reidam pa manu "galeriju". ja pa tēmu "uzbrauksi" autoram, kuram paprāvs pulciņš draugu, ātri vien varētu izlidot..... ***bija gadījums apmēram pirms gada. konkrēti neko neminēšu. bija bilde, acīmredzams brāķis, kas, lai glāptu situāciju, šopā bija samudrīts un visam pāri pārvilkta tekstūra. billde bija nostāvējusi kādu dienu un savākusi, kaut kur zem 6. nokomentēju, izvērsās strīds ar autoru par MĀKSLU un pēc stundas bildei bija reitings ap 6,4. toreiz kreisajā malā rādīja pēdējo komentāru pie konkrētās bildes. draugi atsteidzās palīgā...........
qlp, palielam, man, kaa userim un kaa adminam, ir piegriezushies saulrieti, taurentinji un pukites. un tev tadi ir profila, kas nozime, ka es tos labprat izdzestu.
labi, nerunashu bullshitu, tikai gribu pateikt (ja vel neesat pamanijushi) tad fotobloga parvaldes forma ir demokratija, kad izlemj vairakums vai admini, balsoties uz to, kaa labaak vairakumam.
ja es ieliktu mazafaka uz balsoshanu "izdzest vai atstat" varu dereet ka butu atstat + butu tam mulkim sagadajis baudu + popularitati, kas man nav vajadzigs.
no otras puses, tie nedaudzie, kam vinsh patik, piebrektu pilnu forumu un netikai, pilnu internetu, ka BLOGAA CENZUURA! un ka viss te slikti un ka MAKSLAI nelauj izpausties.
tu, kas "vadijis community prohjektus" domaji busi ar to saskaries.
bet ziniet, turpiniet prasit, un var tiesam pienakt attirishanas diena nu, kaa pirtinjaa ejot
Shadow - nu vismaz pārlieciet bilžu pāršķirstīšanas rīkjoslu fotogalrijā virs bildes... Tas palīdzēs ātrāk un tīkamāk pāršķirstīt un fotogalerijas bildes...
Ljoti labi. Ja jau demokraatija tad viss ir loti vienkaarshi - kaads uztaisa topiku ar teemu ar luugumu dzeest lietotaaju, ieraksta pamatojumu, un kas veelas nobalso par vai pret, un administratoram nekas cits neatliek kaa panjemt un idzeest sho lietotaaju. Un ja tev nepatiik manas bildes tu droshi vari vinjas dzeest aaraa tikai pamato kapeec tu to izdariiji un es sapratiishu. Kaa jau mineeju, neseezhu sheit deelj tikshanas topaa.
Runaajot par to ka kaads neljauj maakslai izpausties - ja jau mazafaka uzksata ka vinja darbi ir maaksla, kapeec neliek attieciigajaa kategorijaa? Vai arii moderators vai administrators vienkaarshi nepamana to ka bilde ir ielikta neiistajaa kategorijaa un vareetu bet negrib to labot jo prieksh kam vinjam liekas probleemas un kasiishanaas.
Te tak simts un viens cilvis liekot bildi atzīmē citu kategoriju. Dzīvs piemērs Lunis Ir ok, ja tāds būtu viens vai divi jūzeri. Bet te tādu lērums. Visus neizkontrolēt.
qlp:Ljoti labi. Ja jau demokraatija tad viss ir loti vienkaarshi - kaads uztaisa topiku ar teemu ar luugumu dzeest lietotaaju, ieraksta pamatojumu, un kas veelas nobalso par vai pret, un administratoram nekas cits neatliek kaa panjemt un idzeest sho lietotaaju. Un ja tev nepatiik manas bildes tu droshi vari vinjas dzeest aaraa tikai pamato kapeec tu to izdariiji un es sapratiishu. Kaa jau mineeju, neseezhu sheit deelj tikshanas topaa.
Runaajot par to ka kaads neljauj maakslai izpausties - ja jau mazafaka uzksata ka vinja darbi ir maaksla, kapeec neliek attieciigajaa kategorijaa? Vai arii moderators vai administrators vienkaarshi nepamana to ka bilde ir ielikta neiistajaa kategorijaa un vareetu bet negrib to labot jo prieksh kam vinjam liekas probleemas un kasiishanaas.
un lai tad izdzeestu jaasavaac vairaakums - 4510 balsis? hahaha
SL:Te tak simts un viens cilvis liekot bildi atzīmē citu kategoriju. Dzīvs piemērs Lunis Ir ok, ja tāds būtu viens vai divi jūzeri. Bet te tādu lērums. Visus neizkontrolēt.
Visus arii nevajadzeetu. Pietiktu tikai "IZREDZEETOS" lai vinjus liktu mieraa visi tie kas maakslu nesaprot Nu Lunis ir Lunis, bez komentaariem...
qlp - gadījumā Tev nešķiet, ka pats jau pa šo laiku par komentāriem zem bildēm nebūtu saņēmis pietiekami daudz WĀRNas lai liegtu Tev komentēt bildes? Ok, es neko nesaku - tāda sistēma būtu pat tīri jauka un noderīga, bet tā varen smieklīgi izskatās, ka to ierosina pilsonis, kurš pats pļūtī pie bildēm īpaši neizvēloties tos jaukākos izteicienus...
Nu redzi, kameer WARN nav un daudziem ir vienalga kas te notiek tad arii es palieku nesodiits par to ko esmu izdarijis, kaa visi paareejie kurus vajadzeetu sodiit varbuut taapat kaa mani. Un var jau buut ka es tieshaam pljuutiiju pie bildeem, tikai nez kapeec man liekas ka tu tagad vienkaarshi principa peec meegjini pan piesiet kautko GUD LAK M8!
Kāpēc principa pēc? Vnk Tev pašam nešķiet smieklīgi, ka tagad mēģini uztaisīties par baigāko kārtības ieviesēju, kgan pats ne par matu labāks neesi par tiem, kurus vēlies ierobežot
snaaretiPUss:Kāpēc principa pēc? Vnk Tev pašam nešķiet smieklīgi, ka tagad mēģini uztaisīties par baigāko kārtības ieviesēju, kgan pats ne par matu labāks neesi par tiem, kurus vēlies ierobežot
Taada sajuuta itkaa man no taa ko es daru boonusa punkti kautkaadi naak? Vai mosh man admini pa kluso FL pumpee uz kontu ne ? snaaretiPUss, un es nevienu nemeegjinu ierobezhot. Es neesmu ne moderators ne administrators kuri liks vaarnas, un arii neveelos te taads buut. So Chill Out :face-monkey: