Ja tu izlasiitu veelreiz pashu topiku, var gadiities ka tu saprastu. Ja peec pirmaas reizes nesanaak, meegini veelreiz liidz briidim kad sanaaks. :face-monkey:
Laikam jau, ka es kko nesaprotu - no sākuma Tu izsaki entos priekšlikumus, kā te visu vajadzētu ierobežot (WĀRNAS, 3 "dzēst", 20 balsis par lietotāju, dīvainas kategorijas, ignorēt lietotājus) - bet pēc tam saki, ka nevienu nemēģini ierobežot... Bet nu laikam jau man ar bērnībā taisīta samdzeņu operācija ar truliem priekšmetiem...
silrak:nu i sviests gatavais, ielicis pāris bezsakarīgus knipsējumus, kaut kādus pilošus krānus, suņpurniņus, a bet jau grib moderēt, dalīt vērtīgajos un nevērtīgajos draudziņ aizej pie spoguļa un iekrauj sev tā riktīgāk, varbūt par vārnām vairs nešļupstēsi
Tu domaa ja es te esmu ielicis tikai 12 bildes un tu 91 tad tev ir vairaak tiesiibu nekaa man? Taaka nestreso cukurdupsiit. PS. ja tev mani "knipseejumi" nepatiik tad ej un izgaaz zhulti komentaaros un veerteejumos. Man no taa sliktaak nepaliks, tas pieraadiis tikai tavu tupumu, salduminj. (Sorry tev saldaa bilde) Muah!
snaaretiPUss:Laikam jau, ka es kko nesaprotu - no sākuma Tu izsaki entos priekšlikumus, kā te visu vajadzētu ierobežot (WĀRNAS, 3 "dzēst", 20 balsis par lietotāju, dīvainas kategorijas, ignorēt lietotājus) - bet pēc tam saki, ka nevienu nemēģini ierobežot... Bet nu laikam jau man ar bērnībā taisīta samdzeņu operācija ar truliem priekšmetiem...
Ja es izsaku prikshlikumu tas nenoziimee ka ES gribeetu to dariit. Es saku ka nebuutu slikti ja taada sisteema darbotos nevis "Dodiet man moderatora tiesiibas , es te visus shmuruljus izruuniishu!". Izskataas ka tev tomeer taa saprashana pieklibo. No offense, bet nu cmooon.....
qlp: Ja es izsaku prikshlikumu tas nenoziimee ka ES gribeetu to dariit. Es saku ka nebuutu slikti ja taada sisteema darbotos nevis "Dodiet man moderatora tiesiibas , es te visus shmuruljus izruuniishu!". Izskataas ka tev tomeer taa saprashana pieklibo. No offense, bet nu cmooon.....
Laikam Tavs izteikšanās stils liek man visu nepareizi saprast... froši - izteici savus priekšlikumus un miers... Nav tad ko borzīt virsū adminiem, ka šie te neko nedara utt - nav taču TAVS portāls - tici man, ja kkas iet pāri normām tad arī tiek pieņemti pareizie lēmumi no viņu puses... Tomēr reģistrējis taču esi pietiekami sen - būtu tak jāpārzin kas un kā Vnk tik aktīvi te pēkšņi sacepies, ka tiešām radās tāda sajūta ka TU gribi te visu mainīt un ka tieši TU esi tas vienīgais un pareizais kam būtu jālemj kā te visam būt... Piedod - bet nu var to mierīgāk pasniegt nevis kā vienīgo absolūto taisnību - tad varbūt arī te kāds Tevī ieklausīsies...
kā vienīgo absolūto taisnību - to var tikai uztvert katrs personiigi. Es izteicu savu subjektiivo viedokli. Tas bija priekshlikums no manas puses, piedevaam nekur netika nekas uzsveerts nedz paveeles formaa nedz arii noraadiijuma formaa. Visur bija tikai ieteikumi un priekshlikumi un par administratoriem tikai pienjeemumi jeb varbuutiiba. Un jaa, registreejies esmu pietiekoshi sen, un no pasha saakuma te bija pilniigi tas pats kas tagad - bardaks. Vai varbuut es esmu palaidis garaam kautkur noteikumos punktu kur rakstiits ka es nedriikstu izteikt savas domas un priekshlikumus? Vai varbuut dazhu labu slimiigaa uztvere sho postu padariija par taadu, ka redziet sliktais es tagad esmu mazais lomiks lielajiem ratiem spiekjos. Tak manis peec, ja jums mans priekshlikums nepatiik - taa arii pasaka: "Piedod, bet tava ideja ir garaam, jo .....". Neee, atrodas kaads lielais sladais cukurdupsis ar iespaardiitiem tekstiem kaa: "nu i sviests gatavais, ielicis pāris bezsakarīgus knipsējumus, kaut kādus pilošus krānus, suņpurniņus, a bet jau grib moderēt, dalīt vērtīgajos un nevērtīgajos draudziņ aizej pie spoguļa un iekrauj sev tā riktīgāk, varbūt par vārnām vairs nešļupstēsi", kas manupraat bila pilniigi un galiigi lieki. Bet nu lielie meistari jau pashi savas netiiraas apenes izgriezh uz aaru.
Taatad viss ir ljoti vienkaarshi. Neviens jums konfektes no mutes netaisaas raut aaraa kautgan breeku jau saceelaat pamatiigu. Nepatiik mans priekshlikums - luudzu argumenteejiet un izsakiet savu viedokli, nevis blatojiet ar saviem uuberkrutajiem knipseejumiem, supernepiloshajiem kraaniem un veel sazin kaadiem painta supermaakslinieciskajiem skriceleejumiem.
Bez Lielajiem maaksliniekiem te ir arii parasti neprofesionaalji, amatieri, idioti kaa es, kas arii varbuut grib kautko mainiit uz labo pusi un kautko iemaaciities no FOTO.
Nu bet kā tie Tavi priekšlikumi ko Tu ierosināji ļaus Tev augt kā fotogrāfam pozitīvā virzienā, jeb kā Tu saki - kaut ko iemācīties no FOTO? Man domāt kkādas WĀRNAS, ignore, 3 "dzēst" utml. fīčas galīgi ar to nav saistītas, līdz ar to joprojām nesaprotu par ko cepiens - nu Tev nepatika tas painta kleksējums un? Lielākajai daļai tas ir pie zivju gonādām - kā jau Shadows teica vienkāršāk tādus ir ignorēt vai arī pasmaidīt par viņu "darbībām" nevis baigi aktīvi mesties tos iznīcināt... Paši iznīks ja neaiztiks
Nee nu skan jau droshi vien banaali bet kaa tu domaa kapeec fotograafi ar augstaaku liimeni no shejienes aizvilkaas prom? Tikai deelj taadiem aamuriishiem kaa tie kas skricelee paintaa. Jaa man nepatika un taapeec normaali kaa pieticiigs kluss neegeris ieliku atziimi un pamatoju kapeec taada atziime. Peec kaa paceelaas breeka un sazin kursh vinju tur paceela bet izskataas ka daudzi domaa ka es. LOL!
ierobežot komentēšanas laiku katram pa 30min diennaktī - darba laika efektivai izlietošanai ierobežot ierobežojošu priekšlikumu skaitu līdz 2 gab nedēļā - te ir demokrātija aizliegt noteikt diagnozes (piem, idiots, cukurdupsis) bez laboratorijas apstiprinātām analīzēm - te ir tiesiska valsts par katru pārkāpumu - 5 diennaktis karcerī - skat.attiecīgu topiku!
iisteniibaa esel manu niku pareizi izrunaa kuuelpee Bet tas taa. Nee man ar nerviem viss ok. Un es iisteniibaa nemaz nestresoju. Nesaprotu kaa juus no mana teiktaa varat izsecinaat kaadaa fiziskaa staavoklii es esmu? fotoBlog = gjimenes aarsti ar fotoaparaatiem ?
snaaretiPUss:Nu nez, ja Tu domā, ka tie labākie fotogrāfi aizgāja prom dēļ tā ka daži kadri zīmēja bildītes paintā - tad Tu esi naivs
ja es kaut ko nejaucu, jo tie niki tā mainās, tad tagad paintā zīmē, viņš arī viens no šīs diskusijas iemesliem, ļoti labs fotogrāfs,,,,,.., kurš aizgāja, jo, iespējams, piegriezās MAKSLINIEKI, no kuriem tagad daudzi zem viņa darbiem liek DZĒST.............................................................. jāatšķir, kad laiž muļķi un, kad pa nopietno laižot sanāk sviests.ja pa nopietno laižot, sanāk sviets, un autors ar putām uz lūpām to aizstāv un vēl kāds no iepriekšējā, kopējā tusona kodējiem metās palīgā, tad tā gan ir DIAGNOZE..............................
Vaidieniņ kā topic vārās, kā cīsiņš katliņā varbūt vairāk par vārnām nāktos uztraukties parto, kapēc tik maz konstruktīvas kritikas zem bildēm, tikai simtiem, tūkstošiem "patīk". Ja tik grūši ir izteikties par citu bildēm, ko lai saka par savējām?
qlp - pēc kāda laika Tev noteikti būs izveidojušies vairāki piedāvājumi, un iespējams, ka tie būs pirmreizēji blogā, bet varbūt arī atkārtosies, tāpēc vari apdomāt un varbūt piefiksēt, kad un ko esi ieteicis un vai no ieteiktā kaut kas ir īstenots un pārņemts. Piemēram, no manas puses ir bijuši šādi ieteikumi: www.fotoblog.lv... , taču no adminu puses vispār nekādas reakcijas. Tākā droši iemet vēl kādus ieteikumus - vismaz katliņš vārās un var iepazīt blogerus.
Nu jaa, katlinjsh tieshaam vaaraas un izskataas ka tas pashlaik tieshaam ir galvenais. Dalju agresiivo blogeru esmu jau iepazinis, miermiiliigie ir un paliek miermiiliigi Ieteikumu man ir daudz, bet redz ka ir ljoti daudz taadu kuriem shaadi ieteikumi sit pa zobiem un vinji par variiteem meegjina to nepienjemt. Jebkuraa gadiijumaa, cik atceros demokraatija ir demokraatija un rezultaatu nosaka vairaakums.
Nu ja to var nosaukt par blocinju tad jaa. Ja preciizaak tad taa ir programma ar datiem par konkreetaam personaam, ar visaam noraadeem par to cilveeku utt. Piedod bet tevis manaa blocinjaa nav, not interested :P
Bet es jau arii daru kautko citu. Un man ir pietiekoshi daudz ko dariit, tikai nesaprotu kapeec es nevareetu dariit to ko es pashlaik daru, nestresoju, nervus sev nebojaaju jo shaadas diskusijas ir normaala paraadiiba forumos bet shinii topikaa runa ir pavisam ne par to
Stāsts iz dzīves. Kādreiz runāju ar priekšnieku, jo psiholoģiskais klimats darbinieku vidū bija ne visai tīkams, notika kasīšanas un visādas rīvēšanās. Ar ieteikumu - vajadzētu to saspīlējumu mazināt. Pagāja laiks, priekšnieks saka, parunājos ar citiem bosiem. Viena atziņa no tām bosa līmeņa sarunām bija tāda: darbiniekiem vajadzīgs dzīves teātris un savstarpējā ķīvēšanās, tā tikai novērsis d.ņēmēju spiedienu uz d.devējiem. Tā kā klimata veidošana lielākoties atkarīga no priekšnieka. Un nekas īpaši nemainījās. Darbs bija darbs tikai naudas un iztikas dēļ. Un tas, ka blogā daži cilvēki ir aizgājuši un izdzēsuši savas bildes, ir tieši vai netieši saistīts ar bloga klimatu. Un kāds tas izveidojas, ir ne tikai pašu blogeru ziņā, bet liela mērā atkarīgs no portāla moderācijas.
Tad vēl viens stāstiņš par japāņiem. Kādreiz avīzē bija aprakstīti iemesli par šīs valsts ekonomisko sasniegumu, firmu uzbūvi un attieksmi pret darbiniekiem. Viens no būtiskiem iemesliem bija minēts šāds - Japāna ir pirmā vieta pasaulē, kur darbinieku ieteikumi darba u produktu uzlabošanā (var nosaukt par racionalizācijas priekšlikumiem) tiek ieviesti ap 90% apjomā no visiem ieteiktajiem, tadejādi piesaistot darbiniekus firmai ilgtermiņā un kopējā firmas mērķu sasniegšanā. Tā kā neesmu bijis Japānā, nezinu teikt, cik tas patiesi vai nē. Bet tā jau var pabrīnities, ka tik maza valsts ir tik spēcīga uz kopējā pasaules fona. Ko tad tie japāņi - piecreiz ātrāk strādā un desmitreiz ātrāk domā? Nu jā - vēl vakar par google inovācijām 7. kanālā stāstīja, ka visi rac-priekšlikumi tiek veidoti apakšējā tehniķu līmenī un nevis augša nosaka, ko un kas tiks izveidots. Piedāvāts, apspriests, nolemts, īstenots. Tas tik tā - nelielas piezīmes par ieteikumiem.
Manas pārdomas par demokrātiju. Mums ir tiesības izteikt savu viedokli par jebko - taisnība. Izmantojot šīs tiesības, tiek izteikts priekšlikums ierobežot tiesības izteikt savu viedokli - tātad ierobežot demokrātiju. Piesaucot demokrātiju, tiek ierosināts ierobežot demokrātiju - te ir tas joks! Kādēļ kādam šķiet, ka viņam ir lielākas tiesības uz demokrātiju, nekā citiem?