man šķiet, ka tā problēma ar dikciju nav īsti jāņem vērā, ja būtība tiek saprasta...
jeb arī esmu visnotaļ vecmodīgs un neesmu sapratis, ka vārds "fokāt" ir īpašs latviešu leksikas jauninājums, kura nozīme ir stipri atšķirīga no vārda "fotogrāfēt"...
A man vislabāk patīk ar lidmašīnu privāto lidināties pāri kalniem un upēm,skatīt un izjust zemes klāju,un foto man vairs nav brīvu brīžu,jo man nav savas lidmašīnas,varu tikai parunāt par tām,lai visi zin cik ļoti man patīk lidot ar savu lidmašīnu... Un visi putniņkociņpupiņbildētāji pastāviet pie ratiem,ja neesat izjutuši lidojuma un brīvā kritiena burvestību.....
river4-nealkstu pēc tituliem,Tu taču zini manu attieksmi pret tiem...labāk dzirkstīšu pa vienkāršo. SL-man jau viss labi,rīt atsāku jogu,saņurcīšos....
SL-Tu vari būt jebkas.ko vēlies...tam nav vajadzīga sabiedrības atzīšana.(apzinīgajiem)Lielisks piemērs ir sabiedrībā pazīstami cilvēki,kuri grib būt vienkārši paši par sevi,kad ir vīlušies titulos un ordeņos. Katra cilvēka slēptākā doma=es neesmu pietiekoši labs,un ar to arī manipulē,tie,kuriem tas izdevīgi.
Nu re,kad uzdod tādus jautājumus sev,tad atbildes ir ļoti daudz un Tu esi viss un tajā pašā laikā saproti,ka neesi nekas...Kas Tu esi šobrīd?sieviete,mamma,mīļākā,cilvēks,bērns,meita,mazmeita,rakstītājs,lasītājs,runātājs domātājs....visa ir tik daudz Tevī.
Rodas iespaids, ka Karlim70 nav bijusi tā laime ar Uģi komunicēt dzīvajā. Beidzot vienkārši kaut ko savā elementā arī iekš weba iedrukājis, tas ar viss. Kāda vēl kožščana?!