ehh, no tiem sensenajiem senajiem laikiem, kad fotoblogs citāds bij, atceros vienu pilsoni, kas točna būtu Misters cienīgs, sauc jamo punchart. i skats un iznesība, cilvēkam, i kur gadījies ku ne - arī pelēkā viela pienācīgā daudzumā.
Mono:Tikko izlasiju pa jaunajiem miss un misters Latvija un ienāca prātā ka varētu nobalsot arīi par miss un misters Fotoblog
Karoche meitenes balso par smukaako puisi un dzeki par meitenēm !
TU ESI PAREIZO TOPIKU IZVEIDOJIS!!! Cik daudz nikbilžu ir nomainījies uz smuko!!! šito vajag ieviest nopietni un tradicijas veidā... MISS, MISTERS fotOblog pavasaris , vasara, rudens, ziema... tikai iegūs bloga nikbilžu vizuālā puse
Mono:Tikko izlasiju pa jaunajiem miss un misters Latvija un ienāca prātā ka varētu nobalsot arīi par miss un misters Fotoblog
Karoche meitenes balso par smukaako puisi un dzeki par meitenēm !
TU ESI PAREIZO TOPIKU IZVEIDOJIS!!! Cik daudz nikbilžu ir nomainījies uz smuko!!! šito vajag ieviest nopietni un tradicijas veidā... MISS, MISTERS fotOblog pavasaris , vasara, rudens, ziema... tikai iegūs bloga nikbilžu vizuālā puse
Vēl par miss fotoblog modele, kuras bijušas publicētas fotoblogā
p.s. uzreiz atdodu balsi sku4iic modelei (nezinu draudzene vai māsa)
Izstās, ka te gan laikam vairāk par popularitāti balso, vai arī daži te vienkārši ir nekrietni aizmirsti - piemēram, Punchart, Oskarz, Bizarre, jeb varbūt man vnk ir cits viedoklis par smukiem vīriešiem.
la_cumparsita:Izstās, ka te gan laikam vairāk par popularitāti balso, vai arī daži te vienkārši ir nekrietni aizmirsti - piemēram, Punchart, Oskarz, Bizarre, jeb varbūt man vnk ir cits viedoklis par smukiem vīriešiem.
Es balsoju par tiem, kuri man patīk un liekas, ka ir fotogēniski bildēs + kāda iekša.
stings:ja jau konkurss, tad kā pienākas.... bildes peldkostīmos ( var arī bez), tad tautas tērpā, vakarkleitā, sporta tērpā uttt atsevišķu sadaļu vēl ieviest
bez drēbēm (FHM variants- bez smagajām drēbēm- sukulis rāda priekšzīmi)... kaut gan kaut kur vienā nevisai labā saitā piedalījos tādā pasākumā, bet visi lielie urrātāji aizmirsa ielikt bildi, un bijām tikai ap 7 no tūkstošiem Adminiem sirmi mati no šādiem ieteikumiem, un atteikt arī nebūtu zolīdi, ja vēl paši te ir delegātus missunmisterfoto pieteikuši
A man gan liekas, kal aiks izdomāt ko neorģinālāku. Tas kailums visur jau ir tik daudz, ka to vairs neuztver kā ogu. Varētu padomāt, ka bilde ar pliku cilvēku virsū ir vienīgais uz ko tauta pavilktos. Nav taču tik īsi prāti
SL:A man gan liekas, kal aiks izdomāt ko neorģinālāku. Tas kailums visur jau ir tik daudz, ka to vairs neuztver kā ogu. Varētu padomāt, ka bilde ar pliku cilvēku virsū ir vienīgais uz ko tauta pavilktos. Nav taču tik īsi prāti
Uz pliku cilvēku NĒ! Bet uz pliku visu fotoblog , nu vai arī pusi fotoblog .....