Tieši tā, kur gan tas rakstīts, ka admini nedrīkst piedalīties? Nav jau redzēts konkursa nolikums. Es balsoju par Shadow, šķelmīgi vīri militarizētos formas tērpos vienmēr visos laikos dāmas ir piesaistījuši.
Ja jau konkursss ..tad jau es ar nomainu profbildi ....Moš 10kā tikšu Balsoju par MistersFotoblog - Lutums, Oskarz, Uljens, Shadow Un tā arī nesapratu vai ir jābalso par savas kārtas pārstāvjiem vai nē?
Hmm.. peec kaadiem sasniegumiem notiek izveele? Peec sasniegumiem? Izskata? rakstura? Pieredzes vai samaitaatiibas? Ai.. nez.. vareetu no manas puses pieziimeet plusinjus: ERA, LIENUKSRULZ, ABRAKADABRA, DANSIGA .. vinjaas visaas ir kautkas no taa ko mineeju Tik neprasiet kuraa un kas..
Baby.. paldies par uzticeeto balsojumu manaa virzienaa
Vienīgi ir viena maziņa "zanička", jo rīkojot konkursu fotobloga miss un misters ir diezgan netaisnīgs.
Man kā, nosacīti sakot, no malas pienākušajam ir skaidri redzams, ka šeit tusē aptuveni trīs, četri kolektīvi, kuri viens otru zin sejā, visi pārējie tik tā, pazīst tik caur blogu.
Rodas jautājums pēc kādiem kritērijiem tiek novērtēti Miss un Misters? - es personīgi nepazīstu vairumu un man grūti spriest ar kādiem dotumiem Inga ir labāka par Zverju, Aniki, u.c. - par džekiem tas pats - pieredze, kompānijas nagla, sponsors, eksperts vai sieviešu mīlulis?
Galvenais, lai tik nesāk pēc objektīvu garumiem vērtēti
p.s. Ja tas ir fotobloga konkurss, tad cerams arī paliks fotobloga rāmjos.
KEPKE, vel paludz nolikumu un dalibas noteikumus uzrakstit cilveki haloooo jakjer FUN nevis jaraksta gramatvediba elis, mani jau nomineja, bet kaa Eliks viedi izteicaas - admini nepiedalaas
Eu davaj balso pamani - galvenis kriterijs - kurs ko prot un es proetu tā - skat profilbildi, man pienakas tituls ...ja kads prot labak ta tituls pienakas viņam!!!!
vasis8:Eu davaj balso pamani - galvenis kriterijs - kurs ko prot un es proetu tā - skat profilbildi, man pienakas tituls ...ja kads prot labak ta tituls pienakas viņam!!!!
vasis8:Eu davaj balso pamani - galvenis kriterijs - kurs ko prot un es proetu tā - skat profilbildi, man pienakas tituls ...ja kads prot labak ta tituls pienakas viņam!!!!
ja butu mis un misters spameri, uzvaretaji jau butu zinami.
tachu lasiet pirmo lapu: kriteriji - subjektiivi!
subjektīvs Svešvārdu vārdnīca - Izcelsme - latīņu subiectivus ‘pievienojams’. - 1. Saistīts ar subjektu (1), tam raksturīgs; saistīts ar indivīda psihi, uzskatiem, pasauluztveri. - 2. Personīgs, privāts.