Kā izrādās Zverjai visji citi labumi ar varen trenneti un smuki Nu vsjo zverjai visji tumpji var pasolita ATBALSTITAJIEM kad privataku sesiju uj ARPUS KONKUERENCES uzreiz
IvetaK:Hm, lkz profil foto ar tā vien prasās tikt nominēts...) Kā tur dzīvē ir, nezinu, man šķiet, ka neesmu redzējusi, vai pamanījusi... Tad nu lai būtu visi pieci, tad pie iepriekš minētajiem: 1)Billy 2) aa pievienošu: 3)lkz 4)Oskarz un 5)Sedlins
hmm, nu nav redzējusi gan :face-angel: es patālu no tās dzimtenes. nu bet uz kādu plenēru ir doma trāpīt kaut kad uz pavazara pusi apmēram
Lunis:Kā izrādās Zverjai visji citi labumi ar varen trenneti un smuki Nu vsjo zverjai visji tumpji var pasolita ATBALSTITAJIEM kad privataku sesiju uj ARPUS KONKUERENCES uzreiz
A par izvirzīsanu kaukadus bonusus bav dabūt?...paskat kādu es zaki dienasgaismā izcēlu - no priekšas smuka un no pakaļas ar neslikts skats paveras!
nee nu zverja ari galiigi nav zeme metama (1x esmu gan skukji visu acu opriekshaa Vermanjdarza ar galvu pa priekshu zeme nometis), bet es tomer par Ingaa
versatile:nee nu zverja ari galiigi nav zeme metama (1x esmu gan skukji visu acu opriekshaa Vermanjdarza ar galvu pa priekshu zeme nometis), bet es tomer par Ingaa