forum.gif
Apžēlot nedrīkst pakārt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / [Slēgts] Apžēlot nedrīkst pakārt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.12.08 11:25 labots
 citēt
Lietotājs: vieplis
Profila info: www.fotoblog.lv...
Iemesls: lietotāju sūdzības
Uzdevums tev: ieliec komatu (aptauja)
Papildus info: lietotāja pēdējie komentāri

[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@87.110.44.47 | 20:50 03.12.2008 {star_btn} {star}
es tevi par idiotu neesmu saucis. un ķengājies tu pie manām bildēm, ne es pie tavām. tādēļ tavs anglicisms par aizvēršano ir nevietā.
bet žēl, ka tu nespēj būt objektīvi kritisks un tavi " ieroči" ir tikai rupjas lamas. ironija un veselīgs sarkasms tev ir svešs, līdz ar to tu esi vājš oponents.
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@87.110.44.47 | 19:25 03.12.2008 {star_btn} {star}
qlp@78.84.146.132 | 17:32 03.12.2008
STFU GTFO & DIE!

iztūlko lūdzu ?
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 17:29 03.12.2008 {star_btn} {star}
un kāda jēga ir šim - [url=www.fotoblog.lv...?]www.fotoblog.lv...?[/url]
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 17:27 03.12.2008 {star_btn} {star}
kas te muti virina? šķiet, ka šeit komunikācija notiek klabinot klaviatūras taustiņus.
bet nu necepies tā, tas kaitē gremošanas sistēmai. iedzer ūdeni un aizskaiti līdz desmit, izej ārā paelpot svaigu gaisu. ilgi sēžot fotošopā dumjš var palikt.
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 17:16 03.12.2008 {star_btn} {star}
ja kritika nozīmē otra apsaukāšana un noķengāšana, tad es tevi nokritizēju par lāpstu un tas, ka tu "māki strādāt ar fotošopu" neatur mani arī tevi nokritizēt par kašķigu lohu.
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 17:01 03.12.2008 {star_btn} {star}
nu tavs pēdējais teikums pateica par tevi visu. vai tu vispār kaut reizi esi saskāries ar dauņa slimniekiem? bet, ko var gribēt no tāda kā tu, jo paskatoties uz taviem garadarbiem ( [url=www.fotoblog.lv...]www.fotoblog.lv...[/url]) var secināt, ka tava pasaules uztvere ir apstājusies disneja mūlteņu līmenī.

[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 16:41 03.12.2008 {star_btn} {star}
stulbs stereotips ir tāds, ka ja esi minoritāte par tevi nedrīkst teikt neko sliktu un tajā brīdī kļūstot "labākiem" par citiem.
bet ja tu to neuztvertu tik saasināti, tad redzētu, ka šeit es "paņirgājos" par praidistiem, viņu pretiniekiem un parastiem mietpilsoņiem (tādiem kā es) arī.
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 16:28 03.12.2008 {star_btn} {star}
nu tad cilvēk, qlp, kuram smadzeņu operācija ir veikta ar asu un sterilu priekšmetu definē terminu "datorgrafika".

[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 16:22 03.12.2008 {star_btn} {star}
tur jau ir tā sabiedrības problēma, ka par minoritātēm, ebrejiem un krāsainajiem nedrīks neko teikt.
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 16:00 03.12.2008 {star_btn} {star}
netjan, tavs viedoklis man bija vissvarīgākais
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 15:53 03.12.2008 {star_btn} {star}
kategorija: datorgrafika.

bet es nemaz necenšos pēc tavas atzinības, jo brīdī kad tev patiks tas ko es daru tas nozīmēs, ka es esmu notrulinājies līdz tavam līmenim.
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 15:38 03.12.2008 {star_btn} {star}
šitāts jau vienreiz bija
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@81.198.242.194 | 00:03 03.12.2008 {star_btn} {star}
Balsojums: Izcili! 5 5 5 (+1)
dāvana ziemassvētkos
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@81.198.242.194 | 23:38 02.12.2008 {star_btn} {star}
nenojauciet rīgas centrā pieminekli igauņu atbrīvotājiem
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 12:47 02.12.2008 {star_btn} {star}
tas takš fotošops
[ Reportāža ]
[X] vieplis@87.110.44.74 | 18:25 30.11.2008 {star_btn} {star}
karalisks dzīvnieks, kura dabīgā dzīves vide ir mežs paliek par mājas cūku nonācis atkarībā no cilvēka.
[ Reportāža ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 11:33 28.11.2008 {star_btn} {star}
godīgi sakot nevis ieskats jordānijas pērlē, bet gan fufelis.
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 16:06 27.11.2008 {star_btn} {star}
a priekš kam gāzmaskas?
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 14:47 27.11.2008 {star_btn} {star}
horizonts šķībs
[ Galerijas bilde ]
[X] vieplis@80.232.156.146 | 10:14 27.11.2008 {star_btn} {star}
jā, visās tavās bildēs jūtama depresija. dziļa depresija, bet ko var gaidīt no cilvēka, kam vecāki ir brāļi? un tas jau labi, jo laimīgiem cilvēkiem vajag depresīvas bildītes, lai saprastu cik laimīgs viņš ir.
turpini vairīties no cilvēkiem un fotogrāfēt kukaiņu dibenus un tu darīsi laimīgus citus cilvēkus. savā ziņā tas ir brīnišķīgi, ka tu apmierinot savas dīvainās erotiskās fantāzijas uz kukaiņiem dari laimīgus fotobloga apmeklētājus ar savām kalendāra bildēm.
Publicēts: 05.12.08 11:59
 citēt
Kā reiz teoca kāda meitiņs : Man patīk drazties mašinā ..... Uz 120!
Publicēts: 05.12.08 12:04
 citēt
normaals vieplis. neesmu saskaaries ar negatiivo, taapeec raugos pozitiivi. Nekad neesmu maniijis ka shii persona kaadam ietu un speciaali bruktu virsuu...
Publicēts: 05.12.08 12:46
 citēt
te bligaa ir daudz sliktaaki kadri, kur pat bez konteksta skaidri redzams, ka rupji un aizskaroshi
Publicēts: 05.12.08 12:54
 citēt
Apskatījos viepļa bildītes. Atsvaidzinoši! Patiesībā žēl būtu, ja "pakārtu".
Publicēts: 05.12.08 13:06
 citēt
neko nosodāmu viepļa tekstos nemanu un darbi viņam savdabīgi - tie nepatīk tiem, kas visu saprot un pasauli redz tt. "pa tiešo", tbiš no sērijas ko redzu - par to dziedu
- - -
mani visp izbrīnī ka šāds jautājums pacelts un tieši šādā griezienā
varbūt saksim "zūdzēties un sūdīties" par visiem, kas domaā savadak ka mes ?
- - -
Publicēts: 05.12.08 13:13
 citēt
Neiebraucu topika jēgā. Tas tā kā qlp iespaidā? Vieplis nav ne jākar, ne jāžēlo. Neesmu manījis, ka viņa komenti būtu rupji vai aizskaroši. Vot silrak uzbrauciens qlp, gan bija dikti neforšs.
Publicēts: 05.12.08 13:22
 citēt
Neuzskatu ka vieplim buutu kas taads jaadara, vienkaarshi dazhas "bildes" vinja galerijaa galiigi nav bildes un to arii atklaati pateicu. Es ne uz vienu sheit ljaunu praatu neturu, vienkaarshi manaa IGNORE sarakstaa ir paraadiijushies jauni ieraksti. Tas ka silrak ir sakaapis galvaa, tas jau taapat ir skaidrs.
Publicēts: 05.12.08 13:50
 citēt
re, kā sanāk...
daži ir izteikti negatīvisti un to nemaz neslēpj.
citi tēlo pozitīvistus, relatīvi nesen ienākuši, sāk uzmācīgi ieveist "kārtību", bet tajā paša laikā savā profilā saka mums visiem:

qlp
Par sevi: Ignorance is Bliss...
FUCK ALL YA!
Fotoaparāta modelis: CANON 40D

tas nu vairs neiederas pozitīvista tēlā.

bet par lietotāju VIEPLIS: ļoti anonīms tēls, kas eksperimentē provocēšanas jomā. arī tādi ļaudis laikam ir vajadzīgi. bet izteiktu negatīvismu neesmu manījis, ne arī kūdīšanu, trča celšanu...
Publicēts: 05.12.08 13:53
 citēt
dažiem sakāpj galvā pēc labi padarīta darba, citiem pirms, vai vispār neko neizdarot, citiem nekad nesakāpj . Viepļa un vēl dažu autoru darbiem jāpieiet ar humoru, tur viss ir kārtībā, tā tie arī domāti, reizēm kā parodijas, un ko parodēt ir. daudz ļaunāk ir, ja sviests, cirks sanāk taisot bildi pilnā nopietnībā, un pašam to nesaprotot.......................................................
Publicēts: 05.12.08 13:57 labots
 citēt
qlp - tagad varēs justies varens, ja viņš būs panācis, ka viepli izdzēš...

Vispār likt lietotāja vieplis atbildes uz komentāriem, neieliekot tos pārējos komentāros ir tā visai nepareizi - tak lai cilvēki būtu objektīvi viņiem ir jāizlasa arī otra puse - t.i. cēloņi + sekas, nevis tikai sekas - hoķ linkus uz tām bildēm salikt, lai cilvēki tad paši lasa un izdomā kas ir kas.
Galu galā tāpat vien jau vieplis neņem un nekakā visiem virsū - vismaz cik es esmu manījis. Kaut vai tajā pašā dialogā pie bildes par krīzi valstīt, qlp bija kudi daudz rupjākš nekā vieplis. Bet nu ok - lai jau "tautas balss" spriež...

+negatIvs
Publicēts: 05.12.08 14:02
 citēt
Nevarētu teikt,ka fotoblogā kaut kas liecinātu par absolūtas anarhijas un bardaka sākšanos. Ar savu demokrātismu,fotoblog vārās un dzīvo kā reti kurš. Kad un cik pievilkt skrūves gan jau admini ir spējīgi izlemt paši,kad ir 100 saimnieku -reāli nav neviena+jebkura diskusija ir jo garāka ,jo pretrunīgāka.

:face-grin:-:face-crying:
Publicēts: 05.12.08 14:06
 citēt
Shadow - un kāds tad ir ieteikums no adminu puses, kur ielikt komatu? Apžēlot, ... - būtu labāk, jo pretējā gadījumā katliņš mazāk vārīsies. Lai dzīvo trešdaļu princips arī blogā un par to, lai neaizmirstam par 10%. ;)
Publicēts: 05.12.08 14:15
 citēt
apskatīju velreiz,
pa manam - admini bik parsteigusies ar šo

nav te nekādu viepļa rupeklību utt,
tad jau citu bloga smagsvaru diskusijas forumaa un pie bildem ir 10.000 reižu sīvākas un ar "īpašu draudzīgumu" pret pretējo pusi piesatinātas... :/

shadow > te problēmas nav un šķiet vislabk būtu, ja šī tēma un aptauja dzēstos no dienas kārtības
Publicēts: 05.12.08 14:22
 citēt
... piekrītu tiem, kas saka, ka nevar spriest tikai no viena punkta lasot... jāredz , kas ir pirms tam teikts :)
"es tevi par idiotu neesmu saucis. un ķengājies tu pie manām bildēm, ne es pie tavām. tādēļ tavs anglicisms par aizvēršano ir nevietā. " man šito daudz izsaka. un es lieku komatu
Apžēlot, nedrīkst pakārt !!!

Pats arī esmu ass, bet pamatā nekad neiesāku, tikai atbildu uz daudzu uzbraucēju izteikumiem... un daudzi māk tik gļumi uzbraukt, ka no malas liekās, ka tie ir nevainīgās avis- Haiduks vienīgais rupeklis!!
Publicēts: 05.12.08 14:27
 citēt
Pofig, riebeklis vai ne, duram tik uz mieta un peectam jau noskaidrosim, vainiigs vai nee.. :D
Publicēts: 05.12.08 14:34
 citēt
kaapeec -> Es savaa profilaa nevienam neko nesaku. Tur ir skaidraa latvieshu valodaa rakstiits: Par sevi: , ja tev tas neko neizsaka tad es negribeetu lai tu lietas liktu ne savaas vietaas.

snaaretiPUss -> Ja kas es neierosinaaju lai kaadu sheit dzeesh aaraa un nekad nevienam neesmu prasiijis lai sho lietotaaju dzeesh aaraa, vieniigais ko es gribeeju lai shaada veida karikatuuras liek kkur citur. Un ja es biju daudz rupjaaks tad pienjemu ka liidz maniim arii tiks, un mans profils arii tiks pacelts uz aptaujas laavinjas. Tev veel buus sava iespeeja atriebties.

silrak -> un tagad tev neliekas ka tu lec paar striipu?
Publicēts: 05.12.08 14:39
 citēt
par "vieplis" tika saņemtas 5+ sūdzības
par nākamo tuvāko - tikai 1 vai 2
Publicēts: 05.12.08 14:43
 citēt
tad jāliek visas sūdzības galdā, + atsauces uz konkretam bildēm un konkrētam viepļa rupjībam, apvainojumiem utt.
tagad - nepilna bilde rādās ...
Publicēts: 05.12.08 14:44
 citēt
Man liekas, ka karikatūras te ļoti bieži skatāmas. Paši autori gan saka, ka tās esot fotogrāfijas......... Ja jau tā tirliņa (neatceros tā tizleņa vārdu ) darbi- dzīvnieku līķi esot māksla, tad Slakteris ir finansu ģēnijs. Viepli, malacis!!! Stāvošu ūdeni vajag kustināt!
Publicēts: 05.12.08 14:44
 citēt
Mdē - es paklusēšu :) Tik jūtu kū-el-pē strebs baizo zupi ;)
Publicēts: 05.12.08 14:50
 citēt
silrak, pievaldies, tavus tekstus var uztvert kā cieņu aizskarošus, par ko attiecīgi runā LV normatīvie akti. Vāraties, bet līdz līmenim, OK?
Publicēts: 05.12.08 14:57
 citēt
silrak, kaa es varu zinaat to ka es ar saviem darbiem neko nevaru paraadiit. Tavu komentaaru pie manaam bildeem nav bijis, neviena pamaacosha vai noraadosha komentaara un veerteejuma. Visi paareejie kas ir gribeejushi izteikt savas domas par manaam bildeem, to ir izdariijushi. Smieties tu vari par dajebko, bet izvirsiit priekshlikumus sheit ir tiesiibas visiem, neatkariigi no staazha, vecuma, aadas kraasas un objektiiva garuma. Neobjektiivs un paaraak pashpaarliecinaats man liekas tavs viedoklis par to ka tu esi kings un visi paareejie eed suudus. Vari saukt mani kautvai par foto-kastraatu, ja tev no taa paliek vieglaak, tikai dieva deelj neblato.
Publicēts: 05.12.08 15:05
 citēt
silrak:paraudi gan puisīt, kļūsi par cilvēku.
p.s. nekomentēju brāķus, ja nu vienīgi tie nav iestumti topos..

:face-kiss: Paldies dakter!
Publicēts: 05.12.08 15:35
 citēt
fotoblogu kastrēt nevajag, vieplim jāpaliek!
Publicēts: 05.12.08 17:24
 citēt
Alloxu, kaut kādā brīdī jau arī, kaut kāda lietotāju daļa gribēja izlidināt, traucē "normāli" un "konstruktīvi" strādāt. kā radās Viepļa komentāri, kam nav slinkums vērot galerijas bildes un palasīt komentārus, redzēja, viņš kašķi nesāka. ar tīrīšanām Blogā nevajadzētu pārsteigties, savādāk var palikt bez sanitāriem, no sērijas - VILKS, MEŽA SANITĀRS.....................
***lietotājs, kurš reiz izdzēsās, atjaunojās ar citu niku, uzvedību un citām "bildēm" ***
Publicēts: 05.12.08 18:28
 citēt
Kārtējo reizi piesakos par pokemonu – nu nekādi neizdodas saprast, kā te, digitālā vidē, kādi digitāli izteikumi, komentāri, lamas vai fanfaras var traucēt STRĀDĀT?
Kad daru ko tādu, ko ar zināmām atrunām varētu apzīmēt ar vārdu „strādā” tad es pavisam REĀLI knipsēju, sēžu pie sava kompja uz personīgā dibena un pat reizēm darbinu to pumpu, kas ieaugusi starp ausīm. Tas, kas pa to laiku notiek fotoblogā, uz Marsa, Šambalā, Zugirapustānā, kāda krokomota dziļajā dvēselītē vai kur citur man var nepatikt, bet ne traucēt. A tad, kad pie sava neapstrīdāmi ģeniāla mākslas darba lasu kādus necienīgus vārdus, tas mani vairs nekādi nevar traucēt. Tikai dažreiz mudina pieiet pie spoguļa, tas bieži rāda manu nelaimju vaininieku.
Tātad te pat neredzu vajadzību kaut ko „apžēlot” (jo nav ne nozieguma, ne noziedznieka) , kur nu vēl kārt. Vienkārši dzīvojam tālāk.
Publicēts: 05.12.08 20:20
 citēt
orks:Kārtējo reizi piesakos par pokemonu – nu nekādi neizdodas saprast, kā te, digitālā vidē, kādi digitāli izteikumi, komentāri, lamas vai fanfaras var traucēt STRĀDĀT?
Kad daru ko tādu, ko ar zināmām atrunām varētu apzīmēt ar vārdu „strādā” tad es pavisam REĀLI knipsēju, sēžu pie sava kompja uz personīgā dibena un pat reizēm darbinu to pumpu, kas ieaugusi starp ausīm. Tas, kas pa to laiku notiek fotoblogā, uz Marsa, Šambalā, Zugirapustānā, kāda krokomota dziļajā dvēselītē vai kur citur man var nepatikt, bet ne traucēt. A tad, kad pie sava neapstrīdāmi ģeniāla mākslas darba lasu kādus necienīgus vārdus, tas mani vairs nekādi nevar traucēt. Tikai dažreiz mudina pieiet pie spoguļa, tas bieži rāda manu nelaimju vaininieku.
Tātad te pat neredzu vajadzību kaut ko „apžēlot” (jo nav ne nozieguma, ne noziedznieka) , kur nu vēl kārt. Vienkārši dzīvojam tālāk.

Aplausi! Un viss!
Publicēts: 05.12.08 20:22
 citēt
AGNOS:
Aplausi! Un viss!

Pievienojos!
Publicēts: 05.12.08 21:11
 citēt
Mans slēdziens - šī lieta jāizbeidz nozieguma sastāva trūkuma dēļ.
Nekādu rupeklību vieplā komentāros nesaskatu.
qlp un, kas man nav pārsteigums, bet joprojām izbrīna, silraka komentos - gan!
Publicēts: 05.12.08 22:01 labots
 citēt
saruna slēgta, lietotājs dzēsts netiks.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):