Nosmeejos par tiem zibenjiem..... A, kaapeec Lienjuks un Zviedzja nenjems savus aparaatus? KAadu reportu vajadzeetu. Sen nav bijushi. Vispaar sen neesmu fokjeejis LAb, pakjershu fochiigo. Un varbuut abi pakjerat zibenjus. GAn jau. PAaraak daudz jau nebuus
bet uljen.... man liekas, shaa kaa taa buus feini. Nu, publika taada feinaa nolasiijusies. Linkman truuks, protams, bet gan jau... Domaaju buus pa pirmo
man arii Tev viens paarsteigums JAa jaaaa, ja neaizmirsiishu pakjert
zviedzha, ja būsi, ņem fočīgo - Tev skaistas bildes sanāk! Un zibini ņemiet, ja ne Dambim, ta man noderēs, jo, ja būšu, tad būšu ar fočīgo un gribēšu pabildēt patestēt ar zibeni. Un vēl, man darbiņam vaik vienu zolīdo bildi un ir lūgums -vai kāds mani nevarētu tam sabildēt :P
SL:zviedzha, ja būsi, ņem fočīgo - Tev skaistas bildes sanāk! Un zibini ņemiet, ja ne Dambim, ta man noderēs, jo, ja būšu, tad būšu ar fočīgo un gribēšu pabildēt patestēt ar zibeni. Un vēl, man darbiņam vaik vienu zolīdo bildi un ir lūgums -vai kāds mani nevarētu tam sabildēt :P
Dambis:bet uljen.... man liekas, shaa kaa taa buus feini. Nu, publika taada feinaa nolasiijusies. Linkman truuks, protams, bet gan jau... Domaaju buus pa pirmo
man arii Tev viens paarsteigums JAa jaaaa, ja neaizmirsiishu pakjert
Dambja jaunskungs man soliito parsteigumu arii lūdzams panemiet :face-angel:
aitinaa:Linkman - Tu jau pats ar nebūsi, ta ka nav ko pamācīt.................
Vai Tu gribi mani pamācīt, kad un ko man rakstīt ? Tu pagājušo reizi nebiji. Bet ja es šoreiz atnākšu, Tu būsi? Vispār vakars izskatās brīvs, jo ZSv kartiņas sesija atceļas. Varētu ar uljenu papļāpāt. Haiduks kaut ko vēl sagatavojis par nerātnām dainām. Hams arī sen nav redzēts. Varētu būt foršs saiets. Bet to vietu vairs nav daudz.
uljens:Vesalā miesā vesels gars (iekļaujas viss tevis nosauktais ) p.s. un es tā gribēju Linkman satikt (pagājušo reizi gribēju aiziet, bet nesanāca), gan jau citu reizi...
Ja rīt nekas nemainās, tad vakars brīvs un tad es varētu būt. Haiduks - pievieno mani lūdzu sarakstam ar jautājuma zīmi.
Haiduks - es būšu. Jo izskatās, ka sesija tiešām nenotiek. Haiduks - kā ar to stūrīti, gaismām un aizkariem? Ja vajag, varu nākt laicīgi un palīdzēt iekārtoties. Aitinaa - ja es pareizi atceros - pagājušo reizi bija budžets, šoreiz varētu būt - ekonomikas stabilizācijas plāns. Nu tad kā?
Haiduks - es būšu. Jo izskatās, ka sesija tiešām nenotiek. Haiduks - kā ar to stūrīti, gaismām un aizkariem? Ja vajag, varu nākt laicīgi un palīdzēt iekārtoties. Aitinaa - ja es pareizi atceros - pagājušo reizi bija budžets, šoreiz varētu būt - ekonomikas stabilizācijas plāns. Nu tad kā?
Nu neatteikšu tev to prieku uzzstellēt visu , bet liekās arī aparātu savu paņem līdzi var noderēt.