asteszvaigzne:ech...labās desmaizītes.....bet man tāds k-kā dikt miegains šodien noskaņojums....laikam jau gulēšu un uz citu reizi cerēšu
Man vecmamma teica - kapā izgulēsies. Tā kā aun kājas un fiksi uz pirti. Un kur salsas kleitas atrodas? Par smērētām desmaizītiem kādreiz salsas sesija ar Tevi.
deiemzeel atkal netieku! pat veel majaas neesmu bijis bet sen jau viss jums tur saacies
Taa kaa shoreiz nav meichas ko bildeet.. tad uz nakamo reizi kad tu riikosi sarunaashu vismaz vienu. par katrīnu viņu sauc un viņa jau esot pie tevis haiduk kādā pirtiņa bildējusies!!!
Tik daudz cilvēku tur vēl nebiju redzējis Haiduk! tas vairāk tavai specialitātei, vai ir iespējams paplašināt telpas nojaucot dažas sienas vajadzēs sarīkot talku!
jaaaa. Taa zibene ir pie manis. Shoriit pirmais ko dariiju bija----> MEkleeju foto somu. NEatceros kaa ierados maajaas. NE tas kaa un ar ko. Rodas fiilings, vajag veel ko atmest NE tikai smeekjeeshanu
visaa visumaa bija feini. Satiku arii legjendaaro Linkman. un vel visaadus feinos cilveekus
Par prieku dažiem ieliku www.fotoblog.lv... apskatīšanai. Diploms ir Linkmanim par labāko vārsmu pat talavieti, bet tālavietis pēc savas balvas naf vēl ieradies.
Talavietis blēņas raksta, Objektīvā pirkstu baksta, Raksturiņš tam baigi sīksts. Vēders liels un šad tad mīksts. <Autors Linkmans.>
Hameleons un Ekoists pastāstīja par savu brūvējumu saistīto ar Latvijas Kāzu Fotogrāfu Asociāciju. ... un nedaudz pabildinājām... arī SL
aigarsa: SL - tik publiski...ai ai, skat, ka tik neapvainojas cilvēks varbūt smagi nostrādājies, noguris - tāpēc maz vajadzēja.
a Tu jau kā vienmēr izmet nepareizo intrigu Viņš pats atzinās. Es neko, tikai taisnību Un mums ir īpašas attiecības, tāpēc viens uz otru nevainojamies Un te arī nebūtu par ko.
ANCE, KAS TEV TĀ PAR BILDI ;DDDD Šā dabūsi pa ausi ;DDD