SL-pataisīji mani par atbildīgo saviem nedarbiem?Tagad vairs neviena negribēs ar mani nekur braukt...vismaz saki visiem,ka neceļi baigi foršie,gribētu vēl,varbūt citreiz arī aizvedīs...savādāk tāds negatīvs tēls ap mani veidojas.
ekoists:SL-pataisīji mani par atbildīgo saviem nedarbiem?Tagad vairs neviena negribēs ar mani nekur braukt...vismaz saki visiem,ka neceļi baigi foršie,gribētu vēl,varbūt citreiz arī aizvedīs...savādāk tāds negatīvs tēls ap mani veidojas.
Nu es šoreiz atstāju intrigu un neteicu neko :P neceļi jau var būt visādi! BET ŠITAIS BIJ LABU LABAIS Tik jau no sākuma Aigars varēja aizmugurā mesties, nevis es. Jo man patīk visas lietas tur priekšā :P
Nu jā - droši vien būsiet pamanījuši, ka vēl viens fiksais un nenopietnais reportiņš iekritis blogā. Laiks baigi fiksi pagāja, atnācu 18. vakarā, bet pēc pieci minūši jau bija 23. Paldies visiem par lielisko garastāvokli.
Linkman, tu ieliki reportāžu un atkal man būs jāplēšās ar tiem, kas redzot pirts pasākumu šonakt nevarēs gulēt, būs jādomā jauns niks ar kādu taisīt uzbraucienus bet nekas, izturēsim!!!
Haiduks:Linkman, tu ieliki reportāžu un atkal man būs jāplēšās ar tiem ...
He he he - vai tad pats neieliki reportāžu? Vai ta pirmā reize, ka jāplēšās, gan jau izturēsim. Ja jau tik ilgi esam nodzīvojuši, tad viss, kas nāks pār galvu - tādas ziedlapiņas vien būs.
Tev arī bučas - uz tikšanos citreiz. Ja tās, kas reportā Tev noder, tad varu tās pārsūtīt. Kaut gan tās jau var pa tiešo no bloga nokopēt. nekas savādāks nebūs. Es varu atviegloti uzelpot, jo lielāka daļa foto ir apstrādātas un nosūtītas vainīgajiem.
Haiduks - izskatās, ka neviens vēl nav uzradies, kas gribētu Tevi ne tikai uz inbox sūtīt. Pats vēl rakstīji: "...atkal man būs jāplēšās ar tiem, kas redzot pirts pasākumu šonakt nevarēs gulēt, ..." Visi forši izgulējušies un nevienam nav jāplēšās. Gandrīz vai garlaicīgi kļūst ...
IvetaGo:Beidzot prieks kaut ko palasīt par un ap Haiduka pirtiņu! Paldies Blogistiem! Veiksmi jums visiem un Haidukam-prieks censties to visu rīkot!!!!!!!!